Jump to content

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

Paznja, ja sam skoro citao da oni seju i prodaju genetski modifikovane fudbalere! (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 264
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Одлично,подржавам,што пре...само да се ова тајкунско-криминална банда уклони из Звезде!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

seik600107115020130110151223.jpg

Уххххх ала се препадох.  :0222_shocked:  Ехххх Алија, Алија...

Нека купи ко хоће. Брига ме. Некада је фудбал био спорт сада је бизнис. Играчи се продају, утакмице се продају и намештају, кладионице утичу доста на резултат утакмице. Баш се неолиберално капитализовао фудбал. Жалосно шта направише од најпопуларнијег спорта. Узеше му душу.

Подели на овим сајтовима

Саће да посеју и ГМО вутра на терен.

Ima da joj usade onaj gen da se kopacke od protivnika vise klizaju i da ispusta onaj miris koji omamljuje narod a nasim fudbalerima ce da daju protiv-otrov. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Marakana, Zapad. 2025. godina.

UAE%20football.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Вучић има све да нас прода арапима.

Не контам тај њихов трип.

Ако је ко у криминалу то су УАЕ и САУДИ.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

pogodi zvezdaša

0h5m.jpg

----------------------------------------------------------------------

Redžep "Delija" Sultani

56ry.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Kod Srba je samo Zvezda uspjela pokoriti sve do Tokija ! Pozdrav svim Zvezdašima širom cijele planete ! Jedva pronađoh ovu temu , pa se iz tog razloga ovako kasno "prijavljujem" kao član . Strastveni sam navijač , ali po onom najprirodnijem značenju , tj. ne bih vršio lobotomiju navijačima nekih drugih klubova . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...