Jump to content

Емир Кустурица почео снимање филма о православљу у Требињу

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Стварно не капирам критике на Кустин рачун,а и аргументи су ти бзв...

Ко је требао да снима,Драгојевић ,Љубиша Самарџић или неки други "врсни" познавалац православља,и то на ауторско драмски сценарио Биљане Србљановић... 7896634

Лично мислим да ће Куста то одрадити одлично...

ZoSimke brate,па.... ШОТРА BRE ... Олд Шотра-Хенд.. он је Филмаџијски идеал поставе православне традиције у србадије, ... ко Сања Илић што је музикалистички МАГ(новењитељ)православноСрББскетрадиционалне ..музике? ;)

Бог да прости...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Куста је татко на јагањци и у стваралаштву и као човек. Свима што је криво што је тако не преостаје ништа до да се једу, једе...

A to tvrdiš na osnovu...??

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

ZoSimke brate,па.... ШОТРА BRE ... Олд Шотра-Хенд.. он је Филмаџијски идеал поставе православне традиције у србадије, ... ко Сања Илић што је музикалистички МАГ(новењитељ)православноСрББскетрадиционалне ..музике? ;)

Бог да прости...

pfffff...iz jedne krajnosti u drugu

jesu li ovo neke provokacije?

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

Бог да прости...

Ово је лудо... Свака част!

Можда је могао и Њу-Горчин али само под условом да му лично деда Мирко анал-итичар напише сценарио.

Подели на овим сајтовима

pfffff...iz jedne krajnosti u drugu

jesu li ovo neke provokacije?

Naravno da nisu... samo dajem svoj ANTI-predlog ko bi mogao da bude "najbolja" opcija, za ostvarenje filma o pravoslavlju a da je priznat ,$to redAtelj u Srbalja, $to kompozitor...

Vec vidim sekvence "tog ostvarenja" .. kao u magli .. i javlja mi se ... evo... to je.. daa... goru$ica chista i podrigivanje... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Religion

About religion, interview of 2004, Emir Kusturica said : ”I search God. One God. It's difficult. I try to go toward a philosophical way of thinking, I try not to divide things, not to separate, like the Church does, profane from the sacred.

Later, in 2005, after the construction of his village Küstendorf, he got baptised Serbian orthodox, under the name Emir Nemanja Kusturica.

However, his attitude toward religion has always been very distant, and thus, during the polemic that took place after the Golden Palm for Underground, Alain Finkelkraut described Emir Kusturica as the devil. He showed once more that he hadn't understand anything of the universe of Emir Kusturica. Indeed, in each of his films there are some questions of religion, but each time in an allusive and funny way…

http://www.kustu.com/w2/en:religion

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

деда Мирко анал-и-Птичар... напише сценарио.

:lol:

Деда Мирка за сценаристу... Деда Никија(банаћанина) за протагонисту... Драгана(Антонија) за статисту, а Венди за Косовку Дјевојку...

Сања за гуслама се појављује ... у позадини...

Подели на овим сајтовима

:lol:

Деда Мирка за сценаристу... Деда Никија(банаћанина) за протагонисту... Драгана(Антонија) за статисту, а Венди за Косовку Дјевојку...

Сања за гуслама се појављује ... НА позадини Горана Б...

:)

Подели на овим сајтовима

Naravno da nisu... samo dajem svoj ANTI-predlog ko bi mogao da bude "najbolja" opcija, za ostvarenje filma o pravoslavlju a da je priznat ,$to redAtelj u Srbalja, $to kompozitor...

Vec vidim sekvence "tog ostvarenja" .. kao u magli .. i javlja mi se ... evo... to je.. daa... goru$ica chista i podrigivanje... Just_Cuz_19

Aha,

shvatam

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

Никада Србенде неће опростити Кустурици што је Златну палму добио за филм о Циганима, уместо да је снимио неки новокомпоновани патриЈотски бућкуриш а-ла Бој на Косову...

Џабе му и што се крстио, и што је другу Палму добио за филм у којем Србе и Србију диже у небеса - за патриЈоте ће он увек бити неко ко нас Србе приказује мрском нам Западу као Цигане...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Никада Србенде неће опростити Кустурици што је Златну палму добио за филм о Циганима, уместо да је снимио неки новокомпоновани патриЈотски бућкуриш а-ла Бој на Косову...

Џабе му и што се крстио, и што је другу Палму добио за филм у којем Србе и Србију диже у небеса - за патриЈоте ће он увек бити неко ко нас Србе приказује мрском нам Западу као Цигане...

Tužan je ovaj komentar sa tvoje strane

Kao da je Kusturica neki proizvod i na vama je da ga prodate

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...