Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2009 Brate moj daleko bilo da ustajem protiv HRISTOSA Ovaplocenoga Logosa za kojeg sama Liturgija kaze Svjat,Svjat,Svjat jesi GOSPODE ! Zar ON brate ne obuhvata sve nas ma kakvi god bili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 Ево једна дечја... Симпатични су... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 Јел сте читали књигу "Драгуљ Медине"? Много добра књига... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Yasir Qadhi - Potpuna pravda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2009 Зашто су им власти дале дозволу да изграде џамију када им не дају да у њој сада клањају.Право на вероисповест је основно право сваког човека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2009 Да ли је у Србији преведена књига " Византијци о муслиманима"? Мислим да није јер ју је мој факултетиздао и то први пут. Ја је имам. Е сад, св. Јован Дамаскин је мислио да је ислам јерес хришћанска. Иначе сам Мухамед се учи код једног пустињака несторијанца. И то лепо пишу и византијски извори седмог века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ? ???, ??. ????? ???????? ?? ?????? ?? ?? ????? ????? ??????????. ???????. ?? ??? ?????-?????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JpYGZGf3txI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=-871902797772997781# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ?? ?? ?? ? ?????? ????????? ????? " ?????????? ? ???????????"? ?????? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ????????????? ? ?? ???? ???. ?? ?? ????. ? ???, ??. ????? ???????? ?? ?????? ?? ?? ????? ????? ??????????. ????? ??? ??????? ?? ??? ??? ?????? ????????? ????????????. ? ?? ???? ???? ? ??????????? ?????? ?????? ????. ???? ?? ????? ????? ?? ????????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Centralni Dnevnik hayat 10.01.2009 Intervju s reisom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Данас је Курбан-бајрам Верници муслиманске вероисповести славе Курбан-бајрам или Хаџи-бајрам, најзначајнији празник у исламу. Курбан-бајрам се прославља четири дана и почиње два месеца и десет дана после Рамазана. Муслимани у Србији славе Курбан-бајрам или Хаџи-бајрам, најзначајнији празник у исламу који симболизује приношење жртве. Курбан бајрам се прославља четири дана и почиње два месеца и десет дана после Рамазана. За исламске вернике, Курбан-бајрам је и дан вере у Бога, разумевања и љубави. Радио-телевизија Србије и ове године директно je преносила јутарњи бајрам намаз из београдске Бајракли џамије. Првог дана Курбан-бајрама очеви и мајке богато дарују своју децу и најмлађу родбину, а жене припремају богате трпезе за госте. Празник се дочекује у кућама. У зору се одлази у џамије на сабах-намаз, чека се излазак сунца и клања се Бајрман намаз. После честитања, одлази се на гробља, а потом кућама где је, према правилима шеријата, све припремљено за жртву Курбана. Курбанско месо се дели на три дела, од којих је један намењен сиромасима, други родбини, а трећи се оставља у кући. Тај чин је сам по себи и хуманитарно-социјални, а пошто је дозвољено да се курбанско месо може поделити и немуслиманима, циљ му је и зближавање људи и неговање добросуседских односа. Забележено је да је пророк Мухамед први део меса који би одсекао, као знак пажње и добре воље, увек поклањао комшијама - јеврејину и хришћанину. Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Меда помену Малезију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ???? ?????? ???????? ???? ???? ??? ?????????? ? ?????????? ???????, ????? ?? ????? ?????,?? ???? ???????... ????? ????? ?? ????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука