Желе Зека Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Отац Дејан Дејановић из Цркве Светог Трифуна на Топчидеру,Епископ Андреј Ћилерџић,Владика Игњатије. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Отац Дејан Дејановић из Цркве Светог Трифуна на Топчидеру, Returnee and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Апсолутно! Отац Дејан Дејановић Има и неких скривених великих духовника, овде у Србији... Returnee, Драшко and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 još jednom ću pomenuti i mati Lidiju jer mi se čini da su ženske osobe zapostavljene...a ima kvalitetnih igumanija... gorepomenuta je korifej pravoslavlja na Balkanu a i uže Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 još jednom ću pomenuti i mati Lidiju jer mi se čini da su ženske osobe zapostavljene...a ima kvalitetnih igumanija... gorepomenuta je korifej pravoslavlja na Balkanu a i uže :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 да ли ви сви који сте поменули о.Дејана идете код њега у храм св,Трифуна...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 да ли ви сви који сте поменули о.Дејана идете код њега у храм св,Трифуна...? Ја идем,он ми је духовник. 0442_feel Returnee је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Ја идем,он ми је духовник. 0442_feel о, супер...онда се срећемо... Желе Зека and Returnee је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 U crkvu sv. Trifuna sam povremeno išla godinama, jer mi je tamo kumče išlo pa sam imala prliku da upoznam divnog protu Dejana, izuzetan, iskusan i požrtvovan sveštenik, koji zaista ima blagu reč za svakoga. Osim pomenuih duhovnika pomenula bih Vladiku Joanikija,ujedno snažan i blag duhovnik, i mati Katarinu bivšu Končulansku igumaniju, a sadašnju igumaniju manastira Podmalinsko . Ona je jedna od nepatvorenih i istinitih ličnosti koje sam imala priliku da upoznam. Izuzetna ,obrazovana i iskusna igumanija, čije reči i kad su stroge odišu istinskom brigom za spasenje drugoga. Returnee, Ведран and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 U crkvu sv. Trifuna sam povremeno išla godinama, jer mi je tamo kumče išlo pa sam imala prliku da upoznam divnog protu Dejana, izuzetan, iskusan i požrtvovan sveštenik, koji zaista ima blagu reč za svakoga. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Потцењујеш овиме што си написао и монаштво и свештенство и књиге. Није ни Господ био у браку па говори о браку. Колико Светих је било безбрачно, и јел то што нису били у браку значи да нису компетентни да причају и саветују на ту тему? Колико њих је читав век провело уз црквене књиге и има веће духовно искуство од многих који имају прегршт искуства са људима, али им мањка духовна ( хришћанска ) дубина или се једноставно не сналазе и потребан им је савет. Да си тражио до пре пар година Патријару Павлу савет о браку, јел би му рекао то што причаш је глупост, ти немаш појма како је мени у браку јер ти ниси у браку? Ако идемо том логиком, онда ни свештеник није компетентан да те саветује и духовно усмерава јер о многоме зна "само из књига". Замисли да се разболиш, убијеш човека, украдеш или било шта друго, одеш код свештеника и кажеш му: Ма глупост је да ме ти саветујеш о томе када ниси ни болестан, нити си убио нити крао. Како ти можеш мене да саветујеш када нисмо у истој ситуацији? Глупост невиђена! Ако ћу ја, као верник, да одмеравам животно искуство свештеника и да ценим његову валидност по питању давања савета и да занемарим благослов који тај човек има како би ме усмерио и помогао ми кроз савете, онда сам у проблему. Slazem se u potpunosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 O. Romilo Jelic, iguman manastira Duboki Potok. Inace duhovnik moje porodice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 да ли ви сви који сте поменули о.Дејана идете код њега у храм св,Трифуна...? Исповедам се код њега од 2004. године. Ишао сам стално као студент, а сада по потреби, тј, кад дођем горе у Бг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Исповедам се код њега од 2004. године. Ишао сам стално као студент, а сада по потреби, тј, кад дођем горе у Бг. баш ми је драго...можда се сретнемо некад...сви форумаши kolo2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука