Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ma izgleda da nema vise dzentlmena i momaka sa viteskim osobinama, izumrla vrsta!  :.mislise.  :stadaradim:

Mlada damo to je veoma opasna izjava i ima dalekosezne posledice.... :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Hahaha, pa to je neki moj utisak, bar za Beograd  :)))

E pa sestro treba da dodjes u staru srpsku prestonicu 144 km juznije od Beograda i onda ces videti ... :)  :)  :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

U bre Milice veoma sam neprijatno iznenadjen tvojom izjavom. :0222_shocked:

Moje mlade dame da vam predstavim olicenje onoga sto napisah gore o vitezovima i dzentlmenima 

nas brat Slavko! :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Милице, генерацијо, па што тако?  :D

А ваљда има нешто у непрепознавању џентлменства и то што саме жене све мање личе на Жене.

Ovo postaje jako zanimljivo! Vrlo napeto pazim i slusam i usi su mi trenutno kao u slona a oci kao u vuka!

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Милице, генерацијо, па што тако?  :D

А ваљда има нешто у непрепознавању џентлменства и то што саме жене све мање личе на Жене.

Slazem se, mada, devojke su posebna prica  :))) Ali ja znam da bih prepoznala takvog kad bih ga srela  :D

Подели на овим сајтовима

Hahaha Hvala brate.

Nije to brate nikakav kompliment ili dodvoravanje vec jednostavno iznosenje cinjenica na osnovu onoga sto si prilozio na ovom forumu. Tako da ja samo ukazujem mladim damama na ono sto su slucajno propustile. :bendoff:  :good2:  :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Nije to brate nikakav kompliment ili dodvoravanje vec jednostavno iznosenje cinjenica na osnovu onoga sto si prilozio na ovom forumu. Tako da ja samo ukazujem mladim damama na ono sto su slucajno propustile. :bendoff:  :good2:  :)

TO se zove muska solidarnost! :) Eh sto mi zene nismo tako solidarne... Da jesmo, gde bi nam bio kraj, ihi... :)

Mi odmah potrcimo pa pomankanje dzentlmena objasnjavamo "agresivnoscu" zena!  A znate kad bi muskarci eventualnu "agresivnost" zena objasnili pomankanjem pravih dzentlmena i vitezova ... NIKAD! 

Njihova snaga je u njihovoj solidarnosti. Dame, naucimo i mi nesto od te cudne vrste zvane "muskarci" :) Ne dozvolimo se zavesti na krivi trag! :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

TO se zove muska solidarnost! :) Eh sto mi zene nismo tako solidarne... Da jesmo, gde bi nam bio kraj, ihi... :)

Mi odmah potrcimo pa pomankanje dzentlmena objasnjavamo "agresivnoscu" zena!  A znate kad bi muskarci eventualnu "agresivnost" zena objasnili pomankanjem pravih dzentlmena i vitezova ... NIKAD! 

Njihova snaga je u njihovoj solidarnosti. Dame, naucimo i mi nesto od te cudne vrste zvane "muskarci" :) Ne dozvolimo se zavesti na krivi trag! :)

Mlada damo ja sam iznenadjen vasom diskusijom.  :.mislise.  :.mislise.  Ja sam samo progovorio istinu o jednom mladom coveku a ako budete citale njegove natpise ovde na forumu videcete da nisam niucemu pogresio kada sam ga preporucio. Ako gresim evo spreman sam odmah da se pokajem ali prvo argumente molicu. Imate li bilo sta sto bi ovog mladog dzentlmena moglo diskreditovati? Ja nikada nebih izjavio nista slicno da on to stvarno ne zasluzuje. Prema tome ovde se ne radi o muskoj solidarnosti vec o cinjenicama. Moj naklon moje dame! Sluga pokorni!  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Rec dzentlmen smatram za pogrdnu rec, ali ne krivim one koji nisu svesni besmisla tog pojma.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...