Михајло Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Смрт? Зар има смрти код Хришћана? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Nema smrti za hriscanina,za nas hriscane to je samo prelaz u vecni zivot. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Смрт? Зар има смрти код Хришћана? Ima,vratiš se u nebiće sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Nema smrti za hriscanina,za nas hriscane to je samo prelaz u vecni zivot. E super! Ako bude izbio neki rat negde, vi da budete u prvim redovima a mi smrtni ćemo da se pričuvamo. xD Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Не, не...Дарко, ти си распоређен у први талас напада и дио си операције "Топовско месо", а ми остали смо рапоређени у јединицу за психолошко-пропагандно ратовање, тачније, наш задатак је да те куражимо пред јуриш. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Имају Амери једну изреку - "there are no atheists in the trenches"... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Данас чух на послу, да су почели слати позиве за резерву ?! Да ли сте ви нешто чули,и како је у вашим местима ? Мада сумњам да би се ова екипа на власти ,усудила и упуштала у војне акције... .mislise. Их камо среће да идемо организовано да повратимо одузето ! Али код Дорис Тадића та солуција није у интересу ни на крај памети , НАЖАЛОСТ ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Треба учинити све да до рата не дође... Блажени миротворци, јер ће се синови Божији назвати (Мт. 5; 9) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Треба учинити све да до рата не дође... Блажени миротворци, јер ће се синови Божији назвати (Мт. 5; 9) ovo je pametno receno , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Ја мислим да на рат може да се ложи само онај ко више од мириса беби уља воли мирис униформе у РР магацину. А такав не може да буде здрав ен ла кабеса. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Не, не...Дарко, ти си распоређен у први талас напада и дио си операције "Топовско месо", а ми остали смо рапоређени у јединицу за психолошко-пропагандно ратовање, тачније, наш задатак је да те куражимо пред јуриш. Imate iskustvo? Ja sam ga prepun. http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2009/11/Napoleon-Total_War-egyptian_sunset.jpg Malo više forsiram artiljeriju, napoleonski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Али код Дорис Тадића та солуција није у интересу ни на крај памети , НАЖАЛОСТ ! Има он везе са памећу колико и са Бечком филхармонијом. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 За прве борбене редове држава чува оне који су служили војни рок са новинама и пеленама... 301 Boli tebe uvo... ti ce si sedis kuci Ja sam vojni rok odsluzio slavno! Na lokalnoj gradskoj televiziji... par puta nedeljno po pola sata cisto da se popije kafica i razmene iskustva sa terena. Jos sam i zaradio neki dinar... milina! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Ima,vratiš se u nebiće sHa_sarcasticlol Зависи како гледаш на ствари... море бит бидне..море бит небидне! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Треба учинити све да до рата не дође... Блажени миротворци, јер ће се синови Божији назвати (Мт. 5; 9) Само да те обавестим ......рат траје од 1992...а на неким местима од 1989... Crveni Baron and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука