Jump to content

Ајмо на ПОРОДИЧНУ ШЕТЊУ! Ne damo porodicu!

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Ја о томе не могу да причам, извини...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Протест Српског сабора Двери државним органима Републике Србије

Обраћајући се у име преко 10.000 породичних људи сабраних у данашњи протест и породичну шетњу за ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ, тражимо од највиших државних органа Републике Србије да откажу најављену провокативну и дискриминаторску манифестацију срама. Захтевамо од актуелног режима да схвати озбиљност ситуације и не дозволи да зарад страних ментора који су несумњиво злонамерни према нашим националним и државним интересима завлада немир нашим друштвом.

Насиље над Србијом које државни органи спремају наметањем одржавања геј параде која се противи већинској традиционалној Србији и ставу Српске православне цркве по овом питању – недопустиво је и не може се оправдати никаквим аргументима, а посебно не лажном и потрошеном причом о условима за улазак у Европску Унију, у коју никада нећемо ући, барем не као јединствена држава. Државна организација геј параде је сраман чин који вређа грађане Србије, породичне људе који су окренути будућности и бољитку државе. 

Доста је са понижавањима Србије и српског народа! Породица је изнад Европске Уније.

Нема друге – геј парада мора бити отказана и враћен јавни морал, ред и мир у српско друштво. Онај ко то не жели у овоме часу јесте актуелни режим и ако не дође до отказивања параде режимлије ће то и на делу показати. А онда сва одговорност за даље немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

Више је него јасно да је актуелни режим изгубио сваки компас и кренуо у распродају националног суверенитета по свим нивоима и да срља у даље и све веће понижавање и растакање државе Србије. Зато је наша порука недвосмислена: са власти морају отићи они који нас понижавају, јер њиховом раду на уништавању свега изгледа да нема краја.

У Београду, 9. октобра 2010.

Информативна служба Српског сабора Двери

Подели на овим сајтовима

Kod nas u provinciji se tome ne pridaje neki znacaj,ali pratimo situaciju sa strane.Licno,to su za mene oboleli ljudi i kao sto ne bih gadjala kamenom nekog ko oluje od raka,od bolesti krvnih sudova i sl.,tako ne bih gadjala ni ove jadnicke...Neka im Bog da vremena da se pokaju i da ozdrave.Mozda,da imam sredstava,organizovala bih standove sa besplatnim dozama testosterona za muskarce i estrogena za zene.Ali...

Подели на овим сајтовима

Свештеници су из порте Храма Светог Саве најурили полицију, која је терала "сумњиве" из црквене порте. Да видиш брале, кад је свештеник подвикнуо!  :)

Подели на овим сајтовима

Отказан молебан у 17. часова... ЦЦЦЦЦЦЦ...

Подели на овим сајтовима

ТРУДНИЦА У ПООДМАКЛОЈ ТРУДНОЋИ РАДИ НЕДЕЉОМ У ГРАДУ У КОМ ЈЕ ВИСОКО РИЗИЧНО У ТОМ ТРЕНУТКУ!!!!

ТО ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА!?!?!?!?

Сада лепо педерчинама наплатити обнову Београда!

Подели на овим сајтовима

Свештеници су из порте Храма Светог Саве најурили полицију, која је терала "сумњиве" из црквене порте. Да видиш брале, кад је свештеник подвикнуо!  dada

Није ваљда полиција улазила у Храм Светога Саве да истерује?

Уподобили су се Турцима, срами их било!! Зарађују свој новац газећи светињу!

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Свештеници су из порте Храма Светог Саве најурили полицију, која је терала "сумњиве" из црквене порте. Да видиш брале, кад је свештеник подвикнуо!  dada

Није ваљда полиција улазила у Храм Светога Саве да истерује?

Уподобили су се Турцима, срами их било!! Зарађују свој новац газећи светињу!

na vestima su rekli da su vernici ušli u hram na Liturgiju a da su neki ostali ispred hrama i pli su :229229229:!

Verovatno su takve rasterali!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...