Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Jok. Samo im daju oruzje pa se oni sami ubijaju. Kso i Monsanto ... Ево видим, пола америке у озбиљним здраственим проблемима.... падају ко крушке у 40... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 A ti verujes kako neka kompanija ima za plan da ubija ljude koji joj donose profit.... toliko o tome da se "ne das prevariti" Ко верује да они имају некакав план да убијају људе? Они имају један једини план, да зарађују паре, много пара, плус моћ. То се никада не поклапа са здрављем и животима нормалних људи. То је кристално јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ко верује да они имају некакав план да убијају људе? Они имају један једини план, да зарађују паре, много пара, плус моћ. То се никада не поклапа са здрављем и животима нормалних људи. То је кристално јасно. А како мислиш да зарадиш паре ако "трујеш" људе.. шта се деси са кафаном где дођеш једном и дају ти покварену пљескавицу.. јел одеш у ту кафану опет? То ти је одговор на то колико је глуп уопште идеја да нас монсанто продаје храну која трује. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 А како мислиш да зарадиш паре ако "трујеш" људе.. шта се деси са кафаном где дођеш једном и дају ти покварену пљескавицу.. јел одеш у ту кафану опет? То ти је одговор на то колико је глуп уопште идеја да нас монсанто продаје храну која трује. Ili recimo kada popusis kutiju cigara ides li opet na trafiku? nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 . Гмо генерално није штетан и не ствара рак. Напротив,ГМО је баш генерално штетан, и не ради се само о биљкама, наравно. Свака ГМО творевина (било који гмо организам) је неприродна ( противприродна) творевина и да би опстала и развила се мора безусловно имати јаку заштиту/подршку хемијских супстанци које су доказани отрови ( изазивачи не само рака већ ко зна којих још болести) који директо угрожавају листом све остале неГМО организме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 А како мислиш да зарадиш паре ако "трујеш" људе.. шта се деси са кафаном где дођеш једном и дају ти покварену пљескавицу.. јел одеш у ту кафану опет? То ти је одговор на то колико је глуп уопште идеја да нас монсанто продаје храну која трује. Ха, ха, примере које дајеш су у супротности са оним што тврдиш. Власник кафане трује људе, а да тога није свестан, а и да јесте, баш га брига, њега данас занима само дневни пазар, па сутра опет исто. ГМО слободно можеш да поредиш са дуванском индустријом, само још горе. Трују људе, а циљ им није тровање, већ профит. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Зар ви ''рационалисти'' стварно верујете у ове теорије завере, како су се професор Сералини и екипа уротили против свих произвођача ГМО хране. Наравно да се не осећам превареним, јер као неко ко зна како функционишу ствари у природи, животу, свету уопште, имам врло рационалан приступ према свим дешавањима која нас окружују. Жао ми је само што видим да си насео на причу ''Америчког удружења за истраживање рака'' и сличних организација и појединаца. Немој брате да те вијају преваранти. Čekaj, kao neko ko "зна како функционишу ствари у природи, животу, свету уопште, имам врло рационалан приступ према свим дешавањима која нас окружују" si na moju tezu da bi snimci pacova sa tumorima mogli veoma lako da budu i snimci kontrolne grupe, napisao da su to samo moje "nelogične pretpostavke"... onda sam ti objasnio da ta sorta pacova koju je Seralini koristio sve jedno dobija tumore... dao ti istraživanja iz razlicitih perioda... dakle, bio si prevaren, ali se ne osećaš prevarenim... a vidim i ne sprečava te da nastavljaš da lupetaš... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Čekaj, kao neko ko "зна како функционишу ствари у природи, животу, свету уопште, имам врло рационалан приступ према свим дешавањима која нас окружују" si na moju tezu da bi snimci pacova sa tumorima mogli veoma lako da budu i snimci kontrolne grupe, napisao da su to samo moje "nelogične pretpostavke"... onda sam ti objasnio da ta sorta pacova koju je Seralini koristio sve jedno dobija tumore... dao ti istraživanja iz razlicitih perioda... dakle, bio si prevaren, ali se ne osećaš prevarenim... a vidim i ne sprečava te da nastavljaš da lupetaš... Човече, ово болдовано није тачно, тако да твоје објашњење у воду пада, као и свака лаж која је у функцији интереса разних битанги, а на које ти наивно наседаш. Уозбиљи се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ха, ха, примере које дајеш су у супротности са оним што тврдиш. Власник кафане трује људе, а да тога није свестан, а и да јесте, баш га брига, њега данас занима само дневни пазар, па сутра опет исто. Прво сам написао одговор па см онда видео ово: Човече, ово болдовано није тачно, тако да твоје објашњење у воду пада, као и свака лаж која је у функцији интереса разних битанги, а на које ти наивно наседаш. Уозбиљи се. и сконтао да шта год да ти се каже, која год информција д ти се пружи, ти ћеш једноставно терати своју причу. Поздрав. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Напротив,ГМО је баш генерално штетан, и не ради се само о биљкама, наравно. Свака ГМО творевина (било који гмо организам) је неприродна ( противприродна) творевина и да би опстала и развила се мора безусловно имати јаку заштиту/подршку хемијских супстанци које су доказани отрови ( изазивачи не само рака већ ко зна којих још болести) који директо угрожавају листом све остале неГМО организме. ГМО опстаје без проблема а да нема неку заштиту, подршку. Не знам одакле ти уопште та идеја да је неопходна. То монсанто прави тако да би зарадио више пара, па да ували још нешто уз семе, али то не значи да сваки ГМО треба "хемијску" подршку да би опастао. Треба да раздвојиш термине ГМО и монсанто. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Човече, ово болдовано није тачно, тако да твоје објашњење у воду пада, као и свака лаж која је у функцији интереса разних битанги, а на које ти наивно наседаш. Уозбиљи се. Odakle ti takva ideja? Imaš Seralinijevo istraživanje (Link), imaš istraživanja koja sam ti dao... deluje kao da umeš da čitaš... pročitaj... nemoj samo da nabiješ prst u uvo i da smišljaš šta je tebi tačno i netačno... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Deki992 and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ГМО опстаје без проблема а да нема неку заштиту, подршку. Не знам одакле ти уопште та идеја да је неопходна. То монсанто прави тако да би зарадио више пара, па да ували још нешто уз семе, али то не значи да сваки ГМО треба "хемијску" подршку да би опастао. Одакле теби таква информација? Имаш ли своје лично искуство да је то тако како кажеш? Који је крајњи резултат/квалитет-принос тако ничим третираног ГМО организма ? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Прво сам написао одговор па см онда видео ово: и сконтао да шта год да ти се каже, која год информција д ти се пружи, ти ћеш једноставно терати своју причу. Поздрав. Тако је, увек терам истиниту причу, без обзира на неистините информације које се нуде као замена. Поздрав и теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Извини, о чем се ради овде :4869: GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука