Jump to content

Ајмо на ПОРОДИЧНУ ШЕТЊУ! Ne damo porodicu!

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Ти си баш огорчен? Опет ти хулигане са криминалцима поистовећујеш!

Што да се не сакрију у цркви? Да ли на вратима цркве пише да неко не сме да уђе у њу, зар црква није место где сви на неки начин тражимо и налазимо спас и утеху?

Није ти пало на памет да опалиш по полицији која је наоружана улетела у храм Св. Саве???

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ти си баш огорчен? Опет ти хулигане са криминалцима поистовећујеш!

Што да се не сакрију у цркви? Да ли на вратима цркве пише да неко не сме да уђе у њу, зар црква није место где сви на неки начин тражимо и налазимо спас и утеху?

Није ти пало на памет да опалиш по полицији која је наоружана улетела у храм Св. Саве???

Svako treba da bude ogorčen. Dobro, nisu isto huligani i kriminalci, izvinjavam se.

Ali ne samo što se kriju iza crkve, kriju se i u crkvi.

Šta sad treba policajci da rade? Što su ih sveštenici puštali unutra?

Подели на овим сајтовима

ЈА КОЛИКО ЗНАМ ДА ЈЕ СВЕШТЕНИК ЗАШТИТИО ТЕ МОМКЕ И ИСТЕРАО ПОЛИЦИЈУ ИЗ ХРАМА...  dada

Подели на овим сајтовима

ЈА КОЛИКО ЗНАМ ДА ЈЕ СВЕШТЕНИК ЗАШТИТИО ТЕ МОМКЕ И ИСТЕРАО ПОЛИЦИЈУ ИЗ ХРАМА...  dada

A šta ako su momci počinili krivično delo? Koliko ja znam, nije isključeno da su baš oni pogodili ovog čoveka u glavu kamenicom.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

ЈА КОЛИКО ЗНАМ ДА ЈЕ СВЕШТЕНИК ЗАШТИТИО ТЕ МОМКЕ И ИСТЕРАО ПОЛИЦИЈУ ИЗ ХРАМА...  dada

A šta ako su momci počinili krivično delo? Koliko ja znam, nije isključeno da su baš oni pogodili ovog čoveka u glavu kamenicom.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs782.snc4

/66261_145537598824421_100001045454625_251430_290780_n.jpg

Сасвим могуће, мада то не знамо поуздано....А какв је проблем да полиција уредно сачека тог осумњиченог, па га приведе кад изађе из Храма?

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

ЈА КОЛИКО ЗНАМ ДА ЈЕ СВЕШТЕНИК ЗАШТИТИО ТЕ МОМКЕ И ИСТЕРАО ПОЛИЦИЈУ ИЗ ХРАМА...  dada

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs782.snc4

/66261_145537598824421_100001045454625_251430_290780_n.jpg

Сасвим могуће, мада то не знамо поуздано....А какв је проблем да полиција уредно сачека тог осумњиченог, па га приведе кад изађе из Храма?

Moraćeš da pitaš policajce, nikada nikoga nisam hapsio.  :229229229:

Подели на овим сајтовима

Сачекај га и приведи га, али да уђеш са оружјем у цркву... joooj joooj joooj joooj

Подели на овим сајтовима

Сачекај га и приведи га, али да уђеш са оружјем у цркву... joooj joooj joooj joooj

Ja sam pre neki dan pravio terorističku upad u jednu lokalnu crkvu ovde. Nosio sam AK-47 (popularni KALAŠ) i dve bombe. I imao sam dinamita svuda po telu.  Nadam se da to nije problem.  stadaradim

I onda sam spustio oružje i počeo da radim Moonwalk i onda su svi ostali takođe počeli!

joooj

pravopop  crossrc  crossrc  crossrc    ---->   joooj  joooj  joooj   мајкл

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Свештеници су из порте Храма Светог Саве најурили полицију, која је терала "сумњиве" из црквене порте. Да видиш брале, кад је свештеник подвикнуо!  joooj

Није ваљда полиција улазила у Храм Светога Саве да истерује?

Уподобили су се Турцима, срами их било!! Зарађују свој новац газећи светињу!

У порту.

Подели на овим сајтовима

Свештеници су из порте Храма Светог Саве најурили полицију, која је терала "сумњиве" из црквене порте. Да видиш брале, кад је свештеник подвикнуо!  joooj

na vestima su rekli da su vernici ušli u hram na Liturgiju a da su neki ostali ispred hrama i pli su joooj!

Verovatno su takve rasterali!

Не. Све је било непосредно после Литургије. Био сам лично присутан. Сви смо били исперд храма.

Подели на овим сајтовима

Ja sam pre neki dan pravio terorističku upad u jednu lokalnu crkvu ovde. Nosio sam AK-47 (popularni KALAŠ) i dve bombe. I imao sam dinamita svuda po telu.  Nadam se da to nije problem.  stadaradim

I onda sam spustio oružje i počeo da radim Moonwalk i onda su svi ostali takođe počeli!

Just_Cuz_19

pravopop   crossrc  crossrc  crossrc     ---->   мајкл  мајкл  мајкл   мајкл

4chsmu1

klapklap

Подели на овим сајтовима

Свештеници су из порте Храма Светог Саве најурили полицију, која је терала "сумњиве" из црквене порте. Да видиш брале, кад је свештеник подвикнуо!  oleeeee

na vestima su rekli da su vernici ušli u hram na Liturgiju a da su neki ostali ispred hrama i pli su 319.gif!

Verovatno su takve rasterali!

Не. Све је било непосредно после Литургије. Био сам лично присутан. Сви смо били исперд храма.

nisam prisutstvovao ali imam slobodu da kazem, ne da je policija trebala da udje u Crkvu da ih privede nego je trebala da ih izmlati odma tu u Crkvi pa onda da ih privodi. ne bojte se, isti ti bi one klovne iz parade bez problema i vrlo rado tukli i u Crkvi. prastajte, malo su jace reci, ali shvatite da svega ovoga ne bi bilo da je policija radila svoj posao. problem je sto nije. da vidis kakva bi bezanija nastala da je zafijukalo par hiljada pendreka i suzavac

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Полиција није улазила у Цркву. Немојте дезинформисати људе. Лично сам био присутан. Полиција је ушла у порту (круг, двориште) храма, а не у сам храм.

Подели на овим сајтовима

(Јутрос је полиција забранила Литургију у Вазнесењској Цркви.)

У чијем интересу је било насиље?

Сва одговорност за ове немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

У синоћњем саопштењу Српског сабора Двери, обраћајући се у име преко 10.000 породичних људи сабраних у Породичну шетњу за ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ, затражили смо од највиших државних органа Републике Србије да откажу најављену провокативну и дискриминаторску манифестацију срама. Упркос противљењу већинске традиционалне Србије, преко 60 патриотских организација, више од 90 угледних јавних личности и ставу Српске православне цркве у целини, актуелни режим није желео да схвати озбиљност ситуације.

Зарад страних ментора који су несумњиво злонамерни према нашим националним и државним интересима завладао је немир нашим друштвом и учињено је насиље над Србијом. Државна организација геј параде је сраман чин насиља који вређа грађане Србије, породичне људе који су окренути будућности и бољитку државе, и то су мирно и достојанственом Шетњом и показали 9. октобра.

Јуче није било ниједног разбијеног стакла, ниједног погаженог цвета, ниједног инцидента и проблема. А данас?

Коме је данашњи дан био у интересу?

Да ли хомосексуалцима или „педерима у фотељама”?

Да ли грађанима Београда или онима којима је по ко зна који пут у интересу да у свет шаљу насилну слику Србије?

Коме је у интересу било да угрози животе стотина полицајаца који обављају одговоран државни посао у веома тешким условима?

Коме је у интересу да Срби поново иду на Србе и да се пролива крв нашом престоницом?

Ниједном одговорном и добронамерном грађанину Србије свакако није требало ово угрожавање живота и имовине, нити би ико од нас желео да живи у друштву у коме влада насиље.

Сва одговорност за ове немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

Ово је даље понижавање и растакање државе Србије, и неко за то мора да одговара.

У Београду, 10. октобра 2010.

Информативна служба Српског сабора Двери

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...