Milan Nikolic Написано Август 21, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2024 @Владимир Владимирович Цар1 Не разумем како до сада ниси схватио је Путин Кинез? Цео свет бруји о томе а ти слеп код очију. Ти си хохољ. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 21, 2024 Пријави Подели Написано Август 21, 2024 Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 22, 2024 Пријави Подели Написано Август 22, 2024 По овоме што човек износи, више је држава уложила у инфраструктуру за рудник, него што ће бити годишња рудна рента. И да нема еколошког проблема, а има га, човек треба да се запита чему то? Одговор се сам намеће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 22, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2024 Имамо две ЧИЊЕНИЦЕ, прва је да прозападна опозиција жели промену власти, али не и да укине рудник Јадар. Друга је да Кина и Русија отворено стају на страну Вучићеве власти. Питање је сада, чему води антивучићевска политика? Они који толико мрзе Вучића, по мени нису далеко од расизма. У неколико потеза, неки патриоти могу постати антисрби. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 23, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2024 Треба бити фер и послушати председницу парламента: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 23, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2024 On 21. 8. 2024. at 22:07, Владимир Владимирович Цар1 рече Новоградња у доњем Kалемегдану је највећа повреда културне баштине у новијој историји Београда. Она ниче на граници Доњег града Београдске тврђаве и у потпуности се налази у заштићеном подручју и само 20 метара од надземних, видљивих делова артиљеријског утврђења из 18. века. А шта је испод зграда, никада нећемо знати јер су подземне гараже трајно обрисале материјално сведочанство града старог два миленијума, тврди за Нову економију архитекта Марко Радосављевић. Треба видети ко је овај Марко Радосављевић и како зна да се било шта ,,трајно обрисало" за ,,подземне гараже". Нема смисла да таква тврдња нема никакве доказе. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 23, 2024 Пријави Подели Написано Август 23, 2024 Ау, грдне ли ружноће. Разумем похлепу за новцем, али неке границе морају да се знају. Како маторим све ређе долазим у Београд, само кад баш морам, тако да ово нисам видео, али свеједно, жао ми је кад видим да је најлепши део града овако нагрђен. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 23, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2024 @Вукашин Треба да се задржимо на тој преварантској слици. И мене је заинтригирало дал је могуће да је неко у том делу градио. Међутим, када погледаш слику из ваздуха, видећеш да је то простор који заиста припада пограничном делу где су други објекти, а између је и главни пут. Како сад разумети ову пропаганду да кажемо ,,јаој како то нема нигде"? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 23, 2024 Пријави Подели Написано Август 23, 2024 Зграда те висине делује као преградни зид између тврђаве и реке. Ништа те висине се не би смело градити на том, или неком сличном месту. А има свачега код нас, било је и депонија између града и реке... Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 23, 2024 Пријави Подели Написано Август 23, 2024 Није везано само за ову власт, кад видим новоградњу у Београду, преврне ми се стомак. Кич архитектура. Као неко такмичење у ружноћи. Имали смо своју предратну архитектуру, зар није могло нешто у модернизованој верзији наслеђа да се гради, него треба да се гради по моделу Дубаија и не знам кога...мада сумњам да игде има тако ружних зграда као у Београду. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 23, 2024 Пријави Подели Написано Август 23, 2024 пре 19 минута, Вукашин рече Није везано само за ову власт, кад видим новоградњу у Београду, преврне ми се стомак. Кич архитектура. Као неко такмичење у ружноћи. Имали смо своју предратну архитектуру, зар није могло нешто у модернизованој верзији наслеђа да се гради, него треба да се гради по моделу Дубаија и не знам кога...мада сумњам да игде има тако ружних зграда као у Београду. Jednom prilikom je i otac Arsenije pričao o tome, postoji predavanje od pre par meseci. O kako je on to nazvao "falusnoj arhitekturi". Вукашин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Август 23, 2024 Пријави Подели Написано Август 23, 2024 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 23, 2024 Пријави Подели Написано Август 23, 2024 Питање је зашто је власт оволико залегла за рудник, кад је јасно да је потенцијална штета за природу- пољопривреду и воћарство неупоредиво већа од користи. Једино што пада на памет је да су уцењени од Немаца. Лаж је да ће се БДП повећати много због рудника. Планирано је запошљавање око 1100 радника (Зи Ђин има 5000-6000), а рудна рента на нето профит у пуном капацитету рудника би била годишње 5/10 до максимум 20 мил. €. То је смешан новац за државу. Цена литијума је у паду и то више није никакав високопрофитни посао. Овде се ради о литијумској независности Немачке од кинеских сировина, а ми смо задњи у тој причи. Нема никаквог богаћења, само потенцијална штета. Tamara91, Жика and Милошшш је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 24, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2024 пре 10 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече Упореди ово са Влдиком фотијом, ми смо у проблему значи Цква је подељена. Овај Владика је тамо Владика, дакле шта рећи. И вл.Фотије упућује на струку и смирење. Твоја забринутост сама пројектује подељеност. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 24, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2024 Зацртано је да Рудник буде максимално обезбеђен, те зато је извесно да ће бити изграђен. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука