w.a.mozart Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 mnogo smo jaki Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Због недоличног начина писања ,вређања верских осећања нас хришћана , трајно те удаљавамо са форума.Администрација. Може ли ово да се појасни? На који начин је он вређао верска осећања хришћана? מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Цитат Због недоличног начина писања ,вређања верских осећања нас хришћана , трајно те удаљавамо са форума.Администрација. Може ли ово да се појасни? На који начин је он вређао верска осећања хришћана? Прошарај мало по порукама банованог члана и биће ти јасно. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Цитат Цитат Због недоличног начина писања ,вређања верских осећања нас хришћана , трајно те удаљавамо са форума.Администрација. Може ли ово да се појасни? На који начин је он вређао верска осећања хришћана? Прошарај мало по порукама банованог члана и биће ти јасно. 4chsmu1 Прошарао сам и опет ми није јасно. Негирао је божанство Исуса а признавао га је за пророка. Ви сте за Мухамеда говорили да је педофил и преварант. Да ли сте свесни да је тип муслиман? Нисте ваљда очекивали да ће се клањати вашем богу? Морају се установити нека правила на форуму. Ако није дозвољено негирати Тројство, онда то јасно и напишите и уштедите време нехришћанима. Не можемо ми правити компромисе са нашом вером да не би ''вређали'' ваша верска осећања. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Цитат naravno vi ovde vodite dijalog tako sto izazovete sagovornika i onda vam on lijepo odgovori , onda jos vise uvreda , onda vam odgovori jos jednom lijepo Još uvek mi nisi odgovorio, odakle reči Apostola Pavla u Kuranu? 4chsmu1 Но то им не смета да тог истог Павла мрзе више од све деце. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Цитат [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=181.msg489065#msg489065 date=1311556692] истино, ја се таман понадао да су те бановали 319.gif eh uzalud se nadas Дупли налог, банован... Администрација клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Ja cim vidim "Istina je samo jedna..." -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> bangin :) http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 opet se dzapate,a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Mene "Istina je samo jedna..." asocira na jednu "pravoslavnu" stranicu -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zzz Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Mene "Istina je samo jedna..." asocira na jednu "pravoslavnu" stranicu -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> Koju, oni na fejsu što veruju da je Artemije bog? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Da -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />, ili ti pravoslaci koji mrze SPC -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат opet se dzapate,a? па де си бре човече 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат opet se dzapate,a? Јесе ли ти жив, човече? 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Цитат Цитат opet se dzapate,a? Јесе ли ти жив, човече? winter he...poz....naidjoh...obaveze.citucnem neki put,ali nema se vremena za pisanije.a i sve jedno te isto,pa...he Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Недостајеш нам, мало нормалности на овим темама није наодмет winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука