Juan Valdez Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 ''То је једна крволочна скупина меса и костију и минимално мозга. Пуни су мржње према свему различитом, бескрајно бахати, спремни на свако зло''. Дакле ово је врло прецизан опис НАТО пакта. ОК. И шта сад? То амнестира ове друге лудаке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Dobro ti Zeljko rece Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Ништа. Само једна констатација да је свет пун бескрајно бахатих лудака, који силом и насиљем, (са велике висине), радо деле лекције, онима који нису по њиховим калупима... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Мало је касно за овако "озбиљну" дискусију , ипак сјутра је литургија у Цркву ... Па рецимо овако , на прошлогодишњу геј параду позван је био а и лично присуствовао познат холандским полицајцима од раније геј активиста и педофил , вођа некакве педофилске странке у оландији. Zar opet ovo?? Daj ime lika koji je bio na paradi a vodja je pedofilske stranke... znaci stvarno nemas obraza! Рецимо да то није толико страшно као ови како их ти називаш подљуди , насилници и сл. Добро он истина не туче људе по улицама није насилан на тај начин , али изгледа да је осумњичен за подвођење и силовање неких дечака... Te 'optuzbe' se na celom netu mogu naci jedino od strane novina koje su prenele optuzbe koje su na onoj konferenciji iznele Dveri. Izgleda jos jedna laz s njihove strane. Na stranu sto to ne opravdava ni za milimetar nikoga. Ako je tvoja vizija ozbiljne diskusije da postavljas izmisljene dileme izmedju silovatelja dece, i budala koje mlate onda... :wacko: The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 otkud je sad to laz?! pa to je onaj Holandjanin sto je organizovao brodic camcic sa maloletnim decacima kao gayparadu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 otkud je sad to laz?! Pitanje je otkud uopste da je to istina? pa to je onaj Holandjanin sto je organizovao brodic camcic sa maloletnim decacima kao gayparadu Jeste. Kakve to veze ima sa pedofilskom partijom ili silovanjem dece o kojem je Zeljko pricao? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Kakve to veze ima sa pedofilskom partijom ili silovanjem dece o kojem je Zeljko pricao? Nije valjda da tebi te stvari nisu potpuno iste? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 maloletne decake metnuo na brodic kao juhu super smo, to je vama normalno? jel gledate vi filmove? jeste videli cega sve ima u filmovima? jeste svesni da su filmovi za javu smejurija? nemoj da se tripujete samo zato sto ste ateisti to sto ste ateisti ne treba da znaci da treba namerno da budete i bezumnici samo da biste terali kontru, nadjite teme za kontru ovo nije ta tema da covek pozeleni od muke od tripova... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 maloletne decake metnuo na brodic kao juhu super smo, to je vama normalno? jel gledate vi filmove? jeste videli cega sve ima u filmovima? jeste svesni da su filmovi za javu smejurija? nemoj da se tripujete samo zato sto ste ateisti to sto ste ateisti ne treba da znaci da treba namerno da budete i bezumnici samo da biste terali kontru, nadjite teme za kontru ovo nije ta tema da covek pozeleni od muke od tripova... Jao bre, pa ko kaže da je to u redu... što se mene tiče nije... ja sam inače protivnik toga kako se parada održava u velikom broju zemalja i smatram da ako ne možeš inače da se šetaš gradom gole gozice ne možeš ni na paradi... što se tiče dece, nisam video ali mogu da zamislim kako je to sve izgledalo i ne dopada mi se ni najmanje (mada nema veze sa pedofilijom)... ALI... majkumu kad gomila naših neandertalaca svuda ispiše da je čovek policiji poznat pedofil i vodja pedofilske stranke i zapravo vara i laže gomilu ljudi... šta onda? jel moram da ćutim i da se pravim da ne znam da lupetaju i lažu... šta sad ako reagujem ako neko kaže da je Pahomije klao decu i kažem da to nije istina onda podržavam ono drugo što je radio??? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 I da razjasnim još nešto ako nije jasno: izuzetno mi je mrska SVAKA zloupotreba dece... u bilo kakve političke ciljeve... podjednako mi je mrska zloupotreba dece za promovisanje gej prava kao i zloupotreba dece u političkim spotovima i kampanjama... ko to radi je smrad, ali tu ovaj 'olandjanin nije ništa poseban u odnosu na druge smradove, uostalom zbog toga je i morao da podnese ostavku... mrzak mi je i svaki uticaj na decu koji nije u cilju njihovog slobodnog razvoja, što se mene tiče, zabranio bih i reklame koje imaju decu za ciljnu publiku... i naravno, pedofilija je za mene izuzetno težak zločin... koji jednostavno sa homosekusualizmom nema veze... pedofili mogu napadati decu istog, suprotnog ili oba pola... i ne znam zašto neki vole da posebno pominju homoseksualce pedofile... jel to znači da su heteroseksualni pedofili u redu? ili su manje nenormalni i opasni? I zašto za svaku od ovih teških tema ako neko slučajno pokuša da da neki objektivan stav umesto da se samo zgražava, odmah nekako ispadne da je izvitoperen i da tera kontru i sve što napiše se konstruiše kao podrška nekim najgorim stavovima? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Друже Михајло, ја сам у Србији. А не би веровао колико би се ти добро сложио са једним делом Американаца (због којих нисам више тамо). Плату сам био добијао од њих да бих тебе уходио по форумима и пријављивао им сваки твој корак. Видим ја ко је параноичан.. Нисам на то мислио него на твоје поимање стварности. Знам неке људе који су после годину проведене у америкама ...шупљирали као и ти. а опет знам људе који су као и ја одбили и зелени картон (ја 2 пута... у Приштини и Бања Луци...) јер нису желели да имају ништа са земљом која на систематски уништава... То ме само интересовало... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Из разлога да се вратимо на тему, поново сам погледао прилог Б 92, на 1 .страници, и нисам успео да сазнам у ком делу, "јунакиња" ове теме пише, да "гејеве треба одвалити од батина", што је кључно као позив за насиље. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 @ Игорсима - хришанству циљ није да створи бољу државу, него да преобрази појединца. И за време Милошевића сам слушао идентична оваква хистерисања типа - морамо га сменити по сваку цену, иначе пропаде православље и Србија. Када би се десети део енергије који се у Србији троши на бес, мржњу и изналажење изговора за исте уложио у унутрашњи, хришћански преображај, било би нам милион пута боље... Карађорђу свака част, али док не победиш непријатеље у себи, нећеш победити ни оне око себе... @ Звонко - не, учитељица која хистерише није главни проблем у Србији, већ одличан показатељ и илустрација истог... @ Михајло - сви се сећамо са колико одлучности ти одбијаш понуде да будеш слуга у земљама које нас систематски уништавају... Mironosica and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Zar opet ovo?? Daj ime lika koji je bio na paradi a vodja je pedofilske stranke... znaci stvarno nemas obraza! Te 'optuzbe' se na celom netu mogu naci jedino od strane novina koje su prenele optuzbe koje su na onoj konferenciji iznele Dveri. Izgleda jos jedna laz s njihove strane. Na stranu sto to ne opravdava ni za milimetar nikoga. Ako je tvoja vizija ozbiljne diskusije da postavljas izmisljene dileme izmedju silovatelja dece, i budala koje mlate onda... :wacko: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/2890/kindermisbruik-door-ex-coc-voorzitter.html Prevod> http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2876:2010-10-07-13-51-22&catid=41:svet&Itemid=68 http://www.flickr.com/photos/jongenout Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
игорсима Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 @ Игорсима - хришанству циљ није да створи бољу државу, него да преобрази појединца. И за време Милошевића сам слушао идентична оваква хистерисања типа - морамо га сменити по сваку цену, иначе пропаде православље и Србија. Када би се десети део енергије који се у Србији троши на бес, мржњу и изналажење изговора за исте уложио у унутрашњи, хришћански преображај, било би нам милион пута боље... Карађорђу свака част, али док не победиш непријатеље у себи, нећеш победити ни оне око себе... Што се односа између државе и хришћанства тиче - ту си у праву. Хришћанству заиста није стало до државе. Па шта онда? Јел то значи да ако смо хришћани не треба да се боримо за бољу државу? То што се хришћанство не занима за државу НЕ ЗНАЧИ да она не занима и хришћане - ако си у стању да укапираш... Ако смо хришћани нисмо лоботомирани. Ако смо хришћани не значи да нисмо војници, или очеви, или уметници, или проналазачи, или возачи, или политичари,... Доста ми је несувислих прича да то што сам хришћанин значи да не треба да се занимам и залажем за остале ствари у животу. То испирање мозга не пролази код одраслих људи. Уосталом, Карађорђе је имао подршку Цркве за свој подухват. Шта ти то говори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука