Jump to content

E.S. Posthumus - bend o kome će se tek čuti

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

• 2 months later...

http://www.esposthumus.com/wordpress/sports/

ovde u dnu ima još nekih numera koje su pisali za sportske manifestacije- neke nisam čuo do sada

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

@@w.a.mozart,

Могу да ти кажем да си ме озбиљно замислио тиме што си поставио ово као тему.

Ја сам дуже време био опседнут њима и синоћ случајно налетим на ову твоју тему и бациш ме у мисли.

И скапирам да ја уствари имам супер екипу за један E. S. Posthumus tribute band, али је велико питање како би то прошло код нас...

Мислиш да имамо публику за то?

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2012. at 7:07, Balthasar рече

@@w.a.mozart,

Могу да ти кажем да си ме озбиљно замислио тиме што си поставио ово као тему.

Ја сам дуже време био опседнут њима и синоћ случајно налетим на ову твоју тему и бациш ме у мисли.

И скапирам да ја уствари имам супер екипу за један E. S. Posthumus tribute band, али је велико питање како би то прошло код нас...

Мислиш да имамо публику за то?

definitivno ima publike ... na koji album misliš-šta bi bilo najbolje za svirku-mislim da je makara možda najlakši za izvodjenje-uslovno najlakši,naravno

ja više nisam opsednut njima... to je eufemizam

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2012. at 16:45, w.a.mozart рече

definitivno ima publike ... na koji album misliš-šta bi bilo najbolje za svirku-mislim da je makara možda najlakši za izvodjenje-uslovno najlakši,naravno

ja više nisam opsednut njima... to je eufemizam

Па мислио сам на све, обзиром да су три албума у игри, значи, има посла али није неизводљиво.

Једино су преоблем вокали, велики проблем...

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

evo jedna tema u temi za one koji slušaju posthumus... napravite top 10 listu posthumus pesama

za početak evo užeg izbora pa ću kasnije da suzim još

tikal

ulaid

ebla

nara

cuzco

kalki

ushas

krosah

anumati

nolitus

caarano pi

oraanu pi

selisona pi

vorrina pi

nolitus pi

odenal pi

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...