Jump to content

Препоручена порука

A kako bi bilo da Berdjajevu pomognete da sto pre prestane da cita "gluposti" na ovom sajtu? Uvek mi je bilo jadno kako se likovi koji razmisljaju poput njega zgrazavaju na nase ismevanje artemitske vojske ; ali im ne smeta da isti 300 miliona pravoslavnih nazivaju izdajnicima.

Koliko vidim ovdje se ismejava jedan običan čovjek koji je imao viđenje, a ne artemitska vojska. Nigdje nisam rekao da li mi smeta ili ne smeta da neko 300 miliona pravoslavnih naziva izdajnicima. Dakle, su to samo tvoje fantazije o onom što ti misliš da ja mislim. A da se mnogo gluposti može pročitati na ovom forumu, kod toga stojim.

Подели на овим сајтовима

Koliko vidim ovdje se ismejava jedan običan čovjek koji je imao viđenje

Kakvo vidjenje? Ovo?  joooj  joooj

при уласку Владике Артемија у храм Зачећа Св. Јована Крститеља у Љуљцима, у храму, из централне куполе, видео три огњена стуба која су се у виду спирала спустила на народ

Подели на овим сајтовима

Не важи се Медо, ово ти је латински крст, видиш да је напукло на дољњу страну и озбиљно га је продужио.

Грешиш оче. То је благодат предвидела канал за будуће мироточење.

Подели на овим сајтовима

Не важи се Медо, ово ти је латински крст, видиш да је напукло на дољњу страну и озбиљно га је продужио.

а јел има везе што је под 45 степени нагнут крст?  joooj
Подели на овим сајтовима

а јел има везе што је под 45 степени нагнут крст?  smej.gif

Ето већ мистагошки треба растумачити. Сигурно да има.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

а јел има везе што је под 45 степени нагнут крст?  smej.gif

Naravno da ima veze. Zbog toga ce sigurno ovi nasi dopustiti da dodje papa u Srbiju i kada dodje svi cemo postati katolici i slavicemo Bozic 25 decembra.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

На модераторе и уреднике овог форума мајка борка ће бацити клетву ,јер чуда су могућа .И директно су везана за одређене валуте што су валуте веће и чуда су већа и обрнуто .Рецимо чудо које нема везе индиректне или директне са валутом некако као да се не догађају .Питам се питам се одакле еуру,и долару оваква моћ да ствара чуда

Подели на овим сајтовима

E pope ,vidim da si nešto ovde piso ali božanska svetlost toliko mi isijava iz monitora da nemerem da razaznam slova!

Oslepo sam , oslepoooo saaaam  0409_feel

Подели на овим сајтовима

Kad se pop ivan uloguje na forum meni počne Božanska svetlost da isijava iz monitora a pojanje anđela se čuje iz kućišta  staniiiiiii

smej.gif smej.gif smej.gif :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mislim da je ovo ismijavanje bilo koga i u bilo kom smislu od duhovne koristi taman koliko i teme: Kaladont i Poštovaoci gromuljica iz pupka koje su kako se vidi jedne od najposjećenijih na ovom forumu. Alal vam vera.

Brate, smeh je lekovit.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Молим оца Ивана да ме смс-ом обавести пре него што укључи свој рачунар. Појава благодати оптерећује ионако лошу електричну инсталацију у мојој згради, па долази до избијања осигурача. Зато молим да ме отац обавести о свом логовању, како бих искључио јаче потрошаче и обавестио комшије да и они максимално растерете електричну инсталацију (на пример, у мојој згради немогућа је комбинација оца Ивана на форуму и укључена ТА пећ, или велика рингла на шпорету; инсталација то не може да издржи). Молим оца Ивана да ово озбиљно схвати, јер се комшије јако љуте и траже да нешто предузмем.

http://www.youtube.com/watch?v=UhfpiJAnVD8&playnext=1&list=PL18E93A9F0DBF40B1&index=37

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...