Вукашин Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Vlast bučnim patriotskim izjavama pokušava da odlomi od dela te mase koja se protivi iskopavanju litijuma tako što ih stavlja pred dilemu: nije valjda da ćete biti na strani onih koji su za nezavisno Kosovo, za ukidanje Republike Srpske, za sankcije Rusiji, za ulazak u NATO i slično, imputirajući da „glavninu“ protesta čine političke i ideološke opcije koje se upravo za to zalažu. Ta manipulacija ide do apsolutne banalizacije: ko je protiv „litijuma nema alternativu“ politike, taj, logično, „priziva Majdan” i „obojenu revoluciju“, hoće da sruši državu i „ d’ ubije Vučića“. I levi i desni su besni RADAR.NOVA.RS To je iskoristila aplikacija odnosno e-čitač Rebind, koji nudi jedno od mogućih rešenja za očuvanje... Ovome ih uče na sastancima. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Да не буде да само мрачим, ево и ред хумора: Vučić "zapretio" Rio Tintu NOVA.RS Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Pragu da ga uskoro očekuju razgovori sa Rio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Нека се добро спреме за разговор са председником Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Dobili smo bitku ali ne i rat. Ucenjeni sadista, diktator Srbije Aleksandar Vučić će ponovo odstupiti pokušavajući neko vreme da svojim "stručnjacima" utiče na javno mnjenje. Kada proceni da se slegla prašina ponovo će oživeti ovo pitanje i posmatrati rekaciju naroda. Mi nemamo problem sa kupcima poput Rio Tinta i sličnih kompanija već sa onima koji prodaju naše resurse, rude, bogatstva a to je zlikovački režim SNS i Aleksandar Vučić izdajnik Kosova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 31, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2024 пре 4 часа, Вукашин рече Које понижавање за сендвичаре које Вучић доводи код Вучичевића, Јеремићке и сл. Водају их као медведе. "Струка" даје свој суд тако што Шолц (Макрон, итд) дође да заврне Вучићу јаја, онда Вучић крене да причом како је то неопходно, Ђуке и сл. плаше народ, "стручњаци" гостују по куририма и причају приче...не треба уопште са њима разговарати, јер су одлуку већ донели. Ко се још сећа вакцина и како је председник први у Европи обезбедио лагер, а сад што људи падају као снопље, ником ништа. "Струка" исто била за по овом моделу. Свако у свом окружењу има пар преминулих, и још неколико које су скинули са лопате после инфаркта, сви наравно шприцани. Како си ти паушалан, то је смешно. Многима су, па и мени, ближњи умирали од инфаркта и пре короне. Али 'ајде то по страну, него шта бре имаш против Јеремићке и Вучићевића, нарочито Ђуке, шта су ти они скривили? Јел си ти фанатик па не даш некоме да говори и ради свој посао? Ко теби шта брани и да ли си се запитао како ти можеш нешто некоме да браниш? Заиста се дозови себи и запитај се, како то може имати везе и са људством и са хришћанством. Као дете се не можеш научити да ти нико није крив што си саблажњен. Покажи ти то што умеш и знаш боље. Како ти уопште можеш да судиш? Ево, запитај се, како то није лицемерно да је Северина меродавна за дебату о Сребреници и литијуму, само да би стао на страну против свога, еј, против свога. То је оно трагично, што ви показујете да сте некакав пород неслоге, нешто сасвим супротно од онога што српство носи као аманет и за нас и за цео свет. А ти се стидиш тога, драже ти је да подржаваш Северину и ко зна какве још идиоте, само да би пројавио неслогу и мржњу према своме. Знам ја да то води много дубље, али надам се да ћеш сазрети и то превазићи. Ти кад би знао какви људи великани, наши хероји и војници, долазе код Јеремићке и других у емисије, и то први пут наког заточеништва, након мучеништва, знајући ко ће искрено предочити њихово сведочење, - не би онда тако говорио за њих. Вукашин је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 31, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2024 пре 1 сат, Tamara91 рече Dobili smo bitku ali ne i rat. Ucenjeni sadista, diktator Srbije Aleksandar Vučić će ponovo odstupiti pokušavajući neko vreme da svojim "stručnjacima" utiče na javno mnjenje. Kada proceni da se slegla prašina ponovo će oživeti ovo pitanje i posmatrati rekaciju naroda. Mi nemamo problem sa kupcima poput Rio Tinta i sličnih kompanija već sa onima koji prodaju naše resurse, rude, bogatstva a to je zlikovački režim SNS i Aleksandar Vučić izdajnik Kosova. Па, чекајте људи, зар заиста овде преносите жуту пропаганду да је само Вучић лош, а када ви поново зајашете биће добар и Рио Тинто? Како те бре није срамота да се учланиш на овакав форум и одмах поставиш десетине коментара само против Вучића? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 @Milan Nikolic Немој ми се обраћати у вези политике, јер немаш свој став, већ мислиш Вучичевим главом, ако наставиш идеш на игнор. Иначе, нисам љут, него нема смисла више на овај начин причати. Ако ти је то посао иди на фб. Нема шта о њих да се неко саблажњава, они раде прљав посао креирања мнења (то је ђаволска ствар), уче народ како да мисли, а и ти свесно-несвесно суделујеш. То што фукаре изједначаваш да државом је посебна прича. Саватије звани Ништак and Tamara91 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 31, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2024 У реду, ајде да можеш бити у праву. Питам те шта конкретно мора другачије да се уради по питању Државних одлука? Шта би ти одмах урадио по питању шиптарског терора на Космету? Хајде молим те да те чујемо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 У вези КиМ тешко је ишта рећи кад је већ дошло до краја. Претходило је низ лоших одлука последњих 70 година. Не осуђујем ту ову власт, па да кажем само због њих је овако, може бити да је то некакав духовни показатељ, па кад се ми променимо, промениће се и ситуација на КиМ. Тако и са овом влашћу, немам трунке мржње према њима, чак ме се не дотиче ни богаћење-бахаћење, нека их, али ме се тиче кад гурају овакве пројекте као што су рудници за потребу сатанистичке зелене агенде, уперене против зависности од руских (генерално брикс) сировина. И на њих гледам као на допуштење одозго, али никако се не поистовећује са њима, нити ћу да правдам сваку свињарију, као гајење вутре и сл. Саватије звани Ништак and Tamara91 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Situacija na severu KiM (deo Kosova koji je pre SNS vlasti bio deo Srbije poput Vranja ili Subotice) je katastrofalna. Imam kolege i prijatelje odande i znam iz prve ruke kako je. Mnoge srpske porodice se iseljavaju a još veći broj njih planira da to učini u bliskoj budućnosti, broj Srba se rapidno smanjuje, srpske opštine postaju puste i nenaseljene. Albanci planiraju da dosele svoje stanovništvo i to već i čine u odredjenom broju. Neće ništa biti ni od famozne Zajednice srpskih opština (lovačko društvo po ustavu Republike Kosovo) priča se polako privodi kraju. Srpski narod tamo mrzi Vučića i njegovu izdajničku SNS srpsku ljistu i ako bih napisala sve šta su mi rekli poznanici sa KiM o njemu bila bih banovana sa ovog foruma. Саватије звани Ништак је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Пре сат времена, Milan Nikolic рече У реду, ајде да можеш бити у праву. Питам те шта конкретно мора другачије да се уради по питању Државних одлука? Шта би ти одмах урадио по питању шиптарског терора на Космету? Хајде молим те да те чујемо. Zabraniti tranzit svim osobama koje poseduju isprave republike kosovo kroz teritoriju republike Srbije. Pa nek se klackaju jadranskon magistralom do svojih svajcarskih jazbina. Jedna od xy stvari koje bi se mogle uraditi. Strogo primenjivati ppstojevi zakon republike srbije u juznim opstinama presevo medvedja i bujanovac i sankvionisati svako velicanke ovk terorista ili ostocanje simbola albanine kosova ili ovk. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 31, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2024 пре 2 часа, Вукашин рече У вези КиМ тешко је ишта рећи кад је већ дошло до краја. Претходило је низ лоших одлука последњих 70 година. Не осуђујем ту ову власт, па да кажем само због њих је овако, може бити да је то некакав духовни показатељ, па кад се ми променимо, промениће се и ситуација на КиМ. Тако и са овом влашћу, немам трунке мржње према њима, чак ме се не дотиче ни богаћење-бахаћење, нека их, али ме се тиче кад гурају овакве пројекте као што су рудници за потребу сатанистичке зелене агенде, уперене против зависности од руских (генерално брикс) сировина. И на њих гледам као на допуштење одозго, али никако се не поистовећује са њима, нити ћу да правдам сваку свињарију, као гајење вутре и сл. Видиш, ову твоју поруку можеш лепо анализирати, и видети, како системски правиш нелогичности. Пази, ти си овде заправо духовни показатељ, ако не руководитељ, који нам обећава бољитак, немајући појма о државној стратегији. Теби је независност Косова ,,већ дошла до краја", а сада треба да нас кроз духовно руковођење приведеш спасењу. То је таква свињарија која се управо у нестабилним околностима дешава. Да људи који не разумеју да је борба у државном смислу једини опстанак, који причу закључују ,,гајењем вутре у Моравићу", говоре о високој политици, БРИКС-у и руским сировинама, толико је понижавајуће за хришћански разговор да је то поражавајуће. Христос нас учи да рачунамо, и да будемо мудри, да стратегију усмеравамо у добром односу са свима, да не прогањамо другачије људе, да не сматрамо да су против нас ако нису са нама. Толико је ситуација деликатна, да постоје људи попут тебе који би ишли у ,,револуцију", као да си имао пет година петог октобра. Не знам шта би те друго оправдало. Веома је лако насести на нечију провокацију, која се системски намеће, да нагло реагујемо у тренутку када су нам могућности најслабије. Опет смо у времену када неуки људи, непроверени, непоуздани и државном систему страни, у обманутој жељи да ,,учине добро", па и да тиме ,,славу Богу чине", покушавају преузети ствари у своје руке. Да је то истина и да су ствари критичне, показало се уверењем код таквих, да власт мора некако да призна Косово, а да ће нам Космет спасити Кина и Русија непризнавањем Косова у УН. Управо је ту најстрашнија замка, која је уочљива у покушају сврставања свих недодиривих опција под једну капу — обарања Вучића. Као да су Срби пролупали, па се не могу сетити само четврт века раније, када смо ишли у обарање Милошевића. Кина и Русија нам заиста добро желе, те зато подржавају Вучића, зато реагују и упозоравају на провокације. Сви ти људи који су насели на пропаганду против српске власти, треба да сагледају сопствено незнање и неразумевање историје и геополитике укупно. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 31, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2024 пре 2 часа, Tamara91 рече Situacija na severu KiM (deo Kosova koji je pre SNS vlasti bio deo Srbije poput Vranja ili Subotice) je katastrofalna. Imam kolege i prijatelje odande i znam iz prve ruke kako je. Mnoge srpske porodice se iseljavaju a još veći broj njih planira da to učini u bliskoj budućnosti, broj Srba se rapidno smanjuje, srpske opštine postaju puste i nenaseljene. Albanci planiraju da dosele svoje stanovništvo i to već i čine u odredjenom broju. Neće ništa biti ni od famozne Zajednice srpskih opština (lovačko društvo po ustavu Republike Kosovo) priča se polako privodi kraju. Srpski narod tamo mrzi Vučića i njegovu izdajničku SNS srpsku ljistu i ako bih napisala sve šta su mi rekli poznanici sa KiM o njemu bila bih banovana sa ovog foruma. Грозна и одвратна инсинуација. Да људи који већ сутра могу да се нађу о ратном сукобу, крену против сопствене власти, то може само дебели и масни сасовац, компјутераш у облику младе даме, да препоручи. Вероватно је намера да заведени помисли како је лепо бити сагласан са лепотицом. Можда се и чују после. А то што свака њена порука на православном форуму напада Вучића, то је сасвим нормално. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 31, 2024 Пријави Подели Написано Август 31, 2024 Valja se prisetiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука