DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 kazem ja uvek ista spika, a nije bitno uopste o cemu se prica, niti nacin na koji ces to da izvedes, ali uvek isto :lol: samo sto kazem ti, osilio si se u poslednje vreme, pa si navro i sa epitetima raznim, sta je sledece? jer evoluiras to je jasno PS: ajde da nisi protiv toga da je Bog stvorio zivot, pa da upires u evoluciju, ali si apsolutno protiv toga da je Bog stvorio sve, pa si jos i drcan postao, spusti loptu malo nema smisla da se blamiras Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Nemas prelazne forme to evolucionisti lupaju, po njima i ti i ja smo prelazne forme izmedju ljudi koji su ziveli pre navodnih recimo 100 000 godina, i ljudi koji ce da se pojave za nekih 500 000 godina. Ima prelaznih formi koliko oces. Problem je sto svaki put kada vam se daju prelazne forme vi ocete josh dalje prelaznu formu. Polako postajete sve sabijeniji i sabijeniji u cosak. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 stvarno si navatrisan, prepaljen, ostrascen, itd, deder malo to regulisi temperaturu blamiras se konstatno i svi citaju tvoju "velicinu", u svakom postu se prozima ideja o tvojoj velicini jedan moj drugar veli: "manimo se tripova velicine!" Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 stvarno si navatrisan, prepaljen, ostrascen, deder malo to regulisi temperaturu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 dobro ja ti samo drugarski kazem, pa ti sad mozes to da shvatis kao napad na tvoju "velicinu", a mozes i da shvatis kao dobronameran savet starijeg i... glupljeg jel :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 dobro ja ti samo drugarski kazem, pa ti sad mozes to da shvatis kao napad na tvoju "velicinu", a mozes i da shvatis kao dobronameran savet starijeg i... glupljeg jel :lol: Gde sam ja rekao da si ti gluplji? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 nisi ti, ja sam Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Ima prelaznih formi koliko oces. Problem je sto svaki put kada vam se daju prelazne forme vi ocete josh dalje prelaznu formu. Polako postajete sve sabijeniji i sabijeniji u cosak. To su mozaicne forme poput Arheopteriksa, nemaju nista prelazno. Pomiri se sa tim da si stvoren i da imas dusu besmertnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 ju nemoj mu to govoriti hahahaha, cuj dusu besmrtnu jesi normalan?! daj to prevedi u neke dokaze ili formule pa da te razume :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Не постоји платонистичка душа... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 sta je platonisticka dusa? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 sta je platonisticka dusa? http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 necu da citam linkove, pitao sam tebe da mi ti kazes Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 necu da citam linkove, pitao sam tebe da mi ti kazesМислио сам да ћи ти реч ghost бити довољан hint, а без да заиста читаш оно... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 U smrtnu dusu veruju adventisti to nema veze sa pravoslavljem, to su neki savremeni teolozi poceli da mlate praznu slamu i da uvode jereticka ucenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука