Sanja Т. Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и свебеспрекорну и матер Бога нашега. Часнију од херувима и неупоредиво славнију од серафима, Тебе што Бога Слово непорочно роди, сушту Богородицу величамо. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и свебеспрекорну и матер Бога нашега. Часнију од херувима и неупоредиво славнију од серафима, Тебе што Бога Слово непорочно роди, сушту Богородицу величамо. Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 Dostojno je,vaistinu,blaženom zvati Tebe,Bogorodicu,uvek blaženu i preneporočnu i Mater Boga našega. Časniju od Heruvima i neuporedivo slavniju od Serafima, Tebe što Boga-Reč neporočno rodi,vaistinu Bogorodicu veličamo. Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и свебеспрекорну и матер Бога нашега. Часнију од херувима и неупоредиво славнију од серафима, Тебе што Бога Слово непорочно роди, сушту Богородицу величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и свебеспрекорну и матер Бога нашега. Часнију од херувима и неупоредиво славнију од серафима, Тебе што Бога Слово непорочно роди, сушту Богородицу величамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 6, 2017 Пријави Подели Написано Август 6, 2017 Достојно је, ваистину, блаженом звати Тебе, Богородицу, увек блажену и пренепорочну и Матер Бога нашега. Часнију од херувима и неупоредиво славнију од серафима, Тебе што непорочно Бога Реч роди, сушту Богородицу величамо. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 6, 2017 Пријави Подели Написано Август 6, 2017 AnaLaz and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 Достојно је заиста блаженом звати Тебе, Богородицу, увек блажену и пренепорочну Мајку Бога нашег. Часнију од херувима, и славнију неупоредиво од серафима, Тебе што непорочно Бога Реч роди, сушту Богородицу величамо. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Ἄξιόν ἐστιν ὡς ἀληθῶς μακαρίζειν σε τὴν Θεοτόκον, τὴν ἀειμακάριστον καὶ παναμώμητον καὶ μητέρα τοῦ Θεοῦ ἡμῶν. Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβεὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφείμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον, σὲ μεγαλύνομεν. ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука