Jump to content

Шиптари хакују српске сајтове

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Glave im hakovali dabogda!

nazalost to se vec desilo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

И мени дошло, пар пута, дај да објасним оном Боти, али кажем себи нећу, нека их.

0703_read

Не знам, дође ми да мало организујем моје пријатеље па да им мало вратимо, но нажалост немамо шта да хакујемо :)

Како, бре, нема, оче? Ево, хакујте ове што хакују.

Подели на овим сајтовима

Није ту реч о "луксузној заштити", а и није нужно да се плати. Потурдиш се мало, с времена на време неко већ на мрежи "окачи" серијски број.

Мислио сам на Avira Premium варијанте. Свакако да је Маlwarebytes потпуно функционалан и без премијума.

Подели на овим сајтовима

Glave im hakovali dabogda!

ovo u prevodu znači-dabogda postali pravoslavci

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Видим да Администратори сајта наше Епархије шумадијске нису успели да истерају хакера. Ако желе можемо се организовати да им помогнемо.

Подели на овим сајтовима

Vi ste robovi i zauvek ćete ostati naši robovi. Žao nam je što ste sve izgubili...ha, ha, ha....Ne brinite, život teče dalje.

Poruka za vas srpske gubitnike ....pozvani ste da budete naši robovi...ha, ha, ha...", napisali su hakeri na toj internet stranici.

Тачно тако се наша власт понаша и све дубље нас гура у понижење...у праву су шипци...тачно су описали нашу ситуацију.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...