Милан Ракић Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 2 минута, Vladan3 рече Ако је то било скоро онда ти мајстори што су правили тај шатор треба медаљу да добију ако му након те акробације ништа није фалило Ма где скоро Пре више од четврт века на једној свадби током летњег годишњег одмора. БанеЛ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 Palijaška uniforma? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 18 минута, Милан Ракић рече "гулим јарца" Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 4 минута, Лидија Миленковић рече Овде се овај израз користи у смислу покупити без остатка. Гости су ми оплевили фрижидер. Лопови су оплевили продавницу. У контексту онога што ти кажеш, користимо ираз оплАвити. ( модрице од батина ) Овде се ређе користи оплевити фрижидер а у контексту у којем сам ја употребио ту реч порекло употребе је другачије: када се раздваја плева од пшенице током вршидбе, класови се млате, бију, туку (зависно од технологје) да остане само голо зрно... значи паралела би била одрати од батина... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 2 минута, Лидија Миленковић рече Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 @Vladan3 Код нас од глагола плевити (коров у башти). Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 12 минута, Милан Ракић рече Ма где скоро Пре више од четврт века на једној свадби током летњег годишњег одмора. А па ово је већ страшан даса, мислим овај са елисама Шалим се, мислим на обојицу ратника Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 29, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2018 Шевијар - човек са којим имаш заједничку међу, комшија (али у њиви) :P вунија - левак Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 29, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2018 Кесер или тесла? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2018 On 29.10.2018. at 17:01, БанеЛ рече Кесер или тесла? кесер Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Децембар 21, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука