Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Гости

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Још га радимо, данас ће добити нове опције и још неких додатака.

https://www.pouke.org/news.php?cid=2&id=8341&do=view

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

мени се стварно свиђа... facenew22222222 а искрено једино шта би додао..је да се људи algabacaju могу логовати само са правим именом и презименом..

Подели на овим сајтовима

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Још га радимо, данас ће добити нове опције и још неких додатака.

https://www.pouke.org/news.php?cid=2&id=8341&do=view

Oče Ivane, postoji li tamo neka mogućnost za zatamnjenje tih slova u korisničkoj konfiguraciji da si ih svako može zatamnit sam sebi? Ili barem u vašem admin okruženju da možete podesiti ta tamnija i "oštrija" slova odmah u defaultu?

Подели на овим сајтовима

Мислим да сте направили мали превид. На мени линији портала једна од ставки је мултимедиа. Мислим да је исправније мултимедиЈа.

Иначе, портал јако лепо изгледа.

Посебно ми се свиђа ова слика:

family_radio.jpg

Подсећа ме на дизајн који се користи у HeadFirst издањима.

hfphp_05_excerpt.png

Подели на овим сајтовима

мени се стварно свиђа... facenew22222222 а искрено једино шта би додао..је да се људи algabacaju могу логовати само са правим именом и презименом..

Ja se s tim uopste ne slazem, iako nemam nikakav licni razlog...

Takvo insistiranje bi svakako oteralo jedan broj potencijalnih novih clanova, + sto jednostavno ne znaci nista samo po sebi pri ovakvom nacinu komunikacije...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja se s tim uopste ne slazem, iako nemam nikakav licni razlog...

Takvo insistiranje bi svakako oteralo jedan broj potencijalnih novih clanova, + sto jednostavno ne znaci nista samo po sebi pri ovakvom nacinu komunikacije...

Да али би дискусију поштедило лупања и вређања..и то од стране мирјана и свештенства које пише под псеудонимом...

Подели на овим сајтовима

Ни ја нисам за то да буде обавезно представити се именом и презименом. Можда само за одређене теме.

Зашто не могу да лајкујем obi-wan-ову поруку? Не видим уопште "thumb up". И чини ми се да је била и опција "thumb down", а сад је не видим.

Подели на овим сајтовима

Ни ја нисам за то да буде обавезно представити се именом и презименом. Можда само за одређене теме.

Зашто не могу да лајкујем obi-wan-ову поруку? Не видим уопште "thumb up". И чини ми се да је била и опција "thumb down", а сад је не видим.

овако се дискусија на озбиљним темама претвара у кафанско препуцавање...

а овако када би Свештеници и мирјани знали да постоји могућност санкција од стране СПЦ...неби лупали глупости..вређали и сблажњавали људе...

нека бар буде обавеза на богословским темама...и екуменситичким

Подели на овим сајтовима

Да али би дискусију поштедило лупања и вређања..и то од стране мирјана и свештенства које пише под псеудонимом...

Gluposti, brate, ako je covek covek ne treba mu nikakav spoljni razlog da ga tera, ako nije - sigurno mu nece pomoci ni puko pisanje imena...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gluposti, brate, ako je covek covek ne treba mu nikakav spoljni razlog da ga tera, ako nije - sigurno mu nece pomoci ni puko pisanje imena...

са таквим нељудима је једино и могуће да се зна њихово име...па да се понашају...искуство...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...