Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Arabeske su dobre i slusam ih ponekad ali ne ove "ratno huskacke pesme " koje pozivaju na Srpsku odbranu Sarajeva koju oni nazivaju opsadom !!! Ako su muslimani a prihvataju da su Srbi to je ok a u suprotnom nek se razmisle

Подели на овим сајтовима

nikolastojanoviccuprija рече:

Arabeske su dobre i slusam ih ponekad ali ne ove "ratno huskacke pesme " koje pozivaju na Srpsku odbranu Sarajeva koju oni nazivaju opsadom !!! Ako su muslimani a prihvataju da su Srbi to je ok a u suprotnom nek se razmisle

Pitala bih te da li si bio za vrijeme ratovanja u Bosni .... jer ja jesam.. i ostadoh....

mozda kao jako mala, ali eto moglo mi se desiti kao i mnogima da ne rastem ni trena vise...

gledam posljedice svuda oko sebe... bar moja putna linija uvijek vodi tuda.....

nijedan musliman nece prihvatiti da je Srbin, i sam znas.. jer samim tim nije musliman...

neemo u ovoj temi siriti teme koje zele rasprave...

postavljacemo ono sto svaka religija nosi

Svako dobro!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja sam bio da se prijavim kao dobrovoljac al su mke odbili jer nisam bio punoletan ! Zato su moji iz rodbine davali delove tela za Republiku Srpsku !

Ja postujem Islam i ne mogu da ga poistovetim sa novom "Bosnom"

Islam(Onaj koji se pokorava BOGU ) je mnogo siri nego nekakva bosna

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio da se prijavim kao dobrovoljac al su mke odbili jer nisam bio punoletan ! Zato su moji iz rodbine davali delove tela za Rebliku Srpsku !

Ja postujem Islam i ne mogu da ga poistovetim sa novom "Bosnom"

Islam(Onaj koji se pokorava BOGU ) je mnogo siri nego nekakva bosna

hm.. znala sam da ces nesto dodati da neces izdrzati...

davali dijelove tijela?

kakve dijelove?

pitala bih baku svoju, jer je noci provodila po bolnicama.. dok ih je na stotine umiralo...

slali za Republiku Srpsku?

a za Sarajevsku srpsku djecu ne moze jer su u Bosni?

Nikola, Nikola...

rodila se mrznja.. sto je svima trebalo biti jasno, jer rat ne donosi latice.... i nikada nece...

ja recimo postujem covjeka.. i vec sam ti rekla da cu svojim putem svima pomagati, braci iz svoje vjere i poznanicima iz drugih....

U Hristu mi jesu braca i sestre, ali ni ostalo zivotinje nisu...

da imam takvo razmisljanje ja u Bosni nebi mogla ni dana ostati..

i opet ti kazem da nije bitno da li covjek zivi u bosni ili Republici Srpskoj, nego ima li Hrista...

ja cu uvijek reci da sam iz Bosne, i znam da time nikako ne izdajem Hrista...

i opet i opet..

nece me Hristos pitati da li sam zivjela u Bosni.. ili da li sam Bosanka...

Zelece da odgovorim da li sam ga ljubila?

i Njega ljubeci da li sam dobro cinila?

Svako dobro Nikola, i ne primaj ovo kao prozivku i sl.. samo primi kao nacin odgovora na tvoj post...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Svako Dobro i Tebi Tavita al ti nisi nikakva Bosanka ili kakav drugi vanzemaljac iz ratova zvezda ! Ti mozes da budes Srpkinja , Muslimanka ili Hrvatica ,a bosanka postoji samo geografski pojam !To jest predeo iz koga potices ! Nadam se da ce se Republika Srpska kao i Republika Srpska Krajina mirnim putem izdvojiti iz neprirodnih novostvorenih drzava a moguc je i drugi scenario

Подели на овим сајтовима

Svako Dobro i Tebi Tavita al ti nisi nikakva Bosanka ili kakav drugi vanzemaljac iz ratova zvezda ! Ti mozes da budes Srpkinja , Muslimanka ili Hrvatica ,a bosanka postoji samo geografski pojam !To jest predeo iz koga potices ! Nadam se da ce se Republika Srpska kao i Republika Srpska Krajina mirnim putem izdvojiti iz neprirodnih novostvorenih drzava a moguc je i drugi scenario

Dobro...

i ja samo zelim mir....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mir Boziji ! HRISTOS SE RODI !

Kakva bosanka alo duso

Pa ona takozvana ""Srebrenica"" je nista u odnosu sta ce im swe desiti ako se Srbi odavde svi podignu !!!!

Nije mi jasno kako mozes kao Pravoslavna Hriscanka da branis nekakvu tvorevinu zvanu bih 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ne branim nikakvu tvorevinu... samo ne prodajem korjenje svoje!

eto pa o cemu ti sada govoris?? ako se Srbi podignu sta ce im biti? Stani Nikola to ne donosi Mir....

to mi ne ide uz Hrista....

objasni ti meni kao Pravoslavni Hriscanin sta ce biti kada Srbi ustanu ??

sto se ti Srbi ranije ne digose, ne bi groblja za vrijeme ratova bila puna nejaci!!!

ne oglasuj se ratnice kada mir vlada...

kad te nema kad se cika cuje..

Подели на овим сајтовима

Mir Boziji ! HRISTOS SE RODI !

Kakva bosanka alo duso

Pa ona takozvana ""Srebrenica"" je nista u odnosu sta ce im swe desiti ako se Srbi odavde svi podignu !!!!

Nije mi jasno kako mozes kao Pravoslavna Hriscanka da branis nekakvu tvorevinu zvanu bih 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha

???? ????,???????? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ???? ?? ?? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ?????? рече:

eto pa o cemu ti sada govoris?? ako se Srbi podignu sta ce im biti? Stani Nikola to ne donosi Mir....

sto se ti Srbi ranije ne digose, ne bi groblja za vrijeme ratova bila puna nejaci!!!

Ja se i u miru i ratu isto borim ! Pa ja sa rodjenim ocem ne govorim evo ima sigurno 10 godina upravo zbog stava prema Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini !
Подели на овим сајтовима

?????? рече:

Ja se i u miru i ratu isto borim ! Pa ja sa rodjenim ocem ne govorim evo ima sigurno 10 godina upravo zbog stava prema Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini !

pa zar zbog toga sa svojim hraniteljom da ne govoris??

zar ne dade zapovjest Gospod nas da postujemo roditelje svoje da bi duze na zemlji bili??

Zar to nije volja Hristova?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...