Jump to content

E.S. Posthumus - bend o kome će se tek čuti

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

oraanu je omiljena mojoj ćerki-uz napomenu da je ona zove endure

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

1. Pompeii

2. Kalki

3. Krosah

4. Unstoppable

5. Arise

6. Ebla

7. Odenall Pi

8. Ashielf Pi

9. Manju

10. Nara

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

ono što nisam do sad pomenuo je da me uvek iznova oduševi zvuk frulice ili panove frule, šta je već u pitanju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 14. 9. 2012. at 21:34, w.a.mozart рече

ono što nisam do sad pomenuo je da me uvek iznova oduševi zvuk frulice ili panove frule, šta je već u pitanju

што би рекао Бора Дугић: Игра духа и даха

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

ova pesma je moj favorit... svaka sekunda ima punoću

inače, jedan od komentara

FUCK THE WORLD ... THESE PEOPLE NEED TO RULE THIS WORLD

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

generalno sam primetio da u skoro svakoj pesmi postoji deo koji iščekujem i onaj koji mi se malo manje svidja- pričam generalno o svakoj muzici... izuzeci gde je sve od početka do kraja savršeno su pravi dragulji a ovo je jedan

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2012. at 21:19, w.a.mozart рече

generalno sam primetio da u skoro svakoj pesmi postoji deo koji iščekujem i onaj koji mi se malo manje svidja- pričam generalno o svakoj muzici... izuzeci gde je sve od početka do kraja savršeno su pravi dragulji a ovo je jedan

слажем се, маестрално одрађена музика

имам само једну малу, али малу замерку на постхумус уопште, али она се не примећује лако, зато што је све добро стопљено, а то је ритам који је отприлике 1-2 такта који се онда понављају кроз целу песму, у неким песмама се додају нове удараљке на рефрену, али је остало исто, ја волим кад има промене ту и тамо

Подели на овим сајтовима

On 30. 9. 2012. at 19:24, ajvanho8 рече
имам само једну малу, али малу замерку на постхумус уопште, али она се не примећује лако, зато што је све добро стопљено, а то је ритам који је отприлике 1-2 такта који се онда понављају кроз целу песму, у неким песмама се додају нове удараљке на рефрену, али је остало исто, ја волим кад има промене ту и тамо

e vidiš, nije to slučajno... mislim da ima neke veze sa tim tripovima o brojevima, numerologiji, Pitagorom i tako to... mislim da je Helmut naložen na to baš ono... žešće

lično mi to ne oduzima emotivnom naboju ali mi takodje povremeno zasmeta onako... površinski gledano

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 6. 10. 2012. at 20:03, w.a.mozart рече

e vidiš, nije to slučajno... mislim da ima neke veze sa tim tripovima o brojevima, numerologiji, Pitagorom i tako to... mislim da je Helmut naložen na to baš ono... žešće

lično mi to ne oduzima emotivnom naboju ali mi takodje povremeno zasmeta onako... površinski gledano

pa mogli su malo da promešaju :) ali sjajno je nema šta

ja pokušavam da ono svoje napravim da zvuči kvalitetno, ali ne mogu nikako, dal' mi trebaju bolji zvučnici ili bolje biblioteke, verovatno oba, a možda i više iskustva, nemam pojma, koliko god da se trudim ne napravim ga onako kako bih hteo

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...