Jump to content

Rak dojke i brijanje pazuha

Dalmatinac

Препоручена порука

Slušao sam jednog igumana gde kaže da je brijanje ispod pazuha glavni uzrok raka dojke. Ima li ovo kakvih potvrda u nauci? Pročitao sam u novinama da 80% m. studenata u SAD briju prsa. Ako je ovo prethodno tačno, ko zna kakve posledice će to ostaviti po omladinu!

http://www.archive.org/details/psalmidavidovip00ostgoog Псалтир попут народних пјесама
Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Slušao sam jednog igumana gde kaže da je brijanje ispod pazuha glavni uzrok raka dojke. Ima li ovo kakvih potvrda u nauci? Pročitao sam u novinama da 80% m. studenata u SAD briju prsa. Ako je ovo prethodno tačno, ko zna kakve posledice će to ostaviti po omladinu!

Brate moj ti baš na svakava mesta ideš.

Ja bi ti preporučio da češće ideš po kafanama tamo bar ovakve gluposti nećeš slušati  :bla:

Slušao sam jednog igumana gde kaže da je brijanje ispod pazuha glavni uzrok raka dojke.

Ovaj iguman osim što je ekspert u onkologiji  sto posto je i izuzetan liturgičar  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nemoj da slusas igumane! Lepo je sto si verujuci, ali naukom se bave naucnici, igumani su tu za duhovni zivot coveka, crkve, zajednice. Opet-veze sa zivotom nema. Faktori rizika: BRCA mutacije, hormonski disbalans, radijacija...Kakve veze ima brijanje ispod pazuha?

Подели на овим сајтовима

Много ће лепо да миришу и да имају широк круг пријатеља, а можда се неко и ожени  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nemoj da slusas igumane! Lepo je sto si verujuci, ali naukom se bave naucnici, igumani su tu za duhovni zivot coveka, crkve, zajednice. Opet-veze sa zivotom nema. Faktori rizika: BRCA mutacije, hormonski disbalans, radijacija...Kakve veze ima brijanje ispod pazuha?

А усмена предања, народна медицина итд.???

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Meni se ečini da se Dalmatinac malo šegači sa nama otvarajući ovakve i slične teme.Mislim,zaista je skoro nemoguće da je ozbiljan. 0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

А усмена предања, народна медицина итд.???

Treba biti razuman, nauka ima poslednju rec. Nije na odmet piti caj od kamilice, ali to nece izleciti bronhitis, vec antibiotici. Nije na odmet da dame koriste preparate od kantariona, ali to takodje nece izleciti neku infekciju. Narodna medicina je pomoc, moze posluziti u nekim laksim oboljenjima tipa kijavice, ali nesto teze...tesko. A ovo sa brijanjem  0102_laugh :bla: 0110_hahaha 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Meni se ečini da se Dalmatinac malo šegači sa nama otvarajući ovakve i slične teme.Mislim,zaista je skoro nemoguće da je ozbiljan. :bla:

To sam i ja pomislila, ali vlada u narodu misljenje da beli luk sve leci, kao i da promaja ubija  0110_hahaha. Nije na odmet siriti razum  0102_laugh.

Подели на овим сајтовима

Veci su problem brushalteri sa citavim garniturama jastuka u sebi i armaturama od zica. Kada ti to pritisne grudi ne da ti preti rak dojke nego i manjak kiseonika u plucima.

Подели на овим сајтовима

Veci su problem brushalteri sa citavim garniturama jastuka u sebi i armaturama od zica. Kada ti to pritisne grudi ne da ti preti rak dojke nego i manjak kiseonika u plucima.

Najveci problem su genske mutacije koje se prenose i mutageni faktori sredine.

Подели на овим сајтовима

Zašto bih se sprdao s tako ozbiljnom temom kao što je rak dojke. Meni je deo vere i života ono što su činili moji preci a činim i ja: da nikada hleb ne stavljam naopako jer je greh, da se ne krstim kad grmi jer đavo beži od groma iza krsta, da ne pijem vodu koja stoji od sinoć - eventualno ako je prekrstim, da kolima uvek krenem malo nazad pa tek onda napred - da prevarim đavola jer je brzina njegova disciplina... Imam i ja fakultet, pratim naučna i tehnička dostignuća, ali radije poslušam 'tamo nekog' igumana nego (promenjivu) nauku.am 'tamo nekog' igumana nego (promenjivu) nauku.

http://www.archive.org/details/psalmidavidovip00ostgoog Псалтир попут народних пјесама
Подели на овим сајтовима

Dakle đavo stoji iza grmljavine?Kolima malo nazad pa tek onda napred,da prevariš đavola?  :bla: 0102_laugh

To je sujeverje a ne vera.Odlično ako radije slušaš igumana kad si bolestan onda će on valjda biti spreman i da te operiše ako ti ne daj Bože zatreba.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Dakle đavo stoji iza grmljavine?Kolima malo nazad pa tek onda napred,da prevariš đavola?  0110_hahaha 0102_laugh

To je sujeverje a ne vera.Odlično ako radije slušaš igumana kad si bolestan onda će on valjda biti spreman i da te operiše ako ti ne daj Bože zatreba.

Htedoh to da napisem, ali ajde, preskocicu, da ne bude posle da treba napomenuti da nisam Pravoslavne vere, pa da delujete kao sektasi i budale.

Ovo je izmedju Anastasije i mene, interna fora.  :bla:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...