Jump to content

Rock&metal i pravoslavlje.Mogu li zajedno ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

I jos jedna stvar

iz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani
probaj da izbegavas elitizam i davanje epiteta seljak, nepismen itd. Imas ti veoma pismenih ljudi koji slusaj Grand, Cecu, Severinu ( koju slusa i nas predsednik drzave koji je zavrsio kao jedan od najboljih studenata na odelu za eksperimentalnu psihologiju). Muzicki ukus nema veze sa ucenoscu vec sa izborom.

Samo iznosim cinjenice u vecini slucajeva je to tako neka balavurdija sa zalizanom kosom koja se frljaju

padezima i svaka druga rec im je msmms brate vo no

Подели на овим сајтовима

Пошто сам целог живота био (и остао) рокер и металац,могу вам рећи да та поређења о музици,рок-клубу,концерту,са једне и кафане и шабанерије са друге стране,су небо и земља.

Туче нереди,пиштољи ,бахатост и слично у рокен рол свету су реткост!

Сплавови,турбо фолк ,кафане,шабани,е то су референце где је стока-понашање готово лајт мотив...

Бре осамдесетих година цео Београд је био у рокерском фазону,а шта се ово у међувремену десило,остаје само да нагађам... :291291291:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Imam jedno pitanje i za teologe i za sve clanove.Da li hriscanin sme ili ne sme da slusa rok muziku.Evo,sada je Gitarijada  prstgore i ne znam da li da idem ili ne?Ranije dok sam bio bezboznik isao sam uvek,ali sada stvarno ne znam sta da radim.Rok i metal muziku skoro da ne slusam uopste,osim ponekad prstgore .Na tim svirkama iskusenja kao sto su pivo , girls036   novbreeeee itd.... su velika.Nisam isao 3 godine,sada je besplatno pa se mislim .mislise.

1. sve nam dozvoljeno a nije nam sve na korist

2. nije nas Bog odredio da djipamo uz rok muziku ;)

3. ako je Gospod svima nama dao slobodu izbora, ko sam ja da ti kazem brate da li je ispravno ili ne ;) oslusni svoje srce pa ce ti samo reci da li jeste ili nije :)

prstgore

Подели на овим сајтовима

Пошто сам целог живота био (и остао) рокер и металац,могу вам рећи да та поређења о музици,рок-клубу,концерту,са једне и кафане и шабанерије са друге стране,су небо и земља.

Туче нереди,пиштољи ,бахатост и слично у рокен рол свету су реткост!

Сплавови,турбо фолк ,кафане,шабани,е то су референце где је стока-понашање готово лајт мотив...

Бре осамдесетих година цео Београд је био у рокерском фазону,а шта се ово у међувремену десило,остаје само да нагађам... prstgore

Не бих ја баш тако олако поистоветила кафану са сплавом и њене посетиоце тек тако окарактерисала као стоку. Има и таквих места, не спорим, али има и кафана , без дречеће музике, у које долазе писци, сликари ,глумци, философи...,тј. идеалисти једном речју. Бар је таквих места било колико сам слушала  понеког од њих. Е на таква места, ако их још увек има , пошто Капора и Павића и њима сличне, не верујем да ћемо ускоро добити , је лепо отићи верујем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...