Danijela Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 A kroz sta ste vi momci poslusni Bogu? LISA and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 A kroz sta ste vi momci poslusni Bogu? Kroz postovanje i voljenje neznijeg pola. :bleh: LISA је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 OndaK dragi muski volite nas vake kako smo JESSY and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 OndaK dragi muski volite nas vake kako smo Pa mi to bas iz ljubavi! Zar si ti mislila da mi imamo drugacije pobude? :.mislise. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Nemojte ondaK da nas pakujete u kilometre tkanina JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Nemojte ondaK da nas pakujete u kilometre tkanina Pa kao sto rekoh ljubav nema granice niti se moze meriti kilometrima i td. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 E razumesmo Odoh ja na pivo sa nekim forumasima Данче*, Trifke, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Maskembal ... Grderoba za crkvu, za skolu, za grad, za pozoriste, za na selo ,za svadbe ,sahrane... ... Previse brige oko nevazne stvari. Pristojno se obuci , a ne pola sata razmisljati koju suknju i koju maramu,da li se salzu svetici sa tufnicama i slicno.... Mane iskreno to sablaznjava....to je maskembal. Ako neko hoce da nosi suknju,treba stalno da je nosi ,i leti na 30 i zimi na minus 30. Mene ne sablaznjava ljudsko telo . Telo kao telo ... Imam utisak da preterujete u nekim nevaznim stvarim. Sanja Т., LISA and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 @Danijela & Џуманџи Trifke је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Ја ти могу рећи из личног искуства да ме девојка која стоји испред мене деконцентрише. Е сад на теби је да одлучиш, ако желиш да будеш увиђавна према браћи у Христу стаћеш лево. Никад нисам приговорио неком због тога али ево овде пишем чисто информативно. ma šta mi reče... i naravno, rešenje je da stavi maramu. I meni jedan reče da mu smeta što sam skrstio ruke tokom liturgije a ja mu rekoh - jesi došo da se moliš ili da blejiš unaokolo a on mi odmah reče Oprosti brate, oprosti! a ja mu rekoh - zaista ti kažem, ne bleji nego gledaj napred! I odmah mu se otvoriše oči i gle, gledaše napred i miran beše spolja ali iznutra vrlo verovatno moljaše Boga za spas moje gorde duše. Inače... Smisao stvari nema nikakve veze sa njenom strasnom upotrebom,to jest sa padom ili otudjenošću,zloupotrebom ili pogrešnom njenom upotrebom. Sav rat monaha protiv demona jeste da odvoji strasti od značenja stvari JER JE DRUGAČIJE NEMOGUĆE STVARI GLEDATI BESTRASNO... UM BOGOLJUBIVOG ČOVEKA SE NE BORI PROTIV STVARI NITI PROTIV ZNAČENJA KOJE ONE IMAJU NEGO PROTIV STRASTI KOJE SE SA ZNAČENJIMA I FANTAZIJAMA SPAJAJU. protoprezviter Mihail Kardamakis,Pravoslavna duhovnost,str.157. Suncokret54, Драшко, Нифада and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 ma šta mi reče... i naravno, rešenje je da stavi maramu. I meni jedan reče da mu smete što sam skrstio ruke tokom liturgije a ja mu rekoh - jesi došo da se moliš ili da blejiš unaokolo a on mi odmah reče Oprosti brate, oprosti! a ja mu rekoh - zaista ti kažem, ne bleji nego gledaj napred! I odmah mu se otvoriše oči i gle, gledaše napred i miran beše spolja ali iznutra vrlo verovatno moljaše Boga za spas moje gorde duše. Inače... Smisao stvari nema nikakve veze sa njenom strasnom upotrebom,to jest sa padom ili otudjenošću,zloupotrebom ili pogrešnom njenom upotrebom. Sav rat monaha protiv demona jeste da odvoji strasti od značenja stvari JER JE DRUGAČIJE NEMOGUĆE STVARI GLEDATI BESTRASNO... UM BOGOLJUBIVOG ČOVEKA SE NE BORI PROTIV STVARI NITI PROTIV ZNAČENJA KOJE ONE IMAJU NEGO PROTIV STRASTI KOJE SE SA ZNAČENJIMA I FANTAZIJAMA SPAJAJU. protoprezviter Mihail Kardamakis,Pravoslavna duhovnost,str.157. Amin. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Amin. Pretpostavljam da si ti ta s maramčetom : ) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Ha ha ha ha! Jos gore. Ja sam ona koja se sisa! Ivka and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Kad smo vec kod kose. Molim muske clanove foruma da mi objasne sta je to toliko problematicno, izazovno u zenskoj kosi? I da li uopste ima nesto izazovno, mozda sam nesto pogresno ukapirala... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Kad smo vec kod kose. Molim muske clanove foruma da mi objasne sta je to toliko problematicno, izazovno u zenskoj kosi? I da li uopste ima nesto izazovno, mozda sam nesto pogresno ukapirala... Vrlo je izazovno ali samo za jednog onog pravog koji drži ključ jednoga tela pred Gospodom. Njemu ne smeta da ima i mir na molitvi i kosu svoje žene pored njega LISA је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука