DYNABLASTER Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 ej simpatizeri zapada, kako pored tolko znanja kojim se svakodnevno hvalite, previdjate momenat da sve te "ozbiljne" studije i casopisi i "naucnici" upravo favorizuju i gay brakove i sve sto potom sleduje... ko mi sad kaze da lupam taj ne zna da sabere dva i dva a o sprezi tih vrlih studija i farmaceutske mafije ne bih u ovoj temi da se vratimo na temu, ako vam zelena revolucija u Indiji nista ne znaci, onda ne vidim smisao u daljem diskutovanju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Nisi me razumela. Proslo je vreme "kvaliteta" zivi se brzo i "jeftino" na zalost. Da banalizujem, vise niko ne pravi cipele koje ces nositi 3 sezone jer ako tako razmislja i radi zatvorice fabriku ubrzo. Velika je konkurencija, prilagodjavanje trendovima, niske cene, los kvalitet ... Primer : kupila sam detetu Geox patike 75€ poznata italijanska firma, nakon 7 dana popucali konci ?! Naravno, napravljene su u Kini po Geox standardu. Mislila sam da GMO nije u redu, ali sam onda u jednom marketu imala BIO banane za 1,79€ a u drugom su za istu cenu prodavane "obicne" i tako u nedogled nekoliko godina, razne nelogicnosti, kupovina sa oznakom BIO .... Umorilo me je sve to. Hocu da kazem da su prevaranti i jedni i drugi. Nisi me razumela. Proslo je vreme "kvaliteta" zivi se brzo i "jeftino" na zalost. Da banalizujem, vise niko ne pravi cipele koje ces nositi 3 sezone jer ako tako razmislja i radi zatvorice fabriku ubrzo. Velika je konkurencija, prilagodjavanje trendovima, niske cene, los kvalitet ... Primer : kupila sam detetu Geox patike 75€ poznata italijanska firma, nakon 7 dana popucali konci ?! Naravno, napravljene su u Kini po Geox standardu. Mislila sam da GMO nije u redu, ali sam onda u jednom marketu imala BIO banane za 1,79€ a u drugom su za istu cenu prodavane "obicne" i tako u nedogled nekoliko godina, razne nelogicnosti, kupovina sa oznakom BIO .... Umorilo me je sve to. Hocu da kazem da su prevaranti i jedni i drugi. Добро пређимо сада на чарапе... .smesko. а ти се мало одмори... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Јутрос слушам вести и рекоше да ће и остале општине Моравичког округа донети одлуку као у Чачку. И цела Србија.Бар ова где се крка гибаница и пршута. Рекоше да ће Двери да покрену реакцију у Скупштитни Србије у следећам састанку. Ух кад почну тамо да се бране модификовани генетичари. Биће папрено. А пошто је почео фебруар месец карневала, има да падају маске само тако... kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 a znam ponešto i o nauci oko toga И ови знају понешто...не као овдашњи стручњаци за сир и војну музику али труде се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 рекоше да ће и остале општине Моравичког округа донети одлуку као у Чачку. Паметно. Само треба видети колико ће се држати тога и колико ће бити непопустљиви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Гле ове недоказане шта кажу: Supporters of GE in agriculture point to a multitude of potential benefits of engineered crops, including increased yield, tolerance of drought, reduced pesticide use, more efficient use of fertilizers, and ability to produce drugs or other useful chemicals. UCS analysis shows that actual benefits have often fallen far short of expectations. Па чекај, овде неки научници тврде да нема битнијих добитака гајењем ГМО хране??? Мора да су то неки чобани, будале... Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Veoma mi je zanimljiva ta prica na "lokalnom" nivou. Jos jednom Srbija pokazuje koliko je neozbiljna kada su ozbiljne stvari u pitanju. Bas me zanima kako ce strucnjaci na lokalnom nivou uspreti da organizuju kontrolu "organske" hrane iz susednog atara ( a znamo da je korupcija virusna u nas ). Vidim ogroman prostor za jos jednu prevaru i bogacenje nekolicine. Austrija je kao ozbiljna drzava stala iza gradjana i ne dozvoljava ni uzgajanje ni prodaju GMO hrane. Italijani kazu isto ( mada im iskreno ne verujem ). Spanci uzgajaju, uvoze i izvoze GMO ... sve se to radi ali ne na "lokalnom" nivou. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Bambi nije više isti proizvod, dozvoljeni su sastojci GMO... http://www.vestinet.rs/u-fokusu/nikola-aleksic-bambi-u-keks-za-decu-stavlja-gmo-sastojke Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Bambi nije više isti proizvod, dozvoljeni su sastojci GMO... http://www.vestinet.rs/u-fokusu/nikola-aleksic-bambi-u-keks-za-decu-stavlja-gmo-sastojke Bas lepo ... do sada Plazma nista nije valjala a sada kada pocnu deca da je klopaju ovako obogacenu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 ja ne znam kako plazma uopste ima prodju, ja kad je jedem sve mi zapinje za grlo i grebe, a to jos davaju bebama, stvarno mi nije jasno... petit beurre zakon! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 И ови знају понешто...не као овдашњи стручњаци за сир и војну музику али труде се. "Institute for Science in Society" ?????? To kao "Centar za prirodnjacke studije" nesto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Austrija je kao ozbiljna drzava stala iza gradjana i ne dozvoljava ni uzgajanje ni prodaju GMO hrane. Italijani kazu isto ( mada im iskreno ne verujem ). Spanci uzgajaju, uvoze i izvoze GMO ... sve se to radi ali ne na "lokalnom" nivou. To za Austriju apsolutno nije tačno, u nekim zemljama EU su zabranjene određeni sojevi Monsantovog kukuruza, što je svetlosnim godinama daleko od "ni uzgajanja ni prodaje GM hrane". Diskvalifikacija GM hrane diskvalifikacijom Monsanta je kao kada bih ja hteo da ubedim ljude da su lekovi štetni i užas živi tako što ću da prepričavam ono kada je neka firma prodala lekove za hemofiliju zaražene HIV virusom. Previše verujete brainwash aktivistima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 "Institute for Science in Society" ?????? To kao "Centar za prirodnjacke studije" nesto? Не, то је нешто као неки професори, доктори, научници и тако то. Разумем да они имају мањи кредибилитет од групе форумаша, то је јасно к`о дан, око тога нема шта да се дискутује. Просто забавља кад крене батргање у смислу "твој извор је бљак, мој извор је једини истинит јер иде у моју корист у дискусији"... Ја наиме нисам износио истине да је чланак који наводе они који тврде да је ГМО боље од не-ГМО-а писала жена која је спортски новинар, на основу "истраживања" доктора интернисте чији је најважнији аспект био економски а иначе јој је двогодишње искуство (од кад је дипломирала) значајно допринело релевантности навода...али нисам хтео да то потежем... feeble, RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Не, то је нешто као неки професори, доктори, научници и тако то. Разумем да они имају мањи кредибилитет од групе форумаша, то је јасно к`о дан, око тога нема шта да се дискутује. Просто забавља кад крене батргање у смислу "твој извор је бљак, мој извор је једини истинит јер иде у моју корист у дискусији"... Ја наиме нисам износио истине да је чланак који наводе они који тврде да је ГМО боље од не-ГМО-а писала жена која је спортски новинар, на основу "истраживања" доктора интернисте чији је најважнији аспект био економски а иначе јој је двогодишње искуство (од кад је дипломирала) значајно допринело релевантности навода...али нисам хтео да то потежем... Tako je brate, pročitao si stvar načisto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Tako je brate, pročitao si stvar načisto. Очекивано. Само једна молба, ако може без тог "брате", никада нисам био љубитељ дизелаша и тог "црначког" сленга. Хвала унапред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука