Млађони Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Извини где сам ја то рекао да ниједна религија не ваља или да није заслужна за научна достигнућа!? Ако то нађеш да сам написао даћу ти 1000 евра, јер тако нешто у животу нисам видео. Rekao si za paganski Rim. Sto nije istina. Где си ме то три пута питао да ли верујем у еволуцију? e nesreco ti nisi ni citao moje postove detaljno. U tri posta, pregledaj ovu i drugu temu na kojoj smo diskutovali, oces li mi odgovoriti? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 За твоју информацију, код нас у Србији у средњем веку су постојале школе у које је СВАКО могао ићи, док тога није било у паганском Риму. Eto to je jedna dobra stvar hriscanstva naprimer. Razvijanje pismenosti u Srbiji i pravnog sistema, integrisanje pravnog sistema rima u evropska Plemena i nastavljanje procesa sirenja pismenosti zapocetog u Rimu. А мени је са друге стране драго што је код нас стање атеизма овако јадно и никакво. Кад такви као ти га бране, речју апсолвирали су га. Pa dobro, ako ti tako kazes. :cheesy: nego, imas li ti koji dokaz toga da si ti apsolvent astrofizike? Nesto mi da ti kazem iskreno deluje da lazes. Mozda gresim, al kad mi neko kaze da zavrsio jedan corsokaka fakultet i sad apsolivar drugi corsokak faks... malo mi... ko ti finasira to studiranje silno i to? kad ni od jednog ni od drugog nema nesto puno nade za posao? Не знам на шта мислиш као доказ? Индекс? Мислим да се не познајемо толико добро да бих ти скенирао и слао да видиш. Мада, постоје овде људи који ме познају и који то могу потврдити. Богословски факултет сам завршио у року и био сам буџетски студент, као што сам и сада на докторским студијама, такође на буџету. Астрофизику сам студирао захваљујући Универзитету Ист Англија из Колчестреа, чији сам био стипендиста, прве две године, а друге две године Универзитета Лудвиг Максимилијан у Минхену. Ни једно ни друго нисам уписао из интереса, већ љубави. Астрономијом се бавим од најранијег узраста, а природне науке су ме током средње школе привеле богословљу. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Ово је класична увреда. Шта то значи такви као ти ? Уколико не аргументујеш добићеш опомену због овога ! a kad on meni kaze da sam budala koja lupa gluposti? to onda nije uvreda? sto njega nisi opomenuo zato sto je hriscanin? Bravo za pravednost. е знам на шта мислиш као доказ? Индекс? Мислим да се не познајемо толико добро да бих ти скенирао и слао да видиш. I to sto kazes nemam pravo da ti trazim dokaz al si mi mnogo sumnjiv. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Извини где сам ја то рекао да ниједна религија не ваља или да није заслужна за научна достигнућа!? Ако то нађеш да сам написао даћу ти 1000 евра, јер тако нешто у животу нисам видео. Rekao si za paganski Rim. Sto nije istina. Где си ме то три пута питао да ли верујем у еволуцију? e nesreco ti nisi ni citao moje postove detaljno. U tri posta, pregledaj ovu i drugu temu na kojoj smo diskutovali, oces li mi odgovoriti? Стварно нисам видео или није мени било директно упућено. Верујем у Бога, а сматрам теорију еволуције у начелу онако како је Дарвин, а не неки други (његови питбулови) изложио, најтачнијим објашњењем развоја човека након уласка у реалност овог света и закона, тачније након изгона из Еденског врта. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Стварно нисам видео или није мени било директно упућено. Верујем у Бога, а сматрам теорију еволуције у начелу онако како је Дарвин, а не неки други (његови питбулови) изложио, најтачнијим објашњењем развоја човека након уласка у реалност овог света и закона, тачније након изгона из Еденског врта. Dakle verujes da je coveka stvori obog pucanjem prstiju a zenu od njegovog rebra? Ne namecem da to mislis samo pitam? To verujes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Ово је класична увреда. Шта то значи такви као ти ? Уколико не аргументујеш добићеш опомену због овога ! a kad on meni kaze da sam budala koja lupa gluposti? to onda nije uvreda? sto njega nisi opomenuo zato sto je hriscanin? Bravo za pravednost. е знам на шта мислиш као доказ? Индекс? Мислим да се не познајемо толико добро да бих ти скенирао и слао да видиш. I to sto kazes nemam pravo da ti trazim dokaz al si mi mnogo sumnjiv. Nema ovde na zemlji pravde i ja nisam Bog. Него дај ми линк где је то написао . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Стварно нисам видео или није мени било директно упућено. Верујем у Бога, а сматрам теорију еволуције у начелу онако како је Дарвин, а не неки други (његови питбулови) изложио, најтачнијим објашњењем развоја човека након уласка у реалност овог света и закона, тачније након изгона из Еденског врта. Dakle verujes da je coveka stvori obog pucanjem prstiju a zenu od njegovog rebra? Ne namecem da to mislis samo pitam? To verujes? Бог је створио човека и човечицу, мушкарца и жену. Начин на који је то описано у Светом Писму Старог Завета није фактографски нити научни, већ верски извештај. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Тема је постала нешто друго. Отворите нову тему или идите на теме које се баве еволуцијом. Ова тема није та тема. Спамујете тему без потребе. Да ли ме ико слуша? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Него дај ми линк где је то написао . Наброј ми 10 великих научника паганске Римске империје. Не причајте глупости! Ово ламентирање над пропасти Рима у стилу Хисторија је дегурантно. Римљани нису били никакви философи, већ су били компилатори. И како сад да ти не кажем да не лупаш глупости, ima jos gde ima ovakve ili slichne izjave, mrzi me da trazim - ti si admin tvoj je to posao ne moj. Бог је створио човека и човечицу, мушкарца и жену. Начин на који је то описано у Светом Писму Старог Завета није фактографски нити научни, већ верски извештај. I ti ces da se bavis naukom? Ti preispitujes? Jel si siguran? Тема је постала нешто друго.Отворите нову тему или идите на теме које се баве еволуцијом. Ова тема није та тема. Спамујете тему без потребе. Да ли ме ико слуша? Nema potrebe nemam sta dalje da pricam o evoluciji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Recimo ne bi bilo u najmanju ruku krstaških ratova, nebi bilo ni prvog ni drugog svjetskog rata, nebi bilo Hirošime i Nagasakija, nebi bilo napada Nato na Srbiju, ne bi bilo Staljina Lenjina (Staljin je bio svečenik), nebi bilo Templara, i Kina bi bila prva svjetska sila!!!! :cheesy: 0102_laugh 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Владари-кољачи!? Ово је ваљање од смеха... Страшно какво непознавање и мржња. Заиста сте фасцинатни, јер толика количина мржње је запањујућа. Да, да, Википедија је савршен извор! Врло релевантан у начним круговима. Страшно како робујете марксистичким методама, па се после љутите када нас подсећате на комунисте. Имају, покажи или наведи извор. Мада, вероватно ћемо морати сачекати неку репризу на Хисторију за то. Не, ви сте ти који се само позивате на логику и науку, а најобичнији сте идеолози који немају основно знање, наука вам је само изговор, а формалну логику готово да не познајете. О критичком размишљању да не говоримо. Мада, ви сте критизери, ту сте доста добри, али критичко мишљење вам је страно. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 A ljudski rod bi bio na istom broju!!! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Recimo ne bi bilo u najmanju ruku krstaških ratova, nebi bilo ni prvog ni drugog svjetskog rata, nebi bilo Hirošime i Nagasakija, nebi bilo napada Nato na Srbiju, ne bi bilo Staljina Lenjina (Staljin je bio svečenik), nebi bilo Templara, i Kina bi bila prva svjetska sila!!!! 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Еј, кс , кс, Босанац, рекао сам не би било ни ислама, јесил прочито то ? Има тамо негде на почетку ... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 dada dada 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Recimo ne bi bilo u najmanju ruku krstaških ratova, nebi bilo ni prvog ni drugog svjetskog rata, nebi bilo Hirošime i Nagasakija, nebi bilo napada Nato na Srbiju, ne bi bilo Staljina Lenjina (Staljin je bio svečenik), nebi bilo Templara, i Kina bi bila prva svjetska sila!!!! 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Еј, кс , кс, Босанац, рекао сам не би било ни ислама, јесил прочито то ? Има тамо негде на почетку ... 4chsmu1 A najžalije što bi mi bilo jeste nebi bilo ni ovog sajta!! dada dada dada 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Ateista na prvom mjestu nebi bilo!!! 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука