Juan Valdez Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Да је нанометар памети остао, па да оно мало ”нишизава” који нису изумрли добију ордене Белог анђела... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Ево да ти одговорим - и као родитељ и као просветни радник... Као просветни радник - склон сам да о свим мојим ђацима на неки начин размишљам као о својој деци. А имам их на обе стране - и међу онима који би били учесници параде (што због сексуалне оријентације, што као симпатизери), и међу онима који би да исту разбијају. И сваке године се трудим да и једне и друге подстакнем колико је год то у мојој моћи да ситуацију превазиђу на миран начин - не знам шта би ме више растужило него да видим моје ђаке како се туку на паради. И зато за свакога ко на било који начин покушава да моје ђаке, то јест, моју децу, завади, окрене једне против других, и наведе да се међусобно бију, могу имати само и једино речи осуде - тај је далеко болеснији, и далеко ми је већи непријатељ, од било кога ко се на тој истој паради појављује. Као родитељ - далеко бих несрећнији био када би ми дете сутра ишло да разбија параду, него да га видим у њој - будући да се било коме може десити да се роди као хомосексуалац, и то не зависи ни од мене ни од њих, док би ово прво значило да сам омануо, и као родитељ и као хришћанин, да своје дете подучим најосновнијим хришћанским вредностима. А шта би ти радила када би се испоставило да је неко од твоје деце хомосексуалац? Тукла га сваки дан док не постане стрејт? Одрекла га се преко новина и избацила из куће док се не опамети? И ја имам диплому просветног радинка али радим у привреди за разлику од вас, и тако сам поштеђена васпитавањем туђе дјеце, остају ми "само" моја, њих се трудим васпитати муж и ја на најбољи могући начин, који познајемо. Деца су копија родитеља и то најчешће, кад би видили да ми у кући пушимо, пијемо, да нам долазе нека сумњива лица у посјети, било би за очекивати, и присуство на паради. Ја их учим да не разбијају и не туку било кога, није то њихов посао, кратко и јасно, учим их реду а не анархији. И кад год су биле студентске демонстрације код нас не баш недужне моје дјеце није било међу њима, објаснили смо им да то није њихова битка. А да бију педере још мање, објаснили смо им још пре ко су и шта су. Али, искрено најискреније, кад би морала да бирам, као што ви рекосте, да би радије своје видили у паради него оне које их бију. Вјерујте, ја небих. игорсима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Zanimljivo je, a i donekle ocekivano, kako je i ova rasprava poprimila tok prema onoj jevandjelskoj "ocedjujete komarca, a gutate kamile"... Kad jedna profesorka pozove na nasilje - onda se ostro reaguje, a kad drzava vrsi mentalno nasilje citavu deceniju nad svojim gradjanima - onda nikom nista... naravno da niko nasilje kao nasilje ne opravdava, nego ukazuje na koren svega toga u ovom narodu... I sad je naravno ona zrtveni jarac... Mislim, ajte ljudi, cak su i lobotomirani amerikanci izasli na ulice da nesto od svoga odbrane od tirana na vlasti, a mi ovde `vatamo za gusu jednog prosecnog coveka koji je - kako god - digao glas protiv opsteg bezumlja i besmisla u koji smo potopljeni non-stop... Opet ponavljam - niko ne opravdava nasilje kao takvo, ali zar nije bezumno osuditi jednog coveka a zanemariti citav sistem koji je upravo uzrok ovakvih pojava? Kako ono rekose stari kinezi - ne lece se prvo posledice bolesti, nego uzrok... I nemojte sad samo da krenete sa pricom kako se vlast menja na izborima, videli smo kako je to funkcionisalo do sad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Ako bi nekom diretkoru neke klinike "prekipelo" i ako bi poceo da "puca po savovima zbog mentalnog silovanja" zbog toga sto akcija prikupljnja inkubatora ide jako sporo i nevoljno dok je crkva prikupila 650.000e od nametnutog poreza za markice i ni dinar tih para ulozila u makar jedna inkubator... i onda napravio youtube snimak i FB profil preko kojiih pozvao na mlacenje motkama popove i svestenikie zbog svoje samozivosti i nemarnosti, drukciju bi pesmu pevali i vise vam usta ne bi bila puna borbe za slobodu izrazavanja nego bi ste u glas kukali po forumima, optuzivali , bacali anateme i vodili agresivne internet rsprave do iznemoglosti i promuklosti... Dupli arsini plus predrasude, kad osoba nije u emotivnom i psihickom stanju da objektivno gleda na svet koji je okruzuje vec iskljucivo posmatra kroz sopstvenu prizmu ubedjenja i sebicnosti... tj. vernik 21. veka Ovo poredjenje ti je skroz bezveze... U slucaju gej-parade i ostalih stvari ne koje je ova profesorka reagovala, radi se o necemu vrlo krupnom i dalekoseznom po posledicama... sve to je potpuno neuporedivo sa npr. nabavkom inkubatora, ili cenom goriva, ili... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Свака држава у мањој или већој мери врши насиље над својим грађанима. Ако нама као хришћанима као решење на памет пада једино да на насиље одговоримо насиљем - изгубили смо битку у старту... Осим тога - код нас се дешавају и други фестивали и параде на којима се промовише неморал, безумље и бесмисао далеко гори од овога на геј-паради, па нешто не видим да се устаје против тога - заправо, екипа која устаје против бесмисла и неморала геј-параде је управо један од главних конзумената тих антикултурних и антихришћанских дешавања... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Pa to nisam ni rekao, nego zasto ovakvi povici na Pojedinca koji je poceo da vristi od bezumlja, dok nasu "demokratsku" vlast niko i ne pominje... To je bilo pitanje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Осим тога - код нас се дешавају и други фестивали и параде на којима се промовише неморал, безумље и бесмисао далеко гори од овога на геј-паради, па нешто не видим да се устаје против тога - заправо, екипа која устаје против бесмисла и неморала геј-параде је управо један од главних конзумената тих антикултурних и антихришћанских дешавања... Ово је толико очигледно да боде очи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Ово је толико очигледно да боде очи... SLazem se, ja bih i te isto tako zabranio kao i ove... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Kad citam nishizawine postove mene sramota sto nisam bolji covek... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 U Nemačkoj održan festival „Volim četrdesete“ NIRNBERG, 9. oktobar 2011, (Njuz) – Sinoć je posle pompezne kampanje u pivnicama širom Nemačke, na velikom hipodromu u Nirnbergu održan festival u čast četrdesetih godina prošlog veka pod nazivom „Volim četrdesete“. Fascinantnom binom prodefilovali je preko 100 izvođača predvođenih Vagnerom, Briknerom, fon Karajanom i ostalim umetnicima koji su obeležili taj period. Uvod u ovu manifestaciju napravila je Leni Rifenštal projekcijom svog dokumentarnog filma koji je predstavio glamur i sjaj tog vremena. Portparolka događaja Helga Štandantnfirer izjavila je da bez obzira na prilično uniformisani stil perioda, četrdesete imaju šta da pokažu u odnosu na druge dekade dvadesetog veka. - Razigranost Vagnera koja pogađa direktno u srce, posvećenost Pficnera i disciplina fon Karajana je nešto što nedostaje umetnosti danas i zato se rado podsećamo onoga što je tada bilo. Mislimo da ne treba mešati politiku i umetnost i neumesne su primedbe da su tadašnji vladari i političarni ikako uticali na pravac kojim su išle muzika, film i slikarstvo – kaže Štandantnfirer. Hans Hoter, čuveni operski pevać i miljenik Adolfa Hitlera, velikog mecene nemačkih umetnika, misli da je kritika festivala u medijima neosnovana i čak na nekom nivou fašistička. - Mi smo pravili muziku za sebe. To što su nas gurali tadašnji mediji i podržavale vođe Partije je samo dokaz kvaliteta. Ne ulazim u njihovu politiku jer nas politika ne interesuje. Mi smo muzičari i tu je kraj. Gustav Maler, kompozitor iz istog perioda i predvodnik grupe kritičara okupljenih oko Nirnberške katefre, međutim, ima drugačiji pogled na poslednja dešavanja. - Ti ljudi su postojali u tom periodu, a onda su nestali. Tada im je atmosfera i okruženje omogućavalo da postoje i prosperiraju a onda ih više nije bilo. Javnost je godinama mislila da su ovi izvođači mrtvi, ali ih je stvarnost demantovala. Očigledno se danas ta atmosfera vraća čim su se i oni pojavili – sumnjičav je Maler. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Ivice, izvini sto kvarim zabavu ali ipak je trebalo da naglasis da je ovo vest sa njuz.net-a пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Ivice, izvini sto kvarim zabavu ali ipak je trebalo da naglasis da je ovo vest sa njuz.net-a Ја сам био помислио да је и вест о одржавању ”Волим деведесете” са ”Њуза”, али нажалост није била... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Колико људи свакодневно по разним форумима вређа Цркву и све оно што је Србину најсветије, па нико није позван на одговорност snoozer_11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 koliko...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Љубитељи деведесетих ширише смрад содомски Београдом, а нигде бије било званичне информације на сајту СПЦ о фестивалу срама. Фестивал такође није био забрањен. Изгледа да је Дачић успео овога пута да опреми адекватно полицију, како би учеснике фестивала заштитио од силних претњи демократских екстремиста који не толеришу деведесете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука