Zeebedee Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Neko me je pitao po cemu su oni zloupotrebili SPC i nasu veru. Svaki put kada naprave neku neopevanu glupost; poput izliva mrznje prema drugim verskim zajednicama ili grupama ljudi ; pozivaju se na pravoslavlje kao razlog zasto tako razmisljaju. E pa nece moci dveristi. To sto vi delite fasistricke svetonazore to nema nikakve veze sa mojom verom. Ta mrznja nije nesto sto ste naucili u crkvama vec izneli iz vasih kuca. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 ovo sam morao na pola da ugasim jao bre ljudi jel moguce da ne moze neko normalan da se organizuje i da dodje na vlast, jel moguce to?! 0212_rolleyes huh stvarno nista mi nije jasno, jel i receno da ne trazimo vlast na zemlji? uf ma trebaju nam u politici i hriscani i ateisti i muslimani itd, al da su strucni i posteni kad bi svaki forum predlozio po par strucnjaka iz svog polja znanja i interesovanja onda ne bi moglo biti prevare, i onda uze glasanje i odabiranje najsposobnijih koji vole svoj posao Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Nikada necu ukapirati zasto je bitna necija religioznost kada ga biramo za lidera. Eto recimo Kostunica je kao pravoslavac a u Hilandaru su mu morali dati papir da procita ocenas posto nije znao napamet . poenta je hoce li predsednik vernik uticati na mene koliko ja verujem ili sta? Svaki predsednik koji se fokusira na ekonomska pitanja i potpuno postuje slobodu vere kako moje tako i mog komsije muslimana je za mene dobar politicar. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Dveri srpske - Pozadina darvinizma - (1/6) А овај им је вероватно кандидат за министра просвете. 0212_rolleyes tek sam sad video! iju deklasirali su se, zaveo ih ovaj sto su svi osim njega demonizovani, probija se Miki 1405_love Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 resenje je u stvari da se organizuju grupe ljudi strucnjaka iz svog polja, i onda lepo svi odlucuju a ne pojedinci, svako da radi svoj posao koji VOLI - ovo moram da naglasim jer je najbitnije u celoj prici taj nacin je super jer uvek ce biti vise onih sto, dok vole to sto rade, nece krasti i lagati narod tj sebe, jer balans je na planeti, imamo vise dobra nego zla, tako da ljudi koji vole svoj posao oni nemaju vremena da se zamajavaju sa silnim parama jer njih upravo ta ljubav prema svom poslu ispunjava, neguje i podstice vrline, kad bi vecina ljudi radila ono sto voli i za sta je i stvorena, bilo bi sve drugacije treba izbaciti politiku sa menija skroz da ne postoji nego strucnjaci koji vole svoj posao i koji su posteni da odlucuju zajedno sa sve narodom e tako treba da bude Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Najjace je kada najavljuju Miroljuba kao 'gosta koga nema u drugim medijima". A Miroljub iskace iz frizidera kada ga otvoris. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Dveri i adventizam to mi nekako ide zajedno. Miroljub zavrsio medicinu u americi; ima interesovanje za njegovu nepostojecu skolu tamo 0110_hahaha :bla: 0205_whistling 0205_whistling Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Najjace je kada najavljuju Miroljuba kao 'gosta koga nema u drugim medijima". A Miroljub iskace iz frizidera kada ga otvoris. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Dveri i adventizam to mi nekako ide zajedno. Miroljub zavrsio medicinu u americi; ima interesovanje za njegovu nepostojecu skolu tamo 0110_hahaha :bla: 0205_whistling 0205_whistling Daj da se ubacim tamo, oduvek sam zeleo da imam ordinaciju... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Daleko od toga da je lose da ljudi koji su crkveni bave politikom. Ali ne mozes doci u crkvenu salu; najaviti crkvenu temu i onda provesti dva sata pricajuci hvalospeve o Kostunici i pljuvati pop vlasti u Srbiji i jos pride tvrditi da svi koji ne misle kao oni su ustvari izdajnici crkve. A to je upravo Bosko radio dok je sakupljao pare ovde po americi. A ko je Kostunica koga su promovisali ako neko ne zna mogao je da vidi danas. Taj majmun je uspeo da posvadja i podeli srbe na kosovu a to ni artemije cak nije uspeo., Молим модераторе да регаују на ову увреду... Коштуница није посвађао Србе на КиМ-у.. Моји Колашинци нису хтели да потпишу издају коју су политичари из БГ спремили...и тражили су да прво скупштина Србије одлучи...и да своје мишљење...што је сасвим легитимна политичка борба... А Отац Зоран из минесоте би могао да тражи од Еп.Лонгина отпуст..па да заједно с мојом маленкошћу 3 септембра оде заједно до Зубиног Потока...може да понесе и неку хуманитарну помоћ и сам да прилог за Србе са КиМ-а! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 да ли мислиш на овакав запад, на запад који тоне у дуговима на запад који нас нон стоп уцењује шта још има да се каже има још много не морам да набрајам јер нам је свима познато... ја такав запад не могу да прихватим... Хаос у Британији Запаљане зграде, похаране продавнице, уништени аутомобили широм Енглеске. Сцене које подсећају на ратну зону. Полиција заказала. Више од 400 ухапшених. Међу ухапшенима и деца. Протекла ноћ у Великој Британији била је ноћ хаоса. Групе маскираних изгредника пљачкале су и уништавале све пред собом, а после Лондона и Бирмингема, немири и насиље проширили су се и на Ливерпул и Бристол. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/937262/%D0%A5%D0%B0%D0%BE%D1%81+%D1%83+%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B8.html Мој Лондон си дош`о да Ломиш За ово су криви Образ,Коштуница и митр.Амфилохије! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Daleko od toga da je lose da ljudi koji su crkveni bave politikom. Ali ne mozes doci u crkvenu salu; najaviti crkvenu temu i onda provesti dva sata pricajuci hvalospeve o Kostunici i pljuvati pop vlasti u Srbiji i jos pride tvrditi da svi koji ne misle kao oni su ustvari izdajnici crkve. A to je upravo Bosko radio dok je sakupljao pare ovde po americi. A ko je Kostunica koga su promovisali ako neko ne zna mogao je da vidi danas. Taj majmun je uspeo da posvadja i podeli srbe na kosovu a to ni artemije cak nije uspeo., Молим модераторе да регаују на ову увреду... Коштуница није посвађао Србе на КиМ-у.. Моји Колашинци нису хтели да потпишу издају коју су политичари из БГ спремили...и тражили су да прво скупштина Србије одлучи...и да своје мишљење...што је сасвим легитимна политичка борба... А Отац Зоран из минесоте би могао да тражи од Еп.Лонгина отпуст..па да заједно с мојом маленкошћу 3 септембра оде заједно до Зубиног Потока...може да понесе и неку хуманитарну помоћ и сам да прилог за Србе са КиМ-а! eheeeej Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Не једино ви са форума да направите странку,а Петра да пустите да са 17 година објашњава људима старијим 20-30 година од њега,како треба држава да се гради.Запео човек за ту секуларизацију,који нико не ферма.Уместо да гледа како нам пољоприведа и привреда пропада! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Уместо да гледа како нам пољоприведа и привреда пропада! Привреда и пољопривреда ће да крену да се развијају кад их политичари оставе на миру. Последње што нам треба је још један ”план” за развој пољопривреде, па био он ”секуларни” или ”васколико-православни”. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 @ave: Vec 20 puta je poruceno da ce biti banovan ako mi sE ponovo obrati narocito sa ovim ti si Supermen i Pera Peric odatle. Prosli put bese OCA svestenik , pretprosli neki australijanac i slicno? Pa dobro hocete ga vise banovati? A sgo se tice pomoci za Kosovo ja sam tebi vec porucivao; u dva rata si bio dezerter evi ti brate prilika da pokazes s oj patriotizam ne delu; kazes da si kosovar prseli se dole i jdei hleb sa onom narodom. A sto se tice tvog idola Neobavestenog on je juce napravio najgoru svinjariju koju je mogao i pokazao da mu nista nije svetu; sram ga bilo . Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Nikada necu ukapirati zasto je bitna necija religioznost kada ga biramo za lidera. Eto recimo Kostunica je kao pravoslavac a u Hilandaru su mu morali dati papir da procita ocenas posto nije znao napamet . poenta je hoce li predsednik vernik uticati na mene koliko ja verujem ili sta? Svaki predsednik koji se fokusira na ekonomska pitanja i potpuno postuje slobodu vere kako moje tako i mog komsije muslimana je za mene dobar politicar. Nije bitna njegova religioznost vec je bitno da biraci znaju njegovu religioznost. A posle ce biraci pojedinacno, svako za sebe , da odluci da li je bitna ili ne. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Оче Зоране, ја сам вас лепо замолио да одемо ја и ви у Зубин Поток и да баталите ту ДС пропаганду..него са лица места да се уверите у стање..ви Оче уместо прихватања позива мене поново вређате.. ја стварно не могу да вас разумем..вашу мржњу...према мени... као Хришћанин и Свештеник у СПЦ неби требали тако да се понашате према нама верницима.. Ја се чујем са људима из З.Потока и људи су потпуно одсечени од стране режима у Београду...и њихов глас нема могућности да се чује.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука