Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ?????? рече: nikolastojanoviccuprija рече: ?????? рече: Ne branim nikakvu tvorevinu... samo ne prodajem korjenje svoje! eto pa o cemu ti sada govoris?? ako se Srbi podignu sta ce im biti? Stani Nikola to ne donosi Mir.... to mi ne ide uz Hrista.... objasni ti meni kao Pravoslavni Hriscanin sta ce biti kada Srbi ustanu ?? sto se ti Srbi ranije ne digose, ne bi groblja za vrijeme ratova bila puna nejaci!!! ne oglasuj se ratnice kada mir vlada... kad te nema kad se cika cuje.. Ja se i u miru i ratu isto borim ! Pa ja sa rodjenim ocem ne govorim evo ima sigurno 10 godina upravo zbog stava prema Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini ! pa zar zbog toga sa svojim hraniteljom da ne govoris?? zar ne dade zapovjest Gospod nas da postujemo roditelje svoje da bi duze na zemlji bili?? Zar to nije volja Hristova? Pa za razliku od onog koji me je hranio do punoletstva ja ni po cenu zivota necu da pristanem na utapanje u nekakvu federalnu bih moje istokrvne i istoverne brace Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 kada o zrtvi pricamo.. najveca je Gospodnja.. a tebi Hvala.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 nikolastojanoviccuprija рече: ?????? рече: nikolastojanoviccuprija рече: ?????? рече: Ne branim nikakvu tvorevinu... samo ne prodajem korjenje svoje! eto pa o cemu ti sada govoris?? ako se Srbi podignu sta ce im biti? Stani Nikola to ne donosi Mir.... to mi ne ide uz Hrista.... objasni ti meni kao Pravoslavni Hriscanin sta ce biti kada Srbi ustanu ?? sto se ti Srbi ranije ne digose, ne bi groblja za vrijeme ratova bila puna nejaci!!! ne oglasuj se ratnice kada mir vlada... kad te nema kad se cika cuje.. Ja se i u miru i ratu isto borim ! Pa ja sa rodjenim ocem ne govorim evo ima sigurno 10 godina upravo zbog stava prema Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini ! pa zar zbog toga sa svojim hraniteljom da ne govoris?? zar ne dade zapovjest Gospod nas da postujemo roditelje svoje da bi duze na zemlji bili?? Zar to nije volja Hristova? Pa za razliku od onog koji me je hranio do punoletstva ja ni po cenu zivota necu da pristanem na utapanje u nekakvu federalnu bih moje istokrvne i istoverne brace Tvoj je zivot.. i odluka je onakva kakvu ti izgovoris! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 nikolastojanoviccuprija рече: ?????? рече: Ne branim nikakvu tvorevinu... samo ne prodajem korjenje svoje! eto pa o cemu ti sada govoris?? ako se Srbi podignu sta ce im biti? Stani Nikola to ne donosi Mir.... to mi ne ide uz Hrista.... objasni ti meni kao Pravoslavni Hriscanin sta ce biti kada Srbi ustanu ?? sto se ti Srbi ranije ne digose, ne bi groblja za vrijeme ratova bila puna nejaci!!! ne oglasuj se ratnice kada mir vlada... kad te nema kad se cika cuje.. Ja se i u miru i ratu isto borim ! Pa ja sa rodjenim ocem ne govorim evo ima sigurno 10 godina upravo zbog stava prema Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini ! 0442_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Moj pre svega politicki a i realni zivot je podredjen objedinjavnju svih Srba(sem Kosova) u jedinstvenu Srpsku Republiku ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 nikolastojanoviccuprija рече: Moj pre svega politicki a i realni zivot je podredjen objedinjavnju svih Srba(sem Kosova) u jedinstvenu Srpsku Republiku ! Vazi :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ja ne bih mogla zaspati da sam u svadji sa ocem pa kakav god.. izvini ali... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Како сем Косова ? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Da smo malo pametni i da smo sa Alabancima uspeli da formiramo jedinstveni front u kongresu USA(SAD) imali bi smo drzavu na realnim teritorijama ! Zar Republika Srpska Krajina nije mogla da se instrumentalizuje kao kosovski problem ??? i te kako je moglo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 treba mi da oslobodimo ovu svetinju sto je vekovima drze zlotvori Ove minarete minirati,staviti krst a visinu i osvestati pa redovno liturgija 1303_womens 0227_sleep Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 nikolastojanoviccuprija рече: Da smo malo pametni i da smo sa Alabancima uspeli da formiramo jedinstveni front u kongresu USA(SAD) imali bi smo drzavu na realnim teritorijama ! Zar Republika Srpska Krajina nije mogla da se instrumentalizuje kao kosovski problem ??? i te kako je moglo ?? ?????? ??? ``??? ??????``? ? ???? ?? ?????,?? ?? ?? ??? ???????? ??????? ??????????:??????? ?? ??????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 apsolutno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Како то? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 politika je realnost a ne mastarija ! Ako budemo mastali a ne uzimamo realne cinjice samo cemo vecinu problema prebacati na nase potomke !!! A da li im onda zelimo mirnu ili ne mirnu budicnost ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Не видим зашто би Космет морао да трпи због тога? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука