Огњен Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Извињавам се, само је неспоразум у питању 0110_hahaha Ето шта ми се деси кад не ставим у поруку ни једног смајлија 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 0110_hahaha ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мени су изузетно лијепе овакве какве су сад. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мени су лично најлепше беле са златно веженим крстовима и ништа више. Од увек су ми се свиђале једноставне одежде светитеља са фресака-полиставриони. Ево управо чекам једну такву! Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мени су лично најлепше беле са златно веженим крстовима и ништа више. Од увек су ми се свиђале једноставне одежде светитеља са фресака-полиставриони. Ево управо чекам једну такву!И мени су оне најлепше! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мени су лично најлепше беле са златно веженим крстовима и ништа више. Да бело-златна комбинација је прелепа. Лепо је нпр. видети свештеника и у одеждама у бојама како је одређено за који празник, а у току великог поста за време Пређеосвећенен некао ми је драже видети свештеника у љубичастој одежди него у црној. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Свакако, ја имам једну+златни крстови. Љубичаста је боја радосне туге, тужна, а опет назначује радост. Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Одежде савременог свештеника? А шта је то "савремен" свештеник у Институцији које не зна за време? Одежде су свечане и носе симболе и сећање Царске славе и оне се не шију ради свештеника, него ради оног што он у послушању носи и обавља. Што свечеаније - то боље. У њима се слави Господ, Цар славе. У Русији се не носе зелене одежде, осим на Педесетницу, Вход Госода у Јерусалим. Ношење одежди зависи од постова, празника, Господњих, Богородичних и светих, као и мученика (црвене). Ево, рецимо за време овог поста ми носимо црвене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Када смо већ код Руса, ево неких које су ми се јако допале: ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 vazno sta i kako u srcu nose a odijelo svedno sta obuku kako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 djakonska odezda iz 1918. http://athos.web-log.nl/athos_agios_oros_/2007/07/153_monks_1918.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Мени су Руске најбоље посебно ова : Кад би била синонебесне боје била би још лепша http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Овако нешто $575.00 nasznak12 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 http://www.obitel-minsk.by/obitel-minsk_oid160051.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Iako ne nalazim nikakvu manu na ovim odecama koje sad vidjam, ipak dajem prednost izrazitoj svezini na odeci, kao ove ruske gore... Isto vazi i za izgled hramova, npr... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука