Вилер Текс Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 2 минута, todor рече Како површна изјава. Испада да људи мењају интересовања у односу на то колика им је плата. Слажем се. Ова изјаве јесте ,овако како стоји,"турбо фолк". Дакле човек и његов материјални богић. Материјализам 1/1. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 Иначе ми се допада како је Рамбо описао турбо фолк као горење народа, разбуктавање најнижих страсти код хомо сапиенса, свако поспешивање истог је турбо фолк... Звучи ми као тачан опис безбожног живота и предворје пакла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 23 минута, Вилер Текс рече Иначе ми се допада како је Рамбо описао турбо фолк као горење народа, разбуктавање најнижих страсти код хомо сапиенса, свако поспешивање истог је турбо фолк... Звучи ми као тачан опис безбожног живота и предворје пакла. Добру дефиницију је дао, само се намеће питање - да ли музика којом се он бави поспешује позитивна осећања или неку другу врсту страсти, само другачију од турбо фолка? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 Турбо фолк није музика али га има у музици.Турбо фолка има и у рокленролу.Има га и код Рамба. Ако кажемо да је турбо фолк горење народа. Овде тај израз користимо као метафору. Мислим да код Рамба има занимљивих ствари али далеко је његово стваралаштво од хришћанског, то је ваљда очигледно. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 1 hour ago, todor рече Како површна изјава. Испада да људи мењају интересовања у односу на то колика им је плата. Али је у праву, ако било шта можемо генерализовати. Интересовања се мењају, а на то много утиче материјална ситуација. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Рамбо прекида концерт због рата у БиХ. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Чунга Лунга and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука