Jump to content

Оdnos muza i zene u vecnosti

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kakav ce biti odnos muza i zene u vecnosti sobzirom da polnost ne ulazi u evshaton?

и мене то интересује...и не само тај однос, већ и какв ће однос бити са ближњима...ми ћемо се наравно тамо препознати...? вероватно нећемо бити сви на истом месту, да ли ћемо се видети?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kakav ce biti odnos muza i zene u vecnosti sobzirom da polnost ne ulazi u evshaton?

Постоји већ таква тема овде: Статус Свете Тајне брака у есхатолошкој промисли. Не могу да нађем линк.

Подели на овим сајтовима

Polnost ne ulazi u Eshaton kao i mnoge druge stvari ,jer će tamo svaki odnos biti kroz Hrista.

Odnos u Raju će biti odnos dve ličnosti u neshvatljivoj ljubavi i radosti u Hristu.

Подели на овим сајтовима

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...