Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

Веома разумно, али ја сам уједно и члан форума који пише. Заправо, уопште не гледам који ми је "углед" нити ме занима. Опет, мислим да има људи којима се свиђа понека порука коју напишем, па у том контексту мислим да треба да постоји. Онда бих опет био "одвојен" од осталих, а то никако не желим.

Да. Смирено. У реду.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Да поновим и ја питање... Где се подешава да се пријатељи не прихватају аутоматски ? Не могу никако наћи. Хвала.

Иди у "Моја подешавања"

29gz0l.jpg

Штиклирај ову опцију Омогући само када ја одобрим.

Подели на овим сајтовима

Тврди, сурови конзервативац, без имало смисла за ведро, лепо и позитивно.

Тачније, арогантни, апатични и ригидни увекнегативац.

O0

Odlicno! Ima nas dosta takvih... prstgore

Ма важно да си ти тако тврдокоран аванзовао. У то име одох да се помолим за тебе.

Портал је добар.

Подели на овим сајтовима

Свиђа ми се, све је некако повезано и има смисла, нисам била активна док је стари форум био у функцији тако да не могу баш да их поредим, али мислим да је овај нови функционалнији и да има нових и бољих опција...

nasznak9877777777777777777 facenew22222222 prstgore само наставите са оваквим радом као и до сада и све ће бити одлично и још боље....

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

Ова примедба нема везе са порталом али је мала сугестија.

• Боје никова глобал модератора и модератора би требало да се разликују од боје никова чланова ради лакшег препознавања.

• Како да прочитам мој нпр. први пост?

Хвала унапред!

Подели на овим сајтовима

• Боје никова глобал модератора и модератора би требало да се разликују од боје никова чланова ради лакшег препознавања.

Хвала унапред!

Idi na svoj profil (gore desno), pa onda na 'moj sadržaj'. Onda ćeš tu videti 'pogledaj sve teme na kojima je odgovarao ili započeo *tvoje kor. ime*'. One su poređane hronološki, od najnovijih ka starijim. Onda samo ideš na poslednju stranu, i zadnja poruka je tvoj prvi post na forumu!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала унапред!

Нема потребе за тим, само ћемо беспотребно да шаренимо форум. И ово што су админи обележени црвеном бојом је мало безвезна ствар, али то је само уступак који је "нужно зло". Нема потребе да правимо неке разлике између "нас" и "вас".

Подели на овим сајтовима

Idi na svoj profil (gore desno), pa onda na 'moj sadržaj'. Onda ćeš tu videti 'pogledaj sve teme na kojima je odgovarao ili započeo *tvoje kor. ime*'. One su poređane hronološki, od najnovijih ka starijim. Onda samo ideš na poslednju stranu, i zadnja poruka je tvoj prvi post na forumu!

Велико хвала! :)

Нема потребе за тим, само ћемо беспотребно да шаренимо форум. И ово што су админи обележени црвеном бојом је мало безвезна ствар, али то је само уступак који је "нужно зло". Нема потребе да правимо неке разлике између "нас" и "вас".

Не би се тиме правиле разлике (у опцији већ постоји списак администратора, глобал модератора, модератора), мислила сам на практичност. Да бих видела ко од модератора и осталих из администације уређује који форум, морам отићи на опцију "Модератори" и погледати ко је за коју област задужен а то одузима време. Ово све из разлога уколико имам потребу да се обратим модератору задуженом за одређени део форума. Зато и мислим да би на првој страни требало да уз наслов форума и подфорума стоји и ко уређује исти. Боје могу остати као што јесу.

Вама хвала на одговору!

Подели на овим сајтовима

Да ли може посебна тема,привременог карактера,где би се стављале грешке у преводу сајта,па да се то на крају избрише и оде у смеће :) Ал да одради посао :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли може посебна тема,привременог карактера,где би се стављале грешке у преводу сајта,па да се то на крају избрише и оде у смеће :) Ал да одради посао :)

То би нам веома помогло јер многи од нас имају доста других обавеза од којих живе. Такође, можемо преводу да дамо наш печат. Отворите тему и покажите где није тачан превод или где је непреведено, а ми из Администрације ћемо то исправити.

Подели на овим сајтовима

да, јел може да се учини по питању цитата, нит пише чији је, нит може да се прати одакле је ... име и линк би било сасвим довољно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...