Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Хакован и сајт шумадијске Епархије: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Glave im hakovali dabogda! nazalost to se vec desilo Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Не знам, дође ми да мало организујем моје пријатеље па да им мало вратимо, но нажалост немамо шта да хакујемо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 И мени дошло, пар пута, дај да објасним оном Боти, али кажем себи нећу, нека их. Не знам, дође ми да мало организујем моје пријатеље па да им мало вратимо, но нажалост немамо шта да хакујемо Како, бре, нема, оче? Ево, хакујте ове што хакују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Није ту реч о "луксузној заштити", а и није нужно да се плати. Потурдиш се мало, с времена на време неко већ на мрежи "окачи" серијски број. Мислио сам на Avira Premium варијанте. Свакако да је Маlwarebytes потпуно функционалан и без премијума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Мислио сам на Avira Premium варијанте. Имају и ту неке форице... лаганице, ништа наметљиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Glave im hakovali dabogda! ovo u prevodu znači-dabogda postali pravoslavci Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Видим да Администратори сајта наше Епархије шумадијске нису успели да истерају хакера. Ако желе можемо се организовати да им помогнемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 ako znaju da im je sajt hakovan... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Неко је поставио линк ка њиховој ФБ групи, може ли линак? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 па знају, данас су поставили обавешптенње да је сајт у припреми. Него, видим да нису истерали хакера... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Има и линк ка њиховој фејсбук групи, имају читавих 67 пријатеља.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Vi ste robovi i zauvek ćete ostati naši robovi. Žao nam je što ste sve izgubili...ha, ha, ha....Ne brinite, život teče dalje.Poruka za vas srpske gubitnike ....pozvani ste da budete naši robovi...ha, ha, ha...", napisali su hakeri na toj internet stranici. Тачно тако се наша власт понаша и све дубље нас гура у понижење...у праву су шипци...тачно су описали нашу ситуацију. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 докле више хакери , да богда ваш хакер хаковао namrsten Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Где су наши хакери? :rolleyes: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука