Arhidjakon Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Sto ti covek u pijanom stanju govori, to ti u treznom stanju misli. :policeman: Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 In 0102_laugh veritas :policeman: Nisam tip vina. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Isto sam takvo misljenje imao i ja.Nikada mi nije bilo jasno zasto tuce izbijaju vise na veseljima gde se pusta narodna muzika,nego na rok svirkama :policeman: Tuce ne izbijaju tamo gde se slusa prava narodna muzika vec narodnjaci tipa Cece, Seke Aleksiciz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Isto sam takvo misljenje imao i ja.Nikada mi nije bilo jasno zasto tuce izbijaju vise na veseljima gde se pusta narodna muzika,nego na rok svirkama :policeman: Tuce ne izbijaju tamo gde se slusa prava narodna muzika vec narodnjaci tipa Cece, Seke Aleksiciz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani Mislis? A kafane, pogotovo nekad, kad nije ni bilo ni Cece ni Seke. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Tuce ne izbijaju tamo gde se slusa prava narodna muzika vec narodnjaci tipa Cece, Seke Aleksiciz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani Da vidis tuca u kafanama gde je pokojni Toma Zdravkovic pevao, izaberi koju god hoces kafanu na Skadarliji, cak i na Cunetovim nastupima su se desavale tuce. Atmosfera, alkohol u kombinaciji sa KOMLEKSIMA je molotovljem koktel na koncertima u kafanama itd. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Isto sam takvo misljenje imao i ja.Nikada mi nije bilo jasno zasto tuce izbijaju vise na veseljima gde se pusta narodna muzika,nego na rok svirkama :policeman: Tuce ne izbijaju tamo gde se slusa prava narodna muzika vec narodnjaci tipa Cece, Seke Aleksiciz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani Mislis? A kafane, pogotovo nekad, kad nije ni bilo ni Cece ni Seke. Ma znam u kaficima ili kako li st to vec zove gde se pusta takva muzika ne moze da prodje vece bez neketuce. A recimo na koncertu Deep Purple 2003 godine 23000 ljudi nikakav incident nista to su prosto cinjenice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Tuce ne izbijaju tamo gde se slusa prava narodna muzika vec narodnjaci tipa Cece, Seke Aleksiciz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani Da vidis tuca u kafanama gde je pokojni Toma Zdravkovic pevao, izaberi koju god hoces kafanu na Skadarliji, cak i na Cunetovim nastupima su se desavale tuce. Atmosfera, alkohol u kombinaciji sa KOMLEKSIMA je molotovljem koktel na koncertima u kafanama itd. Danas ali da li je bilo u njegovo vreme, i pitanje koji danas narodnjaci pevaju i sta pevajupo kafanama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Oni koji se pijani tuku po kafanama , sigurna sam da bi se tukli i na rok koncertu da slusaju tu muziku. Verujem da ima istine u onome sto trezan misli, to pijan govori i radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Tuce ne izbijaju tamo gde se slusa prava narodna muzika vec narodnjaci tipa Cece, Seke Aleksiciz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani Da vidis tuca u kafanama gde je pokojni Toma Zdravkovic pevao, izaberi koju god hoces kafanu na Skadarliji, cak i na Cunetovim nastupima su se desavale tuce. Atmosfera, alkohol u kombinaciji sa KOMLEKSIMA je molotovljem koktel na koncertima u kafanama itd. Danas ali da li je bilo u njegovo vreme, i pitanje koji danas narodnjaci pevaju i sta pevajupo kafanama Je l si ikad bio u kafani? Pevaju sta narucis. Kakva je to kafana bez neke Tomine 319.gif. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Oni koji se pijani tuku po kafanama , sigurna sam da bi se tukli i na rok koncertu da slusaju tu muziku. Verujem da ima istine u onome sto trezan misli, to pijan govori i radi. To je vec pitanje kakav si kad se napijes. Neko je veseo i druzeljubiv, a neko je prek. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Pa ja ti upravo govorim o vremenu pokojnog Tome Zdravkovica. Samo jesu bila druga vremena, tada se izlazilo na ferku, pa ko popije batine, taj ne ide posle po pistolj ili ortake iz kraja da se svete. I jos jedna stvar iz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani probaj da izbegavas elitizam i davanje epiteta seljak, nepismen itd. Imas ti veoma pismenih ljudi koji slusaj Grand, Cecu, Severinu ( koju slusa i nas predsednik drzave koji je zavrsio kao jedan od najboljih studenata na odelu za eksperimentalnu psihologiju). Muzicki ukus nema veze sa ucenoscu vec sa izborom. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Pa ja ti upravo govorim o vremenu pokojnog Tome Zdravkovica. Samo jesu bila druga vremena, tada se izlazilo na ferku, pa ko popije batine, taj ne ide posle po pistolj ili ortake iz kraja da se svete. I jos jedna stvar iz prostog razloga zato sto njihovu publiku cine najgori seljaci nepismeni i neobrazovani probaj da izbegavas elitizam i davanje epiteta seljak, nepismen itd. Imas ti veoma pismenih ljudi koji slusaj Grand, Cecu, Sverenu ( koju slusa i nas predsednik drzave koji je zavrsio kao jedan od najboljih studenata na odelu za eksperimentalnu psihologiju). Muzicki ukus nema veze sa ucenoscu vec sa izborom. 319.gif http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 To je vec pitanje kakav si kad se napijes. Neko je veseo i druzeljubiv, a neko je prek. o tome i govorim...da tuce nemaju veze sa muzikom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 To je vec pitanje kakav si kad se napijes. Neko je veseo i druzeljubiv, a neko je prek. o tome i govorim...da tuce nemaju veze sa muzikom Ali ima i nesto u toj kafanskoj atmosferi...ima ta neka posebna emocija, vrlo specificno mesto. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Sigurno, ali u tom smislu sto u kafanu dolaze ljudi iz komsiluka da kazem, tj. oni koji se poznaju i to verovatno duzi vremenski period. I mozda su se nekad zamerili, culi ogovaranja i sl. pa uz malo alkohola dodje do dobacivanja, varnica, tuce ..pa onda pomirenja uz novu turu . 319.gif Na koncertu je drugacije, ne znas nikoga , osim par osoba sa kojima si dosao ili dosla, tu si samo zbog muzike . U kafani si i da meracis, pricas izmedju ostalog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука