Драгана. Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Код вас у Берну пије се ракија? Код нас шампањац Goût de Diamants . Ne prodajemo se mi za sampanjac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ne prodajemo se mi za sampanjac. Не продајемо се, ми коначно пристајемо. Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Не продајемо се, ми коначно пристајемо. Moje zaljenje, madam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Moje zaljenje, madam. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Mislim da tebi treba muskarac sestro Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Девојке, ај` мало спустите лопту... Тања1 and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Девојке, ај` мало спустите лопту... @ Милане, мене немој опомињати, није фер, ето, покушавам да на један начин хумором задобијем њено дружење...али девојка је сва прилика неиживљена..препоручује другима оно што јој недостаје. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 ja mislim da je pravoslavna žena neprimetna, dok ti pogled ka njoj ne skrene, a onda teško možeš da prestaneš da je gledaš... vidiš u njoj i Boga i sebe i milost i ljubav... a u drugima se ne ogledaš, ne sanjaš, ne živiš, jer u njima Boga nema. uh opet me neki romantični virus napao Наташа81, Данче* and Nina 777 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Православна жена је иста ко свака друга жена и уз то иде у цркву. Лидија Миленковић, Deki992, Justin Waters and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Девојке, ај` мало спустите лопту... Mилена КШ, Juanito, Тања1 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Нема она шансе са мном...црни појас тхэквондо GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 @@Margareta, Немој да се убијаш,аман заман. Текст је по мом скромном мишљењу добар и ја лично немам замерке а исто тако је постављен на православном сајту. Е сад ако нешто није по твом укусу или начину живота то не значи да неће се текст допасти осталима који овај сајт прате или су чланови. Nisam kompetentna da komentarišem ili analiziram tekst. Ali meni kao osobi ženskog pola upada u oči ovo skrnavljenje svake žene na planeti. ,,Žene napreduju da bi dostigle imitaciju muškarca'' Malo morgen. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ubiću se. :D Караконџула and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ugl.je tekst dobar,pisan je nekim lepim tonom,kada govori o zeni. Ono sa cime se ne slazem jeste da je muska osobina recimo pravicnost,hrabrost,a zenska ljubav,to su naprosto sve osobine covekovog karaktera,samo sto ih muskarci i zene drugacije ispoljavaju.Jedina karakterna razlika(ali ne u smsilu da jedan pol ima a drugi nema,vec samo u dominaciji te osobine postoji razlika,i mislim da je vazno da se razvije,a to je muska vlast(ali seberaspinjuca i u ljubavi) i inicijativa i zenska poslusnost i sluzenje,a sustina i najznacajnija projava ove zenske poslusnosti i sluzenja jeste majcinstvo,bilo da je telesno ili duhovno( "Ми можемо бити призване на телесно материнство и да на тај начин пренесемо своју веру на нашу децу или, пак, можемо бити призване на материнство духовно, тј. да свим људима укажемо на лик Христов и да их призовемо к Њему") Dakle,poslusna svojoj od Boga joj datoj prirodi,pronalazi sebe kao majku i kroz sluzenje (od kada se u zeni dete zacne,ona mu sluzi celim bicem,podredjujuci mu se) I da ,muskarac je prvi pozvan da bude uzor u toj njihovoj zajednici,jer je njemu zena od stvaranja poverena,dakle uvek da krece od sebe i Hrista,to vazi i za zenu,ali posebno za muskarca,zbog ovakvog poretka. I jos jedna po meni bitna razlika je u tome sto je zenska snaga i moc uvek iznutra,tj.u domu,a muska spolja,ma kakvu drustvenu ulogu da muskarac ima,makar i da je manja od dr.uloge koju mu ima zena,njegova sigurnost je i dalje vise spolja,a zenska iznutra. Pravoslavna zena znaci bi trebala da bude ona,koja je pronasla ova put i spoznaju,zahvaljujuci zivotu u Hristu,i dala tako primer i drugim zenama,koje nisu u pravoslavlju. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ne znam šta jeste šta nije al moj savet vam je da bežite od ovih nefarbana kosa, duga suknja i stalno pričaju o kanonu svetog Andreja Kritskog. Срђан Шијакињић, Manolis, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука