Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Oliver Ivanovic-partizanske mere канал КиМ Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 ŠANGAJ - Vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen izjavio je da on i njegovi saigrači srebrnu medalju osvojenu na šampionatu Sveta u Šangaju poklanjaju Srbima na Kosovu. "Sve ovo vreme u Šangaju pratili smo putem interneta šta se dešava na Kosovu i Metohiji, ova medalja je za njih. Nadam se da smo im bar malo olakšali tešku situaciju. Takođe, nadam se da smo obradovali i sve Srbe širom sveta", izjavio je Rađen Radio-televiziji Srbije. Andrija Prlainović je svojim sugrađanima u Herceg Novom poručio da bez obzira na poraz Srbije od Italijana u finalu nemaju razloga da budu nezadovoljni. "Znam da se u Herceg Novom navija za Srbiju. Znam i da su sada pomalo tužni, ali nema razloga. Drugi smo na svetu, ovog leta smo osvojili Svetsku ligu i ovo je dobra najava za Olimpijske igre u Londonu", poručio je Prlainovi Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 па када узмемп у обзир да касне пар дана..могли су да сачекају и крај утакмице Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Могли су још коју годину да сачекају са "хитном" седницом... Микорист - добар аватар. whackado ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Biljana Dikovic потврђена информација СИГУРНО ТАЧНА јул 30 у 6:28 по подне Кошутово: ДОЛАЗЕ - МИ СМО СПРЕМНИ! пре неколико секунди · Свиђа ми се Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Могли би наши спортисти много да помогну. Замислите да оде на барикаде Новак, који је сада светска звезда, и да се слика доле и пошаље поруку да то нису екстремисти, него обичан народ. Или макар да се слика на прелазу, ако му не би дали да пређе, и да та слика обиђе свет, о кршењу права на слободу кретања од стране КФОРА. А и ватерполисти би такође могли са медаљама да оду до севера косова и метохије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Цитират ћу Владику Рада: "Ал тирјанству стати ногом за врат довести га к познанију права, то је људска дужнос најсветија!" Тако је говорио велики Његош. сумњам да би спористи са спортским духом шта урадили, има напаћени народ пуно моралне и неморалне подршке, мислим да им фали конкретна подршка. Коју нико не нуди, коју се сви боје и споменути. Бојим се да су остављени сами себи, и једино их драги Бог може заштити,својом милошћу, тренутно у србији а и шире, то неможе нико од људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 и да данас сунце два пута изађе.. whackado лепо је ти замишљено..али ниш од тога.. Нема ни Патријарха и БоТе...а да долази Новак Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 @AVE SERBIA hvala za izveštaje, da znamo šta se događa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 @AVE SERBIA hvala za izveštaje, da znamo šta se događa Нема на чему ..свакако пратим..и зивкам..па да поделим.. whackado жена трудна нон соп спава..па имам времена thank_you777 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Baš lijepo, najljepša idila, da nije ovih nemilih događanja na kosovu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 @AVE SERBIA hvala za izveštaje, da znamo šta se događa Нема на чему ..свакако пратим..и зивкам..па да поделим.. prstgore жена трудна нон соп спава..па имам времена 4chsmu1 0110_hahaha 0442_feel 0442_feel 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Војин Јевтић Управо сам причао са Србима из Доње Варге,3км од Зубиног Потока.Барикаде су код Зупча и прате шта се дешава код Кошутова!Неће одустати.Примећује се несташица јер има само оно што се затекло. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 18:31 - Srbi sa Kosova okačili sliku Putina ispred barikada Srbi okupljeni na barikadama nezadovoljni ponašanjem poslanika i njihovim međusobnim stranačkim svađama na vanrednoj sednici Skupštine Srbije odlučili su, kako kažu, da ispred barikada "okače sliku ruskog predsednika Vladimira Putina". 0110_hahaha Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Руси нам никада неће помоћи, да су хтели могли су неборјено пута, имали су прилике, нису ни крајишким србима , а неће ни нашима на косову. кад је било бомбардованје србије, одиграли казаџок и вратили с еу русију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука