Jump to content

Велики прасак?

Препоручена порука

Ma i oni kada debatuju opet ne znaci da su ovi ili oni u pravu.

Pobednika debate odredjuje publika a publika jednog bolje razume sto ne znaci da je taj jedan ispravan.

Zato se u nauci to radi drugacije. Podaci, teorija, hipoteza, papir, kritika od strucne javnosti skolovane za to.

Sve ostalo je politika nije nauka.

Svako ce individualno da proceni ciji su argumenti kvalitetniji i bolji.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 799
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Uh! Pa, ovo je fantasticno! Disciplinovano sam procitao sve! Dobri Iurise, da se pozdravimo, ja se priklanjam kreacionistima, i to direktno onom zilotskom krilu koje, iako prezire nauku, posvecuje ogromno vreme akumuliranju i propagiranju kvazi-naucnih dokaza. Shvatam da je tamo beskrajna zabava! Moram samo da zalepim lazne brkove da me ne prepoznaju po glupavom kezu koji necu uspeti da skinem sa lica!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Dobri Iurise, da se pozdravimo, ja se priklanjam kreacionistima, i to direktno onom zilotskom krilu koje, iako prezire nauku, posvecuje ogromno vreme akumuliranju i propagiranju kvazi-naucnih dokaza. Shvatam da je tamo beskrajna zabava! Moram samo da zalepim lazne brkove da me ne prepoznaju po glupavom kezu koji necu uspeti da skinem sa lica!

Cakaju te sirom otvorenih ruku. :) Evo im ga gamemaster:P

tumblr_ljwmfc1y6A1qen41ko1_500.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

matori razvaljuje!

Odlichan je, samo opet to je filozofija. Jako je zbunjujuce kad i jedna i druga strana imaju dorbe argumente, posebno bez empirijskih dokaza da se odlucis koje ces da pratis.

Ja biram da uzivam u argumentaciji :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Odlichan je, samo opet to je filozofija. Jako je zbunjujuce kad i jedna i druga strana imaju dorbe argumente, posebno bez empirijskih dokaza da se odlucis koje ces da pratis.

hahahaa

taj isti profesor kaze da je unvierzum stvorio sam sebe, sto znaci da je postojao pre trentuka postojanja, sto je apsurd, a ti mu veruj.

Подели на овим сајтовима

Браво, право запажање.

Ја бирам да одем на фудбал или вожњу бициклом уместо уживања у филозофирању. :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

hahahaa

taj isti profesor kaze da je unvierzum stvorio sam sebe, sto znaci da je postojao pre trentuka postojanja, sto je apsurd, a ti mu veruj.

A Boga ko je stvorio? :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Kosmo je stvoren velikim praskom,to jest materijalni kosmos je stvoren,a iz pararelnog kosmosa "posejano je seme zivota"....to je za nas um nepojmljivo

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...