Дејан Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Где су наши хакери? :rolleyes: Oni su pogasili naše stranice na fejsu,ljubi ih Artemije ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Oni su pogasili naše stranice na fejsu,ljubi ih Artemije ... Да, помажу Шипцима да се не чује реч Православља јер, по њима, ми нисмо баш неки православци... Сећате се када нам је хакнут био стари сајт? Знате ко га је хаковао? Иначе, мало је глупо да ја као поп организuјем хаковање албанских сајтова, јер они и немају неке сајтове, а и то је глупо јер данас сваки нормални сајт ради backup. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Мислио сам на Avira Premium варијанте. Avira Premium Security Suite license valid until: 18.02.2012. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Имају и ту неке форице... лаганице, ништа наметљиво. Сваких 6 месеци да јурим бесплатне лиценце,не хвала,мени је free avira dovoljna. Странице на FB je могао да погаси било ко,не треба неко "хакерско" знање за то. Ма какво хаковање албанских сајтова,то би се завршило по принципу "ми нисмо први почели" што је стварно безвезе. Боље да остане овако да ми повећавамо сигурност и унапредимо Mikorista за супер-админ-саветника за регион Србије :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Srpski hakeri oborili sajt kosovskog ministarstva Umesto naslovne strane videla se srpska zastava sa porukom "Ovo vam je za Studenicu". Albanci uzvratili napadom na novosadski sajt Agencije za energetiku.Srpski hakeri su oborili sajt Ministarstvaekonomskog razvoja Kosova. Umesto naslovne strane internet prezentacije posetioci su mogli videti srpsku zastavu sa porukom "Ovo vam je za Studenicu". Pretpostavljamo da je IT podrška uspela da ukloni post srpskih hakera, ali je sajt kosovskog ministarstva i dalje je nedostupan. Večernje novosti Млађони је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Има и линк ка њиховој фејсбук групи, имају читавих 67 пријатеља.. 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Novi napad albanskih hakera Izvor: Beta Niš -- Sajt Medijskog istraživačkog centra iz Niša oborili su danas albanski hakeri. Na sajtu www.mic.org.rs postavljena je fotografija sa albanskom zastavom i natpis na engleskom jeziku "Mitrovica je naša", (Mitrovica is ours). Napad na info portal niškog udruženja potpisala je grupa CYB-IMP. Sajt MIC-a sa vestima, analizama i novinarskim istraživačkim tekstovima i ranije je bio na meti albanskih hakera. Izvor https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука