Jump to content

Šetači

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 часа, sanja84 рече

I koja je razlika između ove rečenice i borbe SLovenaca za svoju državnost????

Словенци су починили ратне злочине над регрутима ЈНА који су се предали. Људи подигли руке ови их изрешетали.

На томе им је настала држава.

О томе ћуте као заливени и шаљу овде емисаре у име ЕУ да на причају о животу.

Не могу да нам опросте што смо срушили Ка унд Ка.

Нама је то лекција да више не ослобађамо незахвалнике.

Толико о њима у глобалу. (не причам о личним односима)

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2023. at 6:31, sanja84 рече

Само су желели да буду своји на своме. Да ли је то толики грех? Колико смо ми суседске крви пролили да би створили српску државу. Почевши од Грчке..па докле сеже. И све те осниваче држава прогласили за свеце...

Не дирај ми Словенце. 

Жемске у черном ти аплаудирају.

Питај ти твоје безгрешне Словенце ко је побио војнике ЈНА који су се предали?

А за ово комуно-европејско наклапање о Светом Симеону, би добила бан ко врата да се ја питам.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

А за ово комуно-европејско наклапање о Светом Симеону, би добила бан ко врата да се ја питам.

Читај мало житија светих, добро ће ти доћи. св Симеон Мироточиви, те се стиди како не знаш да му опростиш што је био само грешан човек...

А што се тиче стрељаних војника не знам, али знам да су свети Немањићи побијали становнике само што су били хришћани друге вероисповести, тј богумили... да би постао свет мораш да прихватиш неке ствари. Свидело се теби или не...Значи пролог почни од данас, за годину дана си излечен.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, sanja84 рече

Читај мало житија светих, добро ће ти доћи. св Симеон Мироточиви, те се стиди како не знаш да му опростиш што је био само грешан човек...

А што се тиче стрељаних војника не знам, али знам да су свети Немањићи побијали становнике само што су били хришћани друге вероисповести, тј богумили... да би постао свет мораш да прихватиш неке ствари. Свидело се теби или не...Значи пролог почни од данас, за годину дана си излечен.

Помолих се Светом Симеону да ти разбистри тај мрак у памети.

Не знаш ти сестро ништа.

И за ово о богумуилима, би добила аплауз из моноетничког Сарајева.

Моли се Богу да ти просветли разум.

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2023. at 0:16, sanja84 рече

Hajde ostavi čoveka na miru. Sam si dokaz da su Srbi izuzetne cvećke, jel. Eto ti. Vrli Srbin pravoslavac, napao čoveka kad mu je najteže. A bio je najuljudniji sagovornik od svih ovde. Ništa ti to ne valja... A rekao si da imam pogan jezik, a šta ti radiš? 

Аха, поготово је уљудно незаинтерсовано причао о злочинима над Србима, почињеним од стране Хрвата. Све у рукавицама и причом како њима жупник прича о "цврчку и  мраву"

Али битна је пристојност.

"Тми смо и битићемо фини. "

Лепо је покојни Гидра описао у тој реченици све ноблес Србе, који пљују по своме а туђе фанатично бране.

Подели на овим сајтовима

...Време је пролазило и пролазило, и ронило по један камен из палате Иродове и по један зуб из главе Иродијадине. Узалуд су се и мермерна палата и горда Иродијада одупирали времену: обоје су најзад подлегли његовој власти. Једнога дана и Иродијада је била под земљом, заједно са својом лепом ћерком. И потомци оних црви, који су исисали тело Јованово под земљом, дошли су и исисали су до костију и два женска тела: тело царице Иродијаде и тело лепе Саломе. И прах њихових костију помешао се с прахом костију Јованових и развејао се по свету.

Ја не знам, да ли је који трун праха њиховог довејао ветар случајно и у Београд, но знам сигурно, да и у Београду има доста и од духа Јованова и од духа Иродијадина. Ја знам, као и ви сви што знате, да се и у Београду посведневно одигравају драме, сличне драми, одиграној у двору Иродову и различне од ње само у степену трагичности, - драме, које произилазе од судара нагона за личним уживањем и тежње за правдом. Те драме нису увек крваве, но увек су необичне и страшне. Те драме не одигравају се само по домовима и на улицама, - оне се одигравају и у душама нашим, унутра, у нама самима. У већини од нас није потпун дух ни Иродијадин ни дух Јованов, но једна мешавина од једног и другог. Жеђ за слашћу и тежња за правдом стално се боре у нама, стално нас лелујају тамо - амо, и болно нас растржу. Иродијада и Јован то су два полуса људске природе. Опростимо Иродијади, драга браћо, опростимо јој, јер у царству духова извесно јој је опростио и велики пророк: опростимо јој, да би се и нама опростило. Опростимо јој, јер то је она заслужила, јер кроз деветнаест столећа служи она хришћанском свету за углед тога, како не треба живети овде на земљи. Деветнаест векова изложена је она осуди и презрењу света. Опростимо јој, јер јој немамо шта више ни опростити, - јер грех је њен већ довољно кажњен....

Подели на овим сајтовима

Лепо је покојни Гидра описао у тој реченици све ноблес Србе, који пљују по своме а туђе фанатично бране.

Словенија и Словенци су моји. А ви сте нашли да оштрите ону ствар на СЛовенцима. Наравно кад немате храбрости и снаге да се борите са правим непријатељима Србије, који су већи и моћнији.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sanja84 рече

Словенија и Словенци су моји. А ви сте нашли да оштрите ону ствар на СЛовенцима. Наравно кад немате храбрости и снаге да се борите са правим непријатељима Србије, који су већи и моћнији.

Слободно их задржи.

Да, не сме се рећи да су Словенци започели крвави распад Југославије у коме је твој српски народ највише страдао, не сме се рећи да су починили ратне злочине  над граничарима ЈНА.

Али смеш да оптужиш Светог Симеона и за "приливање туђе крви" читај за злочинство и  СПЦ ( и читаву Цркву самим тиме) што је Светитеља канонизовала.

Свака ти част! Препуна си расуђивања и ксенофилије.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sanja84 рече

Kao hrišćanki srpskog porekla koja živi u SLoveniji, moralni zadatak mi je da gradim mir između Srbije i SLovenije.Tu me je Bog postavio, i taj mi posao dao.

Вероватно рођена у Србији од Срба, пре пет-десет-петнаест година дошла у иностранство али сада је то само неко порекло... Предпотопно.

Мир није чешање по ушима и прихватање туђих лажи о Србима.Поготово лажи оних који су се о Србе огрешили.

Ето, Видовдан је у среду, созрецавај мир молећи се Светом Лазару и мученицима Косовским. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, sanja84 рече

Ljudi žive i prave greške, prosto tako. I prihvati to. Ne dao Bog da ti Gospod dopusti da počiniš veliki greh, da bi to shvatio.

Тако је. Сви осим тебе и Словенаца. Ту нема грешке, ајде ти можеш да оманше некад, јер имаш "српско порекло" али они не греше.

Ја Словенце не мрзим али ми не на памет да ћутим да су побили војнике ЈНА који су се предали и да о томе ћуте као курве. При том долазе на наше тржиште као да нису разбили Југославију, држе нам лекције о Косову и признали су мафијашку држвау и онда дођу у Београд и причају " Ми волимо ћевааапооов"

Јел мислиш да се лепо опходе према народу, како сама кажеш "чије порекло имаш?"

Подели на овим сајтовима

Ја Словенце не мрзим

Не Вилер, ти мрзиш Словенце, као и што мрзиш мене у овом тренутку. Ја те прихватам таквог какав си. Невезано за то колико година имаш,  мислим да ти треба још информација о свету који нас окружује. 

Опрости, нећу више причати са тобом, бар не док си у овом расположењу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sanja84 рече

Не Вилер, ти мрзиш Словенце, као и што мрзиш мене у овом тренутку. Ја те прихватам таквог какав си. Невезано за то колико година имаш,  мислим да ти треба још информација о свету који нас окружује. 

Опрости, нећу више причати са тобом, бар не док си у овом расположењу.

"Само си ти сууунцеее љубаааави" 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...