DYNABLASTER Написано Септембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Септембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2011 Најбоље пријавити домаћој хакерској заједници, мислим да ће радо прихватити да ти они бране сајт. To je везано са сигурност самог форума ако се не варам. Коју верзију форума су имали на "Видовдану" ? Где хостујете свој сајт ? Неки сајтови су јако слабо заштићени,сетимо се министарства за високотехнолошки криминал кога је хаковало стотинак људи за једно вече Због дифолт шифре и логин-а Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Септембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2011 Кад би и они имали неки сајт да ми њих хакујемо, овако није фер... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2011 Сећате се оне теме о случајном погрешном читању? Мени се учинило да пише "Шимпанзе хаковале..." Случајно?.. Booba је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2011 Кад би и они имали неки сајт да ми њих хакујемо, овако није фер... 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Сећате се оне теме о случајном погрешном читању? Мени се учинило да пише "Шимпанзе хаковале..." Случајно?.. Šimpanze bi tamo ostavile ovakav nekakav amblem a ne tu crnu kokoš što je upotrebljavaju vudu čarobnjaci, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 ... хаковали и сајт епархије шумасијске http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 уцмекао си хакере sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 United Albanian Hackers. ............................... Vidi, vidi, united hakers... pa to znaci da sad napadaju obojica... 0409_feel "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 svidja mi se što dobro znaju i engleski Serbian sites are our target and our actions do not stop never Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 На сајту епархије шумадијске налази се иста почетна страна као јуче на Видовдану. Значи напад исте групе. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 niko od nas nema legalan i Full antivirus ... Наравно да има,пуно људи користи легалне антивирусе као што су Avast,Avira i AVG. Oни су бесплатни и легални и милиони људи их користе. Да не отварам нову тему,хаковали су и сајт епархије шумадијске http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/ зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alexa Van Beethoven Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Glave im hakovali dabogda! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 free verzije nisu full verzije. Наравно да јесу,као рецимо за malwarebytes anti malware,нормално да продају и неке додатке,али ако хоћеш луксузну заштиту,ти плати. Ја сам годинама на Авири и немам замерки. Па не би ваљда AVG free skinulo preko 380 miliona ljudi a Aviru besplatnu vise od 30 miliona ljudi da to ne valja. Πа најбољи програми за spyware су бесплатни као Hijack This,Malwarebytes anti malware i Spybot Search and destroy. Како онда можемо да кажемо да је нешто добро само ако се плати ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Наравно да јесу,као рецимо за malwarebytes anti malware,нормално да продају и неке додатке,али ако хоћеш луксузну заштиту,ти плати. Ја сам годинама на Авири и немам замерки. Па не би ваљда AVG free skinulo preko 380 miliona ljudi a Aviru besplatnu vise od 30 miliona ljudi da to ne valja. Πа најбољи програми за spyware су бесплатни као Hijack This,Malwarebytes anti malware i Spybot Search and destroy. Како онда можемо да кажемо да је нешто добро само ако се плати ? Није ту реч о "луксузној заштити", а и није нужно да се плати. Потурдиш се мало, с времена на време неко већ на мрежи "окачи" серијски број. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука