Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Неће да је даје за џабе у најам него ће да је стави на продају, и продаваће је за бедне паре. А сада ти већ земља кошта бедне паре. http://www.nekretnine.rs/zemljista/poljoprivredna-zemljista/316368/obradivo-zemljiste/ .... Kakve bre bedne pare? Posto je hektar zemlje u Srbiji? Da cujem? Posto je u tvom selu zemlja? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 8 ha 11500 evra? Evo nadji mi ti u tvom selu hektar za 1500 evra i odmah ga kupujem. U stvari kupicu od tebe. Kazes da imas 4-5 Ha? Jel tako? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kakve bre bedne pare? Posto je hektar zemlje u Srbiji? Da cujem? Posto je u tvom selu zemlja? Мислим да можеш да добијеш хектар без проблема за 2 000 евра...у мом крају. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 1 ha 15.000 evra (Vojvodina tj. oko sela gde ja zivim) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.nekretnine.rs/zemljista/poljoprivredna-zemljista/271248/poljoprivredno-zemljiste/ Evo, 5000 evra hektar Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.nekretnine.rs/zemljista/poljoprivredna-zemljista/324841/obradivo-zemljiste/ evo 6000 evra hektar Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.nekretnine.rs/zemljista/poljoprivredna-zemljista/323483/njiva/ 10 000 evra hektar--- Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.nekretnine.rs/zemljista/poljoprivredna-zemljista/324841/obradivo-zemljiste/ evo 6000 evra hektar Нађи ми неког ко хоће да купи мојих 6 хектара за 6 к евра, одмах да му продам. Ових 10 000 евра су само бајка. 1 ha 15.000 evra (Vojvodina tj. oko sela gde ja zivim) Не знам за војводину. Овде је беда, ко успе у расинском округу а посебно у мом селу да извуче пет хиљада за хектар - алал му част. Ја имам око 5 хектара обрадиве земље, да неко хоће да ми да за сваки од тих 6 хектара по 5 000 евра да купим лепо одмах стан у центру, једнособан - да га издајем за 100 евра месечно да живим ко Бог. Има да отплатим ту земљу за 2 године. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kome ti prodajes te fazone sa 1000 evra pèo hektaru? I kome prodaju zemlju za 10 000 evra po hektaru ako se ne isplati obradjivati je? Hajde pametni, objasni mi to malo .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 И то је теби много? Pa kazes da se ne isplati obradjivati je? jel tako? <pa kako mislis da prodas nekome zemlju po toj ceni a da posòle taj ulazi samo u gubitke? <mani me tih seljackih prica , ne isplati se .... Rewbnuo bih ja svakome po jedno 1000 evra poreza na svaki hektar neobradjene zemlje pa da vidis kako bi se isplatilo obradjivati je .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 1 ha 15.000 evra (Vojvodina tj. oko sela gde ja zivim) Ma dranje be, a ovamo kukaju ne isplati se obradjivati ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Da oko 6000 evra je hektar. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Нађи ми неког ко хоће да купи мојих 6 хектара за 6 к евра, одмах да му продам. Ових 10 000 евра су само бајка. Ne, ne , ja cu da kupim od tebe svu zemlju koju imas ali po onoj ceni prema linku koji si postavio, oko 1450 evra po hektaru .. kazes da se ne isplati obradjivati zemlju, pa se ja evo nudim da te resim te bede ali po tvojoj ceni ...1450 evra hektar. Moze? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Pa kazes da se ne isplati obradjivati je? jel tako? <pa kako mislis da prodas nekome zemlju po toj ceni a da posòle taj ulazi samo u gubitke? <mani me tih seljackih prica , ne isplati se .... Rewbnuo bih ja svakome po jedno 1000 evra poreza na svaki hektar neobradjene zemlje pa da vidis kako bi se isplatilo obradjivati je .. Нису то сељачке приче, рекох ти то је реалност. Дођи ти код мог деда Љубе, брата од моје покојне бабе, да видиш како се мучи и колико ради и колико заради па ћу да те питам јел реалност или није. Ne, ne , ja cu da kupim od tebe svu zemlju koju imas ali po onoj ceni prema linku koji si postavio, oko 1450 evra po hektaru .. kazes da se ne isplati obradjivati zemlju, pa se ja evo nudim da te resim te bede ali po tvojoj ceni ...1450 evra hektar. Moze? Превише гледаш ствари црно бело. Ја ти причам о класичном српском сељаку а ти то пројктујеш на мене. У томе је твој проблем ја ти причам објективно како стоје генерално људи, а ти мислиш да ја тако стојим. Мене тај порез не би ни такао, јер ја сву своју земљу обрађујем. Ти се овде препуцаваш као да тај порез смета мени лично. И ту грешиш. Мени би лично одговарало да цена хектара падне испод 5000 евра јер ћу ја онда да купим још десет. Мој деда је био богат ја имам земљу поред реке, мени све добро рађа мени су хвала богу за разлику од многих ризици мали. Превише гледаш ствари црно бело, и препуцаваш се на личној основи, зато ништа и не можеш да разумеш. Ове цене по огласима су нереалне, одма да ти кажем... бар за расински округ и око мораве цена хектара ти иде испод 5 000 евра када се продаје. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Нађи ми неког ко хоће да купи мојих 6 хектара за 6 к евра, одмах да му продам. Ових 10 000 евра су само бајка. Не знам за војводину. Овде је беда, ко успе у расинском округу а посебно у мом селу да извуче пет хиљада за хектар - алал му част. Ја имам око 5 хектара обрадиве земље, да неко хоће да ми да за сваки од тих 6 хектара по 5 000 евра да купим лепо одмах стан у центру, једнособан - да га издајем за 100 евра месечно да живим ко Бог. Има да отплатим ту земљу за 2 године. Kupiti stan i izdavati ga je nesto najgluplje sto sam cuo, i to odavno, to je prosto moda, nista licno nego me to izuzetno nervira. 5 hektara sto imas nije malo, posadi na hektar ili dva krompira pa da vidis love, dobro, treba ti investicija za kap po kap itd. ali se isplati i to dobrano. Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука