Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

11vi8sh.jpg

rwl7ok.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

ja sam brisala keš večeras i sve mi je nestalo :(

Ништа, постави само поново и то је то :)

Предлажем свима коме форум споро ради да обрише кеш из browsera и онда ће све бити у реду. Онда се форум отвара у једној секунди.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Гости

Драги пријатељи,

вечерас ћемо,. надамо се, да вас обрадујемо са новим изгледом сајта Поуке.орг. Постављање новог дизајна ће бити око поноћи, не знамо тачно баш када...

Мени лично се много допада, давао сам предлоге како и шта да изгледа а људи из АЦБ студија су све то одрадили како треба. Заправо, видећете и сами.

Велико хвала о. Страхињи Голијану који је помогао да се идеја реализује! Хвала оче Страхиња и нека Те Бог благослови и стоструко награди!

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org/

Дакле, нов дизајн је ту! Још мали детаљи да се среде и то је то. Сајт сада прати форум и у бојама и у изгледу а уједно су додате нове опције.

Јавите како вам се допада :)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Гости

jqigF.png

Драги пријатељи,

Као што сте и сами видели одрадили смо нов дизајн на који смо веома поносни. Морам да вам признам да смо доста времена посветили и испитивали ваше мишљење. Хвала свима који су хвалили и критиковали. Потрудили смо се да унапредимо ЖРУ и да буде спој друштвених мрежа и online заједница. Надам се да смо на добром путу.

Веома смо срећни што ћете у будућности моћи да самостално уређујете изглед како вама одговара. Од сада можете да промените позадину. Имате 6 стандардних изгледа али можете и сами да поставите вашу позадину по избору. На слици испод сам показао где се то дугме налази:

iunFkW7Isfc6x.JPG

Како ја волим природу и боје природе ја сам поставио своју позадину копиравши линк са неког сајта http://images.psxext...ndscape_915.jpg

Други веома битан детаљ за чланове ЖРУа и невероватно користан јесте могућност цитирања делова порука и таговања корисника (да не би непрестано писали имена нечија, довољно је само да селектујете било који део поруке тог члана и изаберете другу опцију "@помени" и његово ће име бити таговано). Цитирање дела текста је веома добро да од сада не морате целе поруке да преписујете већ само део. Такође, више нема потребе да се цела порука нечија копира да би сте му рекли "браво" или дали неки кратки коментар. Ево како изгледа тај додатак:

iwCSn9rPrmisq.JPG

Треће значајно унапређење је "Мапа чланова" где можете да упишете име места одакле долазите и да се на тај начин пријавите на мапу, тако да можемо једно другом да помогнемо ако се нађемо некада у близини. Мапа изгледа овако:

iAh3hXuyJcFY6.JPG

Такође, када се тагујете на "Мапи чланова" тада се и на вашем профилу покаже где се налазите:

ibhtplysEdHAoY.JPG

У будуности ћемо велику пажњу посветити профилима те ће бити још бољи и садржајнији, као што рекох биће између друштвене мреже и форума. С тим вас позивам да вае никове (ако желите) промените у ваше право име и презиме.

Још једна новост је статичан изборник (мени) на врху сајта који ће се још допуњавати:

ighzfEu89yJkW.JPG

Приметили сте да од сада постоје групе (или странице), али то је сасвим посебна прича о чему ћу говорити када будемо све завршили. Могу за сада да вам кажем да је то нешто толико добро да сам лично одушевљен.

На крају се захваљујем свима који су помогли да се идеја реализује на најбољи начин. Највећу захвалност дугујем нашем техничког уреднику Мирославу који је човек који је једини у стању да испрати у потпуности све моје лудорије :) Верујте, то је огроман подвиг...

Уживајте у новом ЖРУу и потрудите се да и даље ово место буде најбоље место за разговоре на интернету. Нажалост, ЖРУ је остао једино место где ће се увек на најкоректнији и најбољи начин говорити о вери и животу, о нашој Светој Цркви и догађајима у њој- и лепим и ружним.

Позовите ваше пријатеље да дођу и узму учешћа у разговорима. Велики смо труд , љубав и вољу уложили да до овога свега дођемо и нећемо дозволити да непшромишљени поступци помраче огроман улог.

Хвала свима који помажете из месеца у месец, који нудите помоћ за опстанак портала Поуке.орг који се финансира једино и само од добровољних прилога администрације, чланова и пратилаца сајта. Обећавамо да ћемо бити још бољи у будућности.

Ваш ЖРУ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Једна техничка ствар:

СВАКУ ПОРУКУ коју видите а позива на мржњу, на нетрпељивост, псовке и хуле ОБАВЕЗНО пријавите. По можете учинити на опцији "Извести" (сада је "Пријави". Ту опцију имају и чланови и гости:

ih9O2nZA9M2Xb.JPG

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако Бог да и мало запнем, покренућемо прављење страница и група највише за дан-два.

Много је добра ствар, имате свој форум, свој сајт у сајту, своје пратиоце, шаљете групне мејлове итд...

Подели на овим сајтовима

Кад смо код профила,зашто ја не видим своју слику позадине ?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=customize

Ово је линк где се уређује лична позадина профила. Веома је једноставно. Пробај да убациш линк са неког сајта, сигурно ће радити.

Код мене ради без проблема, погледај мој профил.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како ћемо у будућности доста да радимо на профилима, имате једну одличну опцију, да са свог профила пошаљете статус који ће да се појави на news feed и у статусима испод. Такође, ако сте са неким пријатељ (ако сте га позвали за пријатеља или он вас- имате у подешавањима профила да позивање буде отворено или затворено) онда можете и ви њему поставити поруку на зиду профила, слично као на фејсбуку (лично мислим много боље јер све можете сами да много лакше и боље контролишете ако је потребно уз помоћ администрације)

iboUyTHlAUBlDf.JPG

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нове активности:

Када кликнете на картицу "Активности", отвори вам се страница где уживо можете пратити све јавне активности чланова сајта које се аутоматски освежавају на сваких 20 секунди. У будућности ћемо још радити на томе:

ikwfPJr8Xj9ja.JPG

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...