Драшко Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 ma šta mi reče... i naravno, rešenje je da stavi maramu. I meni jedan reče da mu smeta što sam skrstio ruke tokom liturgije a ja mu rekoh - jesi došo da se moliš ili da blejiš unaokolo a on mi odmah reče Oprosti brate, oprosti! a ja mu rekoh - zaista ti kažem, ne bleji nego gledaj napred! I odmah mu se otvoriše oči i gle, gledaše napred i miran beše spolja ali iznutra vrlo verovatno moljaše Boga za spas moje gorde duše. Inače... JESSY, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 ma šta mi reče... i naravno, rešenje je da stavi maramu. Оно што је Фидер написао. Нема везе марама, само положај тела...али ни то није страшно. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 само положај тела.. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Neznam zasto ali nisam razumeo ovaj odgovor. Do duse nije upucen meni ali posto je tema na forumu imam pravo da znam sta je znacenje ovog posta. :.mislise. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Па то ти је филм који крене у глави уколико нека сестра у хеланкама без мараме ради мале метаније у десном делу цркве, ваљда Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Није хејт, већ зашто се за све траже оправдања, и још тако неубедљива. А можда само то тако теби мање или (Мени то) више делује "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 To izgleda svaka pomesna crkva ima svoj obicaj. U Grckoj nisam mogla da vidim zensko celjade samaramom i suknjom do poda nigde al zato uredno ne mrdaju sa leve strane. U Rumuniji je sareno i nose i ne nose marame i duge suknje i ne gledaju gde stoje. U Poljskoj uopste ne nose marame ni duge suknje al sve zene nose suknje biznis duzine, sto bi se reklo, ono do kolena i ispod kolena i svi stoje izmesani i niko nikog ne gleda. Јуче ја на литургији у Грчкој видела жене и са марамом и са дугим сукњама,изгледа нисмо биле у истом месту ...али да,приметила сам и ја да нико никог не гледа и то је дивно Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Јуче ја на литургији у Грчкој видела жене и са марамом и са дугим сукњама,изгледа нисмо биле у истом месту ...али да,приметила сам и ја да нико никог не гледа и то је дивно Sigurno Mene su malko ispod onako zbog marame, suknje i dužih rukava al mi niko ništa nije rekao sem što su me svi razvlačili svako veče na večeru kod nekog od njih Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Neznam zasto ali nisam razumeo ovaj odgovor. Do duse nije upucen meni ali posto je tema na forumu imam pravo da znam sta je znacenje ovog posta. :.mislise. Па жене кад се натрће на десној страни загреју атмосферу. Booty - гуза Trifke је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 A ti se onda malo podvizavaj i trpi Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Ставите мараму, станите лево и немојте много да фантазирате. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 A vi da obrijete te brade, obrijte glave, da se zakopčavate do adamove jabučice i da nosite samo široke pantalone :P "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 A vi da obrijete te brade, obrijte glave, da se zakopčavate do adamove jabučice i da nosite samo široke pantalone :P Ne kapiram ovo sa brijanjem brade. Pa zar nije u modi brijanje brade ? :.mislise. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Tako i ja ne kapiram kako može da vam smeta majca sa kratkim rukavima "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука