Natasa. Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 E kad se samo setim 7 Decembra 2003 godine i koncerta Deep Purple. Da li ide ili ne zavisi koga pitas, ako pitas bilo kog svestenika recice ti ok, ako pitas nekog kaludjera sigurno ce da ti kaze sine djavolja rabota Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Odrastao covek ide gde zeli valjda. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 E kad se samo setim 7 Decembra 2003 godine i koncerta Deep Purple. Da li ide ili ne zavisi koga pitas, ako pitas bilo kog svestenika recice ti ok, ako pitas nekog kaludjera sigurno ce da ti kaze sine djavolja rabota Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Odrastao covek ide gde zeli valjda. Jesam odrastao ali za koncert su podrebne pare pa sam morao da pitam mamu i tatu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 E kad se samo setim 7 Decembra 2003 godine i koncerta Deep Purple. Da li ide ili ne zavisi koga pitas, ako pitas bilo kog svestenika recice ti ok, ako pitas nekog kaludjera sigurno ce da ti kaze sine djavolja rabota Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Odrastao covek ide gde zeli valjda. Jesam odrastao ali za koncert su podrebne pare pa sam morao da pitam mamu i tatu 0409_feel istina osamucen Mislila sam zasto pitate svestenike za dozvolu. Mamu i tatu si pitao za pare, a ne da li smes ili ne smes osamucen http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku 0409_feel osamucen Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori Pazi se brate Grigorije sta radis,jer mozda spiunira ovaj forum pa dobijes confused .On stalno menja stavove,ko zna mozda ce pomisliti da se od same reci Gitarijada moze prizvati demon u komp.pa da mu padne sajt. osamucen Margareta је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Jadan Miroljub, nije njemu lako. Zamisli kako je tek njemu kad misli da je ceo svet demonizonan osamucen-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> osamucen http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku 0409_feel osamucen Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori Pazi se brate Grigorije sta radis,jer mozda spiunira ovaj forum pa dobijes confused .On stalno menja stavove,ko zna mozda ce pomisliti da se od same reci Gitarijada moze prizvati demon u komp.pa da mu padne sajt. osamucen Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Pa takvi smo ti mi,cudni neki ljudi 0409_feel http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Pa takvi smo ti mi,cudni neki ljudi osamucen Ne smej se, stvarno pitam 0409_feel. Ides na koncert, sta sad...pa ne mozes se sakriti od sveta ako si hriscanin...valjda osamucen http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan U pravu si,imamo mi nas sestodnev za pitanja o kreacionizmu,vise nismo primorani na creation6days. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan U pravu si,imamo mi nas sestodnev za pitanja o kreacionizmu,vise nismo primorani na creation6days. 0409_feel osamucen osamucen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku osamucen osamucen Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori Pitao si ga za to? jel se ti šališ? 0409_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Ovo je izgleda bogohulnije od Bjesova 0409_feel JELENA KARLEUSA NOVA RELIGIJA (Plava Seherzada) Upozorenje:Ovaj video moze povrediti verska osecanja tako da ga gledate na licnu odgovornost http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan U pravu si,imamo mi nas sestodnev za pitanja o kreacionizmu,vise nismo primorani na creation6days. 0409_feel osamucen osamucen winter joooj confused I još bih al me boli glava. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku osamucen osamucen Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori Pitao si ga za to? jel se ti šališ? 0409_feel Jesam sto bas da vidim sta ce da odgovori ako mi ne izbrise poruku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku osamucen confused Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori Pitao si ga za to? jel se ti šališ? 0409_feel Jesam sto bas da vidim sta ce da odgovori ako mi ne izbrise poruku Naravno da će da ti kaže da je to bal vampira i demona i da ni ti nisi ništa bolji kad ti je takvo pitanje uopšte palo napamet osamucen Pitaj svog sveštenika ako si već u tolikom tripu i nedoumici a ne razne kvazi teologe kao Miroljub ili bilo koje pravoslavne forume. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука