grigorije22 Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 Ma i oni kada debatuju opet ne znaci da su ovi ili oni u pravu. Pobednika debate odredjuje publika a publika jednog bolje razume sto ne znaci da je taj jedan ispravan. Zato se u nauci to radi drugacije. Podaci, teorija, hipoteza, papir, kritika od strucne javnosti skolovane za to. Sve ostalo je politika nije nauka. Svako ce individualno da proceni ciji su argumenti kvalitetniji i bolji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Uh! Pa, ovo je fantasticno! Disciplinovano sam procitao sve! Dobri Iurise, da se pozdravimo, ja se priklanjam kreacionistima, i to direktno onom zilotskom krilu koje, iako prezire nauku, posvecuje ogromno vreme akumuliranju i propagiranju kvazi-naucnih dokaza. Shvatam da je tamo beskrajna zabava! Moram samo da zalepim lazne brkove da me ne prepoznaju po glupavom kezu koji necu uspeti da skinem sa lica! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Dobri Iurise, da se pozdravimo, ja se priklanjam kreacionistima, i to direktno onom zilotskom krilu koje, iako prezire nauku, posvecuje ogromno vreme akumuliranju i propagiranju kvazi-naucnih dokaza. Shvatam da je tamo beskrajna zabava! Moram samo da zalepim lazne brkove da me ne prepoznaju po glupavom kezu koji necu uspeti da skinem sa lica! Cakaju te sirom otvorenih ruku. Evo im ga gamemaster:P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 matori razvaljuje! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 matori razvaljuje! Odlichan je, samo opet to je filozofija. Jako je zbunjujuce kad i jedna i druga strana imaju dorbe argumente, posebno bez empirijskih dokaza da se odlucis koje ces da pratis. Ja biram da uzivam u argumentaciji oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Odlichan je, samo opet to je filozofija. Jako je zbunjujuce kad i jedna i druga strana imaju dorbe argumente, posebno bez empirijskih dokaza da se odlucis koje ces da pratis. Ja biram da uzivam u argumentaciji hahahaa taj isti profesor kaze da je unvierzum stvorio sam sebe, sto znaci da je postojao pre trentuka postojanja, sto je apsurd, a ti mu veruj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Odlichan je, samo opet to je filozofija. Jako je zbunjujuce kad i jedna i druga strana imaju dorbe argumente, posebno bez empirijskih dokaza da se odlucis koje ces da pratis. Ja biram da uzivam u argumentaciji Браво, право запажање. Ја бирам да одем на фудбал или вожњу бициклом уместо уживања у филозофирању. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 hahahaa taj isti profesor kaze da je unvierzum stvorio sam sebe, sto znaci da je postojao pre trentuka postojanja, sto je apsurd, a ti mu veruj. A Boga ko je stvorio? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 A Boga ko je stvorio? Bog nije stvoren. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 A Boga ko je stvorio? A pekara ko je ispekao ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Bog nije stvoren. pa eto... nije ni univerzum stvoren пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 pa eto... nije ni univerzum stvoren na zalost jeste, jer je imao pocetak, i nije vecan. dakle imao je uzrok. al o tome vec postoji tema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 na zalost jeste, jer je imao pocetak, veliki prasak? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Kosmo je stvoren velikim praskom,to jest materijalni kosmos je stvoren,a iz pararelnog kosmosa "posejano je seme zivota"....to je za nas um nepojmljivo А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 veliki prasak? Odakle materija koja je uzrokovala veliki prasak ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука