Jump to content

Оборена теорија о нестанку диносауруса?

Препоручена порука

N. Zeland: Čudna zver nasukana na obalu

Natruli ostaci “morskog čudovišta” misterioznog izgleda otkriveni su na jednoj novozelandskoj plaži.

334164014518b52e2e2e91537952864_orig.JPG

Video objavljen na mreži YouTube snimila je Elizabet An i prikazuje ogromnu glavu sa razjapljenom vilicom do pola ukopanu u pesak. 

Veći deo trupa nedostaje. 

Ostaci su dugački oko devet metara, a spekuliše se da je možda reč o morskom krokodilu, džinovskoj jegulji, delfinu, pa čak i dinosaurusu. 

Fotografije životinje poslate su u novozelandsko Odeljenje za konzervaciju i Akvarijum Keli Tarlton na identifikaciju. 

Stručnjak za morske sisare Anton van Helden odbacuje sve spekulacije i kaže da je struktura peraja ovog stvorenja slična kitu ubici. 

Dalji testovi bi trebalo da pokažu o čemu je reč.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3mQitcMLoLY

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=09&nav_id=712136

Daj ne zezaj, pa bas sam jutros, na tv panonija valjda, gledo neku "kreacionisticku" emisiju o dinosaurusima i kako su ziveli za vreme coveka lol, i to sto mi se sad u poslednje vreme iz dana u dan desavaju ovaki sihroniciteti vec postaje bizarno :lol:

Nego, evo ova prelepa ikona objasnjava greengrin

315ya0j.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nego, evo ova prelepa ikona objasnjava

Види види, па ко је то помолио свој дуги врат у горњој десној страни. Љуби га Игњатије. :)

Него, Дина, из ког је периода ова икона ? Дај неке информације о њој.  

Подели на овим сајтовима

Sta bre bre iz kog je perioda lol, pa vidis da je moderan stil, a zaboravio sam sad kako se zove nas umetnik koji je slikao, ima na forumu tema cak! :)

I od sad me zovite Dino :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Није ми јасно чему то замлаћивање са диносаурусима, кад сви лепо знамо ко им је доакао...

i sve to lepo opisano u poznatom dokumentarcu:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dinosaurusi su zivjeli sa ljudima.

A da izumrli su u potopu?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ma jok izumrli su tako sto su ih anunankiji pobili da bi mi mogli da exploatisemo zlato na miru.... greengrin

Pitam liepo, jer onda je Noje poveo par brontosaurusa, diplodoka, tiranosaurusa reksa, triceratopsa, stegosaurusa, i pterodaktila sa sobom u barku?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Pa nije čim su izumrli. Malo ti što spasio ovoliko vrste jiš bi i dinosauruse hteo

Nisu mogli izumrijeti za vrijem potopa jer je Noju receno od svake zivuljke da povede po par.

Interesuje me sta ce reci kolege kreacionisti, zelim cisto da se malo nasmejem, ne bih ulazio u diskusiju dalju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...