Jump to content

Zašto biste trebali da otvorite Twitter nalog

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

пре 45 минута, Џуманџи рече

Мени уопште неће да отворе налог, као нешто нисам пружила податке, што вајолејтс.. бла бла. Море марш. :D

Nisam siguran, ali mislim da sad ni mejlovi ne mogu da se otvore bez telefona. Znam da yahoo trazi. Ko je otvorio naloge u davna vremena kad je bilo sramota da te indiskretno propituju - otvorio je. Sad samo neuctivo moljakaju da im se da taj #%#$! broj, verovatno zarad potvrde informacije koju su vec nekako izrudarili. Kazu da je to dobro za moju bezbednost. Ja se samo avanturisticki osmehnem, pogledam u horizont, pa jos dalje, i dalje...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, drvce рече

Nisam siguran, ali mislim da sad ni mejlovi ne mogu da se otvore bez telefona. Znam da yahoo trazi. Ko je otvorio naloge u davna vremena kad je bilo sramota da te indiskretno propituju - otvorio je. Sad samo neuctivo moljakaju da im se da taj #%#$! broj, verovatno zarad potvrde informacije koju su vec nekako izrudarili.

Мени yahoo исто тражи, али могу да скиппујем, вероватно јер је стар налог. Скоро сам инсталирала Скајп у фон и морала сам да дам бр. :ljut: 

Чему ово води?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Iulianus рече

Ajd` ja ću da ti predložim trojicu - Dokins, Nil De Gras Tajson i Sem Haris. Nikada nije dosadno sa njima.

Dokins je klasična atestirana dijabola,loopeta ko maxim po diviziji,valjda mu taj sebični gen pritiso sivu moždanu masu:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Мени yahoo исто тражи, али могу да скиппујем, вероватно јер је стар налог. Скоро сам инсталирала Скајп у фон и морала сам да дам бр. :ljut: 

Чему ово води?

Oce da im ja kazem kacu dignem bunu. Ali ja sve nesto mislim da cu uspeti da ih iznenadim...

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Dokins je klasična atestirana dijabola,loopeta ko maxim po diviziji,valjda mu taj sebični gen pritiso sivu moždanu masu:smeh1:

Pa, OK, ti valjda ga tako ocenjuješ i to je, kao što rekoh, u redu. Ali moraš priznati da u njegovom "loopetanju" ima prilično konzisteantosti. Ne da, brate, na se. 

Što se tiče "sebičnog gena", u uvodu koji je pisao za najnovije izdanje te knjige donosi pismo jednoga australijanca u kome mu se taj Ozzie žali da je nakon pročitanog mu Bucha zapao u desetogodišnju depresiju iz koje jedva da se iskobeljao. 

Ta knjiga je, u stvari, samo njegova "hipoteza" o tome šta su i "čemu služe" geni. Ona je tu i o njenoj sadržini se raspravlja otkad je ugledala svetlos` dana. Rasprava još nije završena, a kaće bidne okončana, ne zna se. (Nikad, najverovatnije). 

Pročitao sam je pre mnogo godina i palo mi je na pamet da bih opet mogao uzeti da je iščitavam, jer, možda nešto novo otkrijem što sam prevideo. Al` moram i to da kažem da se nisam osećao nimalo sjajno & bajno nakon prvog čitanaja, a i onaj Aussie mi nikako ne ide iz glave :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Подели на овим сајтовима

On 8/27/2017 at 22:59, Iulianus рече

Što se tiče "sebičnog gena", u uvodu koji je pisao za najnovije izdanje te knjige donosi pismo jednoga australijanca u kome mu se taj Ozzie žali da je nakon pročitanog mu Bucha zapao u desetogodišnju depresiju iz koje jedva da se iskobeljao. Ta knjiga je, u stvari, samo njegova "hipoteza" o tome šta su i "čemu služe" geni. Ona je tu i o njenoj sadržini se raspravlja otkad je ugledala svetlos` dana. Rasprava još nije završena, a kaće bidne okončana, ne zna se. (Nikad, najverovatnije). 

Ono sto je najvecamana dowkinsu jeste sto ne ume sebicni gen da primeni na drustvo.
Da ume ne bi ga isterivali kao govornika njegovi "saveznici" 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...