Jump to content

Рамбо Амадеус светски мега цар - Лик и дело

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

пре 2 минута, todor рече

Како површна изјава.

Испада да људи мењају интересовања у односу на то колика им је плата.

Слажем се. Ова изјаве јесте ,овако како стоји,"турбо фолк". Дакле човек и његов материјални богић. Материјализам 1/1.

Подели на овим сајтовима

Иначе ми се допада  како је Рамбо описао турбо фолк као горење народа, разбуктавање најнижих страсти код хомо сапиенса, свако поспешивање истог је турбо фолк... Звучи ми као тачан опис безбожног живота и предворје пакла.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Вилер Текс рече

Иначе ми се допада  како је Рамбо описао турбо фолк као горење народа, разбуктавање најнижих страсти код хомо сапиенса, свако поспешивање истог је турбо фолк... Звучи ми као тачан опис безбожног живота и предворје пакла.

Добру дефиницију је дао, само се намеће питање - да ли музика којом се он бави поспешује позитивна осећања или неку другу врсту страсти, само другачију од турбо фолка? 

Подели на овим сајтовима

Турбо фолк није музика али га има у музици.Турбо фолка има и у рокленролу.Има га и код Рамба. Ако кажемо да је турбо фолк горење народа. 

Овде тај израз користимо као метафору.

Мислим да код Рамба има занимљивих ствари али далеко је његово стваралаштво од хришћанског, то је ваљда очигледно.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, todor рече

Како површна изјава.

Испада да људи мењају интересовања у односу на то колика им је плата.

Али је у праву, ако било шта можемо генерализовати. Интересовања се мењају, а на то много утиче материјална ситуација.

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...
  • 3 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...