Jump to content

Акција КПС, напето на северу Косова

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

• Одговори 670
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ŠANGAJ - Vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen izjavio je da on i njegovi saigrači srebrnu medalju osvojenu na šampionatu Sveta u Šangaju poklanjaju Srbima na Kosovu.

"Sve ovo vreme u Šangaju pratili smo putem interneta šta se dešava na Kosovu i Metohiji, ova medalja je za njih. Nadam se da smo im bar malo olakšali tešku situaciju. Takođe, nadam se da smo obradovali i sve Srbe širom sveta", izjavio je Rađen Radio-televiziji Srbije.

Andrija Prlainović je svojim sugrađanima u Herceg Novom poručio da bez obzira na poraz Srbije od Italijana u finalu nemaju razloga da budu nezadovoljni.

"Znam da se u Herceg Novom navija za Srbiju. Znam i da su sada pomalo tužni, ali nema razloga. Drugi smo na svetu, ovog leta smo osvojili Svetsku ligu i ovo je dobra najava za Olimpijske igre u Londonu", poručio je Prlainovi

69768.jpg

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Biljana Dikovic потврђена информација СИГУРНО ТАЧНА јул 30 у 6:28 по подне Кошутово: ДОЛАЗЕ - МИ СМО СПРЕМНИ!

пре неколико секунди · Свиђа ми се

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Могли би наши спортисти много да помогну. Замислите да оде на барикаде Новак, који је сада светска звезда, и да се слика доле и пошаље поруку да то нису екстремисти, него обичан народ. Или макар да се слика на прелазу, ако му не би дали да пређе, и да та слика обиђе свет, о кршењу права на слободу кретања од стране КФОРА. А и ватерполисти би такође могли са медаљама да оду до севера косова и метохије.

Подели на овим сајтовима

Цитират ћу Владику Рада:

"Ал тирјанству стати ногом за врат довести га к познанију права,

то је људска дужнос најсветија!"

Тако је говорио велики Његош.

сумњам да би спористи са спортским духом шта урадили, има напаћени народ пуно моралне и неморалне подршке, мислим да им фали конкретна подршка.

Коју нико не нуди, коју се сви боје и споменути.

Бојим се да су остављени сами себи, и једино их драги Бог може заштити,својом милошћу,

тренутно у србији а и шире, то неможе нико од људи.

Подели на овим сајтовима

@AVE SERBIA  

hvala za izveštaje, da znamo šta se događa

Нема на чему ..свакако пратим..и зивкам..па да поделим..

whackado

жена трудна нон соп спава..па имам времена  thank_you777

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

@AVE SERBIA  

hvala za izveštaje, da znamo šta se događa

Нема на чему ..свакако пратим..и зивкам..па да поделим..

prstgore

жена трудна нон соп спава..па имам времена  4chsmu1

0110_hahaha 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Војин Јевтић

Управо сам причао са Србима из Доње Варге,3км од Зубиног Потока.Барикаде су код Зупча и прате шта се дешава код Кошутова!Неће одустати.Примећује се несташица јер има само оно што се затекло.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

18:31 - Srbi sa Kosova okačili sliku Putina ispred barikada

Srbi okupljeni na barikadama nezadovoljni ponašanjem poslanika i njihovim međusobnim stranačkim svađama na vanrednoj sednici Skupštine Srbije odlučili su, kako kažu, da ispred barikada "okače sliku ruskog predsednika Vladimira Putina".

0110_hahaha

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Руси нам никада неће помоћи, да су хтели могли су неборјено пута, имали су

прилике, нису ни крајишким србима , а неће ни нашима на косову.

кад је било бомбардованје србије, одиграли казаџок и вратили с еу русију.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...