Јанко Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 ... Mozda zato sto mu je u genima pre bilo da ima ruke, pa kako se vrsta razvijala to su postala peraja. ... Joj, oprosti, ne mogu da odolim... А МОЖДА ПОСТОЈИ И ДЕДА МРАЗ... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Joj, oprosti, ne mogu da odolim... А МОЖДА ПОСТОЈИ И ДЕДА МРАЗ... Pa daj mi bolje objnasnjenje? Molim te! Mislim stvarno.... Svasta sa tobom matematicaru i ti ces da mi kritikujes logiku. Nije mozda nego sigurno zato, to sam ja stavio Mozda da zbog zvucnosti. Iz istog razloga nase bebe pre nego sto su rodjene imaju sloj dlaka koji odpada. Iz istog razloga kod nas krece da se razvija rep KOJI ZAKRZLJA. Ne treba da gledamo dalje od ljudi. Zasto imam ozakrzljali rep ako ga nekad nismo imali (kada smo bili slichniji simpanzama) naspram dansnjeg coveka kome je rep apsolutno nepotreban. I ista stvar se javlja kod svakog moguceg fetusa. Samo ignorantan ili jako glup covek ne moze da poveze dva i dva. Nije tezak zakljucak. E sad ti to poredi sa dedamrazom, pa mi je tvoja matematicka logika u debeloj sumnji. mada od inzinjera i ne ocekujem da shvate kakao nauka zapravo funkcionise...... cest je to falus srpskih izninjera ne uce ih razvoj naucnog metoda, eksprimente i istrazivanja izgleda dovoljno. ne uce ni fizicare.... sva sreca sto sam upisao prava da ne gubim vreme u srpskom naucnom obrazovanju.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 evolucionista kritikuje ono sto pise evolutionews sajt, hahhaah i tvrdi da je to neistina sto? jer mu se ne slaze sa teorijom? hahah Btw Sajt na koji si mislio nije evolucionisticki, tupsone. A ja sam jos veci tupson sto vise ni ne citam detaljno sta kopiras jer ne mogu da se svadjam sa covekom koji mi na sve kopira tudje tekstove. Sreca pa mi je avocado skrenuo paznju vise nema smisla ni odgovarati. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Kako je unisten Inteligentni Dizajn u USA sve mi je jasno, ne moram nista dalje ni citati brokoli Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Pa daj mi bolje objnasnjenje? Molim te! Mislim stvarno.... Svasta sa tobom matematicaru i ti ces da mi kritikujes logiku. Nije mozda nego sigurno zato, to sam ja stavio Mozda da zbog zvucnosti. Iz istog razloga nase bebe pre nego sto su rodjene imaju sloj dlaka koji odpada. Iz istog razloga kod nas krece da se razvija rep KOJI ZAKRZLJA. Ne treba da gledamo dalje od ljudi. Zasto imam ozakrzljali rep ako ga nekad nismo imali (kada smo bili slichniji simpanzama) naspram dansnjeg coveka kome je rep apsolutno nepotreban. I ista stvar se javlja kod svakog moguceg fetusa. Samo ignorantan ili jako glup covek ne moze da poveze dva i dva. Nije tezak zakljucak. E sad ti to poredi sa dedamrazom, pa mi je tvoja matematicka logika u debeloj sumnji. mada od inzinjera i ne ocekujem da shvate kakao nauka zapravo funkcionise...... cest je to falus srpskih izninjera ne uce ih razvoj naucnog metoda, eksprimente i istrazivanja izgleda dovoljno. ne uce ni fizicare.... sva sreca sto sam upisao prava da ne gubim vreme u srpskom naucnom obrazovanju.... Дипломирани инжењер, ал` ајде, како `оћеш...Да, ми се на ЕТФ-у нисмо бавили науком него астрологијом, гледали у звезде кад нас дрмне 20 киловолти ...А тренутно студирам на теолошком, па ће ваљда бити боље... А знаш ону "жари ме, пали ме, висока сам пећ..." Е баш си паљевина, и то тестостеронска. Употребљаваш реч "фалус" где год стигнеш-"ожени се, брате мој, за женидбу ред је твој". А ово са правима...Јес ко што велиш, не губиш време са српском науком, али све о њој знаш...братеееееее, чиста логика, нема даље. Него, шта мислиш, зашто ове макете изгледају ко оригинали? http://www.youtube.com/watch?v=KzEhN_0Cobc&feature=related Па зато што ће једног дана порасти и постати прави град... Или је то рудимент неког бившег града који је кроз еволуцију закржљао? Нисам сигуран шта је логичније... zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Јане, да ли ти то бламираш и ЕТФ и ПБФ? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Fakultet nije garant da znash da mislis, samo da mozes da pamtis i reprodukujes mnogo informacija. Evidentno po vama inzinjerima, a bogami i po mnogim mojim kolegama pravnicima. evo najbolji student kod nas dodje na fudbal nosi knjigu cita. Informacija puna kapa al samo iz prava. Opste obrazovanje nula, logika tanka puca po svakoj debati koja se desi na vezbi ili predavanju ali kada profesor pita NA KOJOJ STRANI TO I TO! prvi zna... Дипломирани инжењер, ал` ајде, како `оћеш...Да, ми се на ЕТФ-у нисмо бавили науком него астрологијом, гледали у звезде кад нас дрмне 20 киловолти ...А тренутно студирам на теолошком, па ће ваљда бити боље... Nauka je sistematsko talozenje znanja kroz naucni metod. Inzinjerstvo je skil i vestina primene naucnih znanja u tehnoloske svrhe. To bi ti kao inzinjer trebalo da znash..... Sto je jasno kao dan. Mozda si ti preso boga oca matematickih formula, znash silno programiranje, ili koja ti je vec oblast elektroinzinjerstva. No, naucno razmisljanje ocigledno nemas, niti poznajes kako radi naucni metod. Jednostavno svako ko poznaje to uopste nema dileme da je evolucija istinita. А ово са правима...Јес ко што велиш, не губиш време са српском науком, али све о њој знаш...братеееееее, чиста логика, нема даље. Pogledam ljude oko sebe. Dosta mi je, sve mi jasno. Ne moras da umes mnogo kvalitetno da mislis niti moras nesto da razumes gradivo da bi prosao kroz sprsko skolovanje. Posebno ovo visoko. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 teorija evolucije je nepotpuna, o tome se radi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 E bre ljudi sta se raspravljate bezveze sa ce jos malo Nova godina Naravno da je TE nepotpuna i da ima milion rupa, to cak priznaje i onaj Babic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 teorija evolucije je nepotpuna, o tome se radi Teorija evolucije je potpuna, a ti nemas dve blage o teoriji evolucije o tome se radi.Objasnava savrsheno svaku vrstu, objasnjava mnogo toga u razvoju svake jedinke, objasnjava celularnu biologiju dosta, objasnjava razvoj virusa i bakterija, objasnava postojanje primitivnih organizama u starijim slovjevima zemlje, kompleksnijih u novijim, objasnjava sve. I ne samo da objasnjava pravi predikcije koje se ostvaraju. Bolja teorija koja objasnjava fosile, njihov raspored, organe, njihov razvoj. Ako uzmes i pogledas ljudi su poprilichno smeshno dizajnirani t.j svak zivotinja je lose dizajnirana ( u smislu da je to radio neko kao napriemr inzinjer sa masinom ) mogao bi da nadje mnogo inteligentniji dizajn. Evolucija je realnost kome se god to svidjalo ili ne svidjalo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Naravno da je TE nepotpuna i da ima milion rupa, to cak priznaje i onaj Babic. Nema rupa vec nemam za svaku vrstu svaki prelazni fosil. Sad ako ti to kategorises ko "rupa" mada kada vidim sta kategorisete kao "dokaz" sve mi je jasno. Ali ako ti za od ne znam 100 vrsta za 50 imas prelazne fosile - mozes ti da pricas da je onih 50 rupa u teoriji koliko oces - ovih ostalih 50 odlichno potvrdjuju teoriju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Nemas prelazne forme to evolucionisti lupaju, po njima i ti i ja smo prelazne forme izmedju ljudi koji su ziveli pre navodnih recimo 100 000 godina, i ljudi koji ce da se pojave za nekih 500 000 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miroslav Đorđević Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Да, ми се на ЕТФ-у нисмо бавили науком него астрологијом In communio sanctorum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Teorija evolucije je potpuna, a ti nemas dve blage o teoriji evolucije o tome se radi.Objasnava savrsheno svaku vrstu, objasnjava mnogo toga u razvoju svake jedinke, objasnjava celularnu biologiju dosta, objasnjava razvoj virusa i bakterija, objasnava postojanje primitivnih organizama u starijim slovjevima zemlje, kompleksnijih u novijim, objasnjava sve. I ne samo da objasnjava pravi predikcije koje se ostvaraju. Bolja teorija koja objasnjava fosile, njihov raspored, organe, njihov razvoj. Ako uzmes i pogledas ljudi su poprilichno smeshno dizajnirani t.j svak zivotinja je lose dizajnirana ( u smislu da je to radio neko kao napriemr inzinjer sa masinom ) mogao bi da nadje mnogo inteligentniji dizajn. Evolucija je realnost kome se god to svidjalo ili ne svidjalo. mozes da upires kolko oces dzaba da je teorija evolucije potpuna ne bi mi sad raspravljali, i ne samo mi, nego mnogo umniji ljudi od nas, cak i od tebe, zamisli takvi postoje neverovatno ali istinito :lol: gle, nek je teorija evolucije u pravu 85%, ma nek je i 99%, a kreacionizam nek je 1%, bez tog esencijalnog 1% svih onih 99% su nista, tako da nema tu ja sam pametniji ili ti si pametniji, vrtis se nonstop samo oko toga, na tome ti se zasniva svaka spika, ne radi se o tome uopste, i pripazi malo na recnik Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 mozes da upires kolko oces dzaba kako kaze jedna izreka "you can lead man to a reason but you cant make him think" da je teorija evolucije potpuna ne bi mi sad raspravljali, i ne samo mi, nego mnogo umniji ljudi od nas, cak i od tebe, zamisli takvi postoje neverovatno ali istinito :lol: Umniji od nas koji se bave tim stvariam se ne raspravljaju. E sad to sto ti materiju pratis .. t.j ne pratis pa nemas pojma da uopste ne postoji neka ozbiljna debata da li je istina ili ne, to je drugi problem. gle, nek je teorija evolucije u pravu 85%, ma nek je i 99%, a kreacionizam nek je 1%, bez tog esencijalnog 1% svih onih 99% su nista, tako da nema tu ja sam pametniji ili ti si pametniji, vrtis se nonstop samo oko toga, na tome ti se zasniva svaka spika, ne radi se o tome uopste, i pripazi malo na recnik Ne moze teorija evolucije da bude u pravu nekoliko posto a kreacionizam nekoliko. Opet tvoj problem neznanja. Nema ja sam pametniji al ima da ti dve blage nemas o tome. Sto se vidi po ovoj tvojoj izjavi 99 % 1%. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука